הפורום הזה

natan7

New member
הפורום הזה

חח לצערי הרבה כאן הם אתיאיסתים וכאלו.. ולא סתם אלא כאלו שאינם אובייקטיבים.. ולמרות שכל חייהם טוענים שצריך להיות "אמיתי" עצמם לא כאלו. מזל שאנשים רגילים לא נכנסים לפה. בכל מקרה ברוך ה' ותודה להקב"ה שנתן כוחות עם חבר'ה מהפורום האלו וישנם כאלו שנהפכו למאמינים ואת ה"אתיאיזם" שללו. וכל הכבוד להם.. בעזרת ה' גם יהיו עוד כאלו. איני אומר זאת על מנת לעצבן פה אנשים. אלא כי זו הדרך הטובה (אני מבין שלכם לא ברור למה) ובגלל שאני אוהב אותכם אזי אני רוצה שתהיה בדרך הזאת. יבוא מי שיבוא ויאמר מה שיאמר ויגיד את דבריו. אם דברים ראויים אלו אקבלם. שכן אומר הדברים הוא אמיתי. אם דברים פגומים אלו אזי יריחו זאת כולם. ועל הפגם אי אפשר להווכח עם בעל הפגם. שהרי משוגע לא טוען שהוא משוגע (להבדיל אלפי הבדלות) "טעמו וראו כי טוב ה'"

אני רק רוצה לומר לך

שאני חוזרת בשאלה שכיום חילונית שלא מאמינה כלל בתורה. ולמדתי גם במדרשות תורניות בעברי,כך שמכירה מספיק את התשובות שלכם. ופה אני חייבת תודה רבה לפורום שתרם לי רבות לידע שלי על דברים רבים, שלא ידעתי בהיותי דתית. וכן גם המון תודה לאתרי חופש ודעת אמת אגב,גם כאשר אינני כותבת פה אני קוראת כאן את הדיונים.

הראשון שטען ``כי טוב יהוה``

העדיף משום מה את טעמה המתקתך של בת השמונה !

דוד המלך ובת 7

והתפוח אינו נופל רחוק מהעץ. לו היית קורא את משלי וקוהלת, המיוחסים לשלמה בנו, היית חושב שמחברו היה מעדיף את אהבת יהוה על פני הבלי העולם. אולם דיבורים לבד ומעשים לבד! ומחברו הוכיח שעדיף לשאת 1000 נשים ולא לאהוב את יהוה הנראה אליו פעמיים.

כולם ! למעט היהודים !

אף כי התנך הוא הרב מכר בעולם, ומעת שנתתרגם לראשונה בידי תלמי המלך, השיגו היהודים כבוד גדול, עכ``ז לדברי חזל היה חושך 3 ימים. והטעם כתב החת``ס ``אז החילו בני ישראל לטעום טעם פשוטו של מיקרא, ומאז הוחל האפיקורסות להתנוצץ, ולא אבוא שוב לשמוע בקול חזל``

natan7

New member
זה סתם ילדותי מה שכתבת בנושא

הרי כתבת את שם השם כדי להרגיז. וזה מראה שאתה עצמך מרוגז. אנחנו פה אנשים מתורבתים ומדברים בנעימות. אין צורך לנסות "לפגוע" בעקיפין או בישרין

rachel437

New member
זה סתם ילדותי מה שכתבת בנושא

אתה נכנס לפורום חופש ונותן הוראות איך לכתוב את שם האלוהים? נראה לך שאלוהים מתרגז כשקוראים לו בשמו, כזה קטנוני האלוהים שלך.

natan7

New member
תגבוה

רחל, את יודעת למה הייתה כוונתי. אני מבין שאינך מאמינה ביהדות, אך בואי נהייה אנשים מתורבתים ונכבד אחד את השני גם אם אין הסכמה בדעות. הרי שיחה נעימה זה הדבר הבסיסי הכי שיש

האם דתיים יודעים לנהל ויכוח ענייני?

כאשר הבאתי שעל פי הרמבם רות המואביה היתה זונה, תיכף קפצו כל הדוסים ואף נמחקה תגובתי. אולם כאן בפורום כינה גדי את רחל בשם זה, ולבושתו ולבושת ערוות אימו, אין בזה כל מילת גנאי. והנך צריך לעקוב בפורום איך הדוסים מתחילים לקלל אם אין מענה בפיהם.

אלהיך בוש בשמו ?

כנראה המסכן עבר טראומה ועל כן בחרו עבורו שם חדש בשם אדוניי, או השם, ומה גם אדושם. ואיך אפשר לשכוח מברוך אשם ? וסתם כך מעניין היכן נאסר להזכיר את שמו לשוא ?

T o K i O

New member
חחחח

" אם דברים ראויים אלו אקבלם. שכן אומר הדברים הוא אמיתי.". *שכן אומר דברים אלו הם אמתיים. שפינוקי הביא את ה"הכחשות" לתורת האבולוצייה וקפצת מיד והגבת לו "יצאת כלי". נכנס לקישור לפחות לנסות לקרוא מה הוא הביא? הבנת את מה שהוא הביא שישר קפצת "איזה כלי"? "ובגלל שאני אוהב אותכם אזי אני רוצה שתהיה בדרך הזאת." זאת אהבה חונקת. מרוב אהבה הדדית הוקם אתר ופורום "חופש". =]. ליל"ט.

טוקיו(די יקר שם../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif)

"שפינוקי הביא את ה"הכחשות" לתורת האבולוצייה וקפצת מיד והגבת לו "יצאת כלי". "...התבלבלת פה לדעתי...כוונתך אולי להפרכות?או שזה רק אני?..

גלבטרון

New member
כבר נתתי, בתגובתי להודעתך על גילוי "הפרכה"

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=264&msgid=103262975 יש לך זיכרון קצר

על מה אתה מדבר בדיוק?..

בוא ואשאלך שאלה.....מה קדם למה באבולוציה?.חלב אם לתינוק,או הצינור שמוביל אותו?או בלוטות החלב שמאכסנות את החלב? או ההורומונים שנותנים הוראה להפריש את החלב,דרך הרצפטורים שלהם?

למעלה