אני באמת מצטער שאני לא מפעיל אתכם!
זה היה בציניות. כדי שהפורום הזה לא יהיה יבש כולנו צריכים להיות פעילים, לא רק אני. ו... אם אתה תסתכל- אני משרשר כמעט לכל הודעה חדשה, ומסה ליצור תגובות נוספות, אבל במקום זה כולם מתנפלים :\. למה אני מתכוון?... אני אומר שישנם שחקנים לא טובים או פאשלות קטנות, כדי להתסיס את הפורום, אבל במקום זה כולם מתנפלים עליי ושואלים אותי למה אני בכלל רואה את "האי". מה, כל העולם צריך להיות טוב ויפה? אנחנו צריכים לדבר רק על דברים טובים? נו באמת! החיים לא מושלמים! ולא כולם נולדו לשחק, ולפעמים הבחירה של המלהקת בסדרה שגוייה! בכל אופן, אני בסה"כ הבעתי את דעתי ואני לא יודע איך הגעתי לנושא הזה, אבל כדי שהפורום יהיה תוסס יותר ופעיל יותר, אנחנו צריכים לדבר על דברים שמפריעים לנו, ולהביע דעות שונות, ולא לדבר כל הזמן על כמה הסדרה נפלאה, וכמה השחקנים נפלאים, וכמה החיים נפלאים. אם הכל היה נפלא כל כך, החיים היו משעממים לא? בכל אופן, רציתי לומר שהפורום צריך להיות פעיל יותר ולשם כך כל אחד יביע את דעותיו האישיות וכך נמצא נושא לשיחה. ולזכור: לא כל הדעות צריכות להיות חיוביות, להפך אנחנו רק נמצא נושא לשיחה ונכיר אחד את השני יותר טוב