הפורום הזה ממש יבש!

yonatan samiya

New member
הפורום הזה ממש יבש!

מה נהיה איתכם? אני מצטער שאני פותח הודעה חדשה, אבל זה רק בכדי שתשימו לב כמה הוא יבש וחסר טעם! אמנם הפורום הזה מוקדש ל"האי" אבל מותר לדבר על דברים אחרים עד כמה שאני יודע.

יש מחסור במים, אין מה לעשות.

סטגדיש. - סתם >< לרוב זה ככה , אין מה לעשות.. אתה רוצה שהוא לא יהיה 'יבש' אז תפעיל אותו במקום לפתוח הודעה כזאת. אם זה כ"כ מפריע לך , תעשה משחק\שאלון או כל מה שעולה לך בראש. להגיד שהוא יבש לא יפתור את הבעיה

yonatan samiya

New member
אני באמת מצטער שאני לא מפעיל אתכם!

זה היה בציניות. כדי שהפורום הזה לא יהיה יבש כולנו צריכים להיות פעילים, לא רק אני. ו... אם אתה תסתכל- אני משרשר כמעט לכל הודעה חדשה, ומסה ליצור תגובות נוספות, אבל במקום זה כולם מתנפלים :\. למה אני מתכוון?... אני אומר שישנם שחקנים לא טובים או פאשלות קטנות, כדי להתסיס את הפורום, אבל במקום זה כולם מתנפלים עליי ושואלים אותי למה אני בכלל רואה את "האי". מה, כל העולם צריך להיות טוב ויפה? אנחנו צריכים לדבר רק על דברים טובים? נו באמת! החיים לא מושלמים! ולא כולם נולדו לשחק, ולפעמים הבחירה של המלהקת בסדרה שגוייה! בכל אופן, אני בסה"כ הבעתי את דעתי ואני לא יודע איך הגעתי לנושא הזה, אבל כדי שהפורום יהיה תוסס יותר ופעיל יותר, אנחנו צריכים לדבר על דברים שמפריעים לנו, ולהביע דעות שונות, ולא לדבר כל הזמן על כמה הסדרה נפלאה, וכמה השחקנים נפלאים, וכמה החיים נפלאים. אם הכל היה נפלא כל כך, החיים היו משעממים לא? בכל אופן, רציתי לומר שהפורום צריך להיות פעיל יותר ולשם כך כל אחד יביע את דעותיו האישיות וכך נמצא נושא לשיחה. ולזכור: לא כל הדעות צריכות להיות חיוביות, להפך אנחנו רק נמצא נושא לשיחה ונכיר אחד את השני יותר טוב :)

וואו..להרגיע..../images/Emo185.gif

הסדרה לא עולה, בכלל בקושי יש עלייה חדשות (עכשיו שהתחילו לצלם עוד שומעים עלייה פה ושם) אז מה אתה רוצה? שסתם ידברו? ואם כבר לדבר, אז על פאשלות קטנות? זה באמת מה שיתסיס ת'פורום? מה זה משנה אם הוא פעיל או לא כרגע? בין כה וכה, כאן מקבלים את החדשות ראשונים והפורום יחזור להיות פעיל ברגע שהעונה השנייה תעלה..

yonatan samiya

New member
אתה ממש לא הבנת אותי...

אני התכוונתי שבמקרה הספציפי הזה הבעתי את דעתי על הפאשלות בסדרה, וכולם התנפלו עליי. אני ממש לא התכוונתי לדבר סתם ככה, אלא על נושאים שמעניינים אתכם מעבר לסדרה "האי" ולא להיות תקועים עליה, עם כל הכבוד ויש. ככה נוכל למצוא תחומי עניין משותפים. סדרה (גם אם היא ממש ממש טובה) היא לא בסיס לדיבורים. צריכים קצת לפתוח ראש- ולהתחיל לדבר על נושאים שמעניינים אתכם. :)

לא בדיוק הבנתי מה אתה רוצה ..

אתה רוצה דיונים ולהביע את הדעה שלך אבל לא מתאמץ לפתוח שרשור נורמאלי בנושא? אם בא לך להביע את הדעה שלך או 'להתסיס' את הפורום תעשה משהו בנידון.. אל תחכה שאחרים יעשו את זה בשבילך.

yonatan samiya

New member
אני לא מחכה שאחרים יעשו את זה בשבילי,

אבל אני אומר שאנחנו צריכים לעשות מאמץ ביחד. אתם רואים? אתם שוב מתנפלים! בסה"כ הבעתי דעה! אז היא לא חיובית! אין מה לעשות? אני אומר שצריך לעשות שינוי. אני מציג עובדות בשטח: ברגע שהסדרה לא על המסך, הפורום הזה יבש וחסר טעם. אפשר לדבר גם על דברים אחרים, להביע דעות, לשחק משחקים (רעיון מצויין ה"ארץ עיר") ולהתסיס את הפורום. ביי ולילה טוב :)

מתנפלים?

א. אני היחידה שהגבתי לך, אז אם כבר מתנפלת. וב. לא התנפלתי- כתבתי בצורה הכי רגועה שאפשר.. אולי אתה בכח רוצה שיהיה ויכוח אז אתה אומר את זה, אפחד לא מתנפל ולא אמר שהדעה שלך לא נכונה, סה"כ הסברתי לך שאם אתה רוצה לעשות משהו בפורום ולהתסיס אותו אתה מוזמן לעשות את זה בכייפ, וזה שהפורום יבש - אין מה לעשות ככה זה, אין טעם לחזור על זה כל פעם.. זה פשוט ככה וזהו.

yonatan samiya

New member
אם אתה לא שם לב, גם "גולש באינטרנט" הגיב למה

שכתבתי. בכל אופן... אתם כן באתם עם דעה שלילית על מה שאמרתי. ו... נראה לך שאני מנסה ליצור ויכוח? עד כדי כך משעמם לי שאני יעשה דבר כזה? אני רוצה להראות לך משהו: "וזה שהפורום יבש - אין מה לעשות ככה זה, אין טעם לחזור על זה כל פעם.. זה פשוט ככה וזהו". זה משפט שיצא מפיך. ובגלל ילדים כמוך עם דעה שלילית הפורום הזה יבש וחסר טעם. ו... בבקשה אל "תחזירי" לי בהודעה קוטלת ועצבנית, אבל זה נכון. אפילו נכון מאוד. אפשר לבוא בנימה קצת יותר אופטימית, לדעת לקבל את דעתו של כל אחד וככה בעצם 'נתסיס' את הפורום. ביי:)

למעלה