הפורום הזה לא משהו

סקסית69

New member
הפורום הזה לא משהו

ז"א, יש לו פוטנציאל הבעיה היא שהמנהל בקושי מגיב ובקושי נמצא מה גם שצריך למשוך אליו יותר אנשים בדברים מעניינים סיפורים מעניינים, להביא לכאן אורחים להחיות את הפורום זה פורום אם נושא מענין ואפשר להוסיף לו המון צבע וגוונים. אז המנהל, תתעורר קצת ואם מישהו ממנהלי תפוז רואה את ההודעה הזו אז תעשו משהו. תצילו את הפורום הזה יש לו פוטנציאל אדיררררררררררר סקסית.

סקסית69

New member
חוץ מזה

יש מלא מלא נושאים שחוזרים על עצמם כמו צינוביץ ומורן, זה נכון שהם כמו מלך ומלכה וכל המדינה מתעניינת בהם אבל צריך לרכז את זה ואולי אפילו להביא אותם לכאן שיגיבו לזה. זה מעצבן לראות את אותן שאלות. מה יהיה?

הרעיון שלך נחמד אבל לא כל כך מעשי..

למה שהם ירצו לבוא לפורום.. לזרוע מלח על הפצעים?!

סקסית69

New member
לא... אם ירצו לבוא לפורום בשביל-

להגיד מה נכון ומה לא... שהרי כל הפורום הזה מבוסס על שמועות ולא רק הפורום, בכלל כל מדורי הרכילות זה שמועות ושמועות ושמועות ואני לא רואה בזה משהו רע אבל יש את האנשים שירצו לטהר את שמם - הנה, קחי לדוגמא את מיכל ינאי, בסופ"ש האחרון הייתה עליה כתבה במעריב עליה ועל ה"קלטת הלוהטת" שלה ... זה מעניין כל הקטע הזה, אולי זה אמיתי ואולי לא. תחשבי אם הפורום הזה היה פעיל והיה פה רעש סביב זה ובלאגן היינו יכולים להביא אותה.. שתבלבל את השכל ותגיד שזה לא אמיתי. פשוט צריך נושאים מעניינים... אני לא שופטת את מנהל הפורום כי בסה"כ רואים שהוא משתדל אבל לדוגמא לפתוח מליון הודעות על כל ידיעה חדשה של רכילות זה מוזר מה יותר טוב מפעם בשבוע לפתוח ידיעה ארוכה ובה לקט של ידיעות מעיתוני רכילות בשבת או משהו... פשוט לארגן את זה בצורה מסודרת ולהתחיל להריץ את הפורום... אני אשתדל להיות כאן ולהגיב כי זה נחמד לי אבל רוב הזמן אני בבסיס כל שזה טיפה בעייתי (חפיף נתגבר). שלך סקסית

כן רק שאת מספר החבירם בפורום

(אלו שבאמת כותבים מידיד פעם) אני יכולה לספור על יד אחת וואלקם בכל מקרה

d@r121

New member
אם את חושבת שיש פוטנציאל

את מוזמנת להעלות נושאים ולפתח דיונים ואולי אני אבחר בך להיות עוזרת.... תתחילי להגיב, תכתבי, תעלי ואולי ננצל קצת את הפוטנציאל של הפורום...

המנהל בקושי מגיב?../images/Emo12.gif

הוא רושם פה 99% מההודעות ובאמת יש לו פוטנציאל ולמה שלא תנסי להחיות אותו בעצמך..?!

למעלה