הפורום הזה ממש רדום!
ענבל כהן חמו מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת מנהל 22/7/16 #2 מה אפשר לעשות יקירה, את צודקת שאין כאן הרבה פעילות בזמן האחרון. דרך טובה לשנות את זה היא לעשות - לשאול את השאלה שהיית רוצה לשאול, להביא נושא לדיון, להגיב לדיונים. בפורום תגובה גוררת תגובה, ואי תגובה גוררת אי תגובה. מה היית רוצה שיהיה בפורום?
מה אפשר לעשות יקירה, את צודקת שאין כאן הרבה פעילות בזמן האחרון. דרך טובה לשנות את זה היא לעשות - לשאול את השאלה שהיית רוצה לשאול, להביא נושא לדיון, להגיב לדיונים. בפורום תגובה גוררת תגובה, ואי תגובה גוררת אי תגובה. מה היית רוצה שיהיה בפורום?
ר רותי קמפלר New member 7/8/16 #3 המון זמן לא ביקרתי פה חושבת שדרך נוספת להעיר היא שמישהו מחברי הפרום ינסח משהו נחמד על יתרונות הפורום. להכניס קישורים בפיסבוק. לגבי פרסום בפיסוק אני מוכנה לעשות כמיטב יכולתי
המון זמן לא ביקרתי פה חושבת שדרך נוספת להעיר היא שמישהו מחברי הפרום ינסח משהו נחמד על יתרונות הפורום. להכניס קישורים בפיסבוק. לגבי פרסום בפיסוק אני מוכנה לעשות כמיטב יכולתי
ענבל כהן חמו מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת מנהל 14/8/16 #7 שרשרתי... שרשרתי את תגובתך, אני מקווה שלמקום שהתכוונת. יש "הוספת הודעה" למעלה או "הוספת תגובה" להודעה. טוב שאת מטיילת גם אצלנו קצת
שרשרתי... שרשרתי את תגובתך, אני מקווה שלמקום שהתכוונת. יש "הוספת הודעה" למעלה או "הוספת תגובה" להודעה. טוב שאת מטיילת גם אצלנו קצת