הפורום הזה מת.

Squat 55 Taylor

New member
תנחומי ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

העיקר שאין פה בהמות אז אתה הקברן? נשארת אחרון

sivani

New member
לפחות המנהל לא נמצא מרוטש בצד הכביש

ואתה יודע על מה אני מדברת תומר..

נו אופנס, תומר,

אבל בתור אחד שמרבית הודעותיו בזמן האחרון מסתכמות בכותרת "מי בא לצ'ט", מאוד מפתיע אותי שדווקא אתה דואג לפורום...

ribber

New member
קופי פייסט, קופי פייסט..

טבעו של פורום, פעם שוקק ופעם לא. האחריות היא עלינו, לא? בליקסי אופו את?

blixgirl

New member
אני פה יקירתי ריבר

מה שלומך חמודה ? ימים שטופי שמש יש לנו פה לאחרונה אז אני בחוץ ...או באוטו ליד המים :) מה חדש ? יש סופ"ש?
בליקסי

Nathi

New member
אהבתי את האפקט...פופס

שוקושוקושוקושוקושוקושוקושוקושוקושוקושוקושוקושוקושוקושו שוקושוקושוקו שוקושוקושוקו שוקושוקושוקו שוקושוקושוקו שוקושוקושוקו שוקושוקושוקו שוקושוקושוקו שוקושוקושוקו שוקושוקושוקו שוקושוקושוקו שוקולה...! שוקו? קו? שו? לה? שוקו. קוקו.

Nathi

New member
מי אני?

מי מנחש מי מסתתר מאחורי הדמויות הטיפשיות האלה? זה קל לדעתי, לא יהיו בעיות. וזה לא פוליטי הפעם....

Sparker

New member
דווקא כשהיית בצרפת הפורום די פרח...

צירוף מקרים משעשע...

forglemmigej

New member
יש סרט משעמם בטלויזיה

"נערות שעשועים" מישהו ראה? טוב לא הפסדתם. כל נושא יתקבל בברכה .אז יש עם מי לדבר. ולילה עוד צעיר..

forglemmigej

New member
הסתכלתי עוד קצת בטמבלויזיה

וראיתי את הכורדים , המתלהמים האלה בוזזים מכל הבא ליד, וחשבתי איזה מכוערים אלה אחד אחד.. וזה הזכיר לי את הבדיחה: כורדי אחד יושב ומסתכל כמה דקות על קובית קרח. לחבר שלו נמאס, תופס אותו ושואל: על מה אתה מסתכל, לעזאזל ??? ההוא עונה לו: אני משתגע מאיפה הנזילה....

למעלה