הפורום הזה - פנינת חמד

מאמאסאן

New member
הפורום הזה - פנינת חמד

אני קוראת בשקיקה, כל מה שנכתב כאן, הפורום הזה, רציני, וחייכני כאחד. יש בו כובד ראש, עינין, ורצינות, לצד הומור שנון. יש בו ידע ניכר בכל תחומי האספנות, וידע כללי מדהים, לצד השתובבות. ובעיקר יש בו, חיק חם, המקבל גם את "המציצים," בסבר פנים מאירות. נפלא, נפלא, ועוד פעם, נפלא

בשם ההנהלה וחבר העובדים -

אני מודה לך מעומק הלב על המחמאות. היינו עדים השבוע להתכתשות מרה וקשה בין משתתפים בפורום שכן, שהגיעה לכדי עלבונות, קללות, עזיבות וחרמות. ממש בושה. כשרואים את זה מבינים יותר טוב כמה כיף לנו כאן. ואגב, בזמן האחרון אני מגלה יותר יותר "מציצנים", שרק קוראים ולא כותבים אף פעם. (נכון, תמיר ד. מכרמיאל? לא תוכל להסתתר לעד. יום אחד תטעה ותיפול, ואנחנו כאן לתפוס אותך
). למזלנו התברכנו בחבורה גדולה של משתתפים שרוצים גם ללמוד, לא רק ללמד, מוכנים להקשיב ולשמוע, לשתף ולהשתתף, ובכך טמון כל הסוד. אני משאיר לירון ולשי להתפייט על הקשר בין "משתתף" לבין "לשתף".

מאמאסאן

New member
הרמת הכפפה - לפיוטון קצרצר

אם אתה רוצה להשתתף בחגיגה, יש מקום בפורום, לכולם. אספנות, תזכור, איננה חריגה, יש כמה מליונים, בעולם. אם תרצה אותנו, לשתף בחוויות, כל נושא, יהיה אתגר בטוח, יעוץ, וגם תשובות לכל השאלות, והתבדחות, לשם מצב הרוח.

elcool

New member
האם אני מריח תחרות שירים לפורום?

(לא, אני מריח נורא..) (עזבו) ראיתי כבר כמה פורומים שהמשתתפים חיברו שירים שמהללים ומשבחים ומקלסים את הפורום האהוב עליהם! אני רואה הרמת הכפפה שלך ומוסיף שתי מותניות וגרב!

תמיר1991

New member
כבר כתבנו בעבר את "שירון הפורום",

בעריכתי, יחדיו עם מיתר, שפרשה לה מן הפורום. כנס למארים ושטוף נא את עיניך! יש לציין שגם גלעד ואריק כתבו שירים מעולים. תמירר.

python 4

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif../images/Emo24.gif

הראיתם איזה חֶבֶר מקבל פה תשבוחות? אך אבוי לי - שוד ושבר! כאן עלי מייד למחות! איך בין כל מאמרים (אני קצת לא ממוקד) - בַּמַאָמַר של השירים מקומי פשוט נִפקד? לא נורא, היכן הייתי? אה, שיבחתי את החֶבֶר ותודו שלא תעיתי - ויצאתי אחלה גבר היׁה הַיָה, פה התעַרֶתי כאן לפני חצי שנה ובאופן תיאורטי אז הכל קצת השתנה - מאוגר בולים נהייתי לאספן בולי תֶבֶל (כן, ברור לי, זה לא אֶתִי בטמטום זה קצת גוֹבל) אז נהיתי - בלי ויכוח! אספן תימאטי כמו כולם: של דגלים עפים ברוח (וכל שאר בולי עולם) אחר כך התחלתי גם לאסוף בול עם כּתוּבִית והוספתי גם מדגם של מה שקוראים "תווית" (ברשותכם - תַעָמוּלַה זה הרי פשוט וקל: בכל בול ישנה גדוּלה גם בול לחם או קק"ל) בקיצור, חביב מאוד חֶבֶר זה לתלפיות מלא הדר מלא גם הוֹד גם אם פה אכתוב שטויות

מאמאסאן

New member
אמרתי מוכשרים- לא אמרתי, אז

אני מוסיפה, לשאר התשבוחות, כישרונות יוצאי דופן, ממש חבורת משוררים. לשיר של פייטון ניסיתי לשדך את הלחן (שהתבקש) של שירו של נתן יונתן: הראית איזה יופי? וגם הוספתי, ולא בקלילות, צעד תימני קטן, אני כבר רואה, את כל מתאספי הפורום, עומדים יושבים על ערמות חציר, לובשים רובשקה רוסית רקומה, ומזמזמים את היצירה. יישר כח, ושבת שלום לכולם

ראית את הבושה? חבל../images/Emo10.gif

חבל שזה קרה בפורום כזה ודוקא עם אנשים איכותיים, מאוד כאב לי הקטע ההוא, דוקא בגלל שאני משתתפת שם.

זה באמת אחלה של פורום

ואני גאה להיות חלק ממנו. אני חושבת שאין עוד פורום כל-כך מלוכד ומפרגן.

למעלה