הפורום הזה לא זז!!!!

badphish

New member
ועם חייבים פאנק...

offspring everclear nofx slightly stoopid minor threat/ fugazi

TimBuck2

New member
שלי!

Dead kennedys the Vandals Catch 22 יש עוד להקות שאני לא יכולה לסווג כאהובות עלי. כי אני לא מכירה אותן מספיק, אבל להקות שאני מחבבת פלוס (בגלל שזה לא "אוהבת" אני חושבת שאני רשאית ליותר מחמש... חיחי). minor threat anti-flag against all autority chocking victim/leftover crack flipper יש גם שירים ישראלים שאני אוהבת... הקטע שאין לי דיסקים, אלא רק שירים ראנדומליים שאני מורידה... אז יש לי הרבה שירים, ומעט להקות. לא נורא... תירוצים. טוב, אפשר להוסיף את דוקי של גרין דיי, כי זה דיסק גאוני.

TimBuck2

New member
יא חתיכת מתלהב מסריח!!!

סתם סתם שבת שלום! יומטוב!

Warzone

New member
הנה שלי...

הארדקור\מטאלקור: Sick Of it all shai hulud poison the well biohazard From Autumn to Ashes פאנק: nofx ,pennywise,7 seconds,useless id,

fentoozler

New member
אוקיי שלי-

NoFX Pennywise no use for a name Bad Religion Blink 182 זה כמובן משני הדיסקים הראשונים שלהם כשזה עוד נשמע קצת כמו פאנק רוק אני חדש בפורום הזה... אני מקווה שהשניים שלושה שלא הזכירו להקת פאנק אחת אפילו צחקו אחרת... מה הם עושים פה

badphish

New member
אממ...

אח"כ תיקנתי לחמשייה של להקות פאנק... זה שאני בפורום פאנק לא בהחרכ אומר שזה הסגנון האוהב עלי... זה לא

offspringer

New member
שלי

קשה לי להחליט כי ככול שאני שומע יותר מטאל האהבה שלי לאופספרינג יורדת אז אני לא יודע איפה לשים אותם 1. Offspring 2. Metallica (עד ללוד, מלוד הם לימפ ביזקיט) 3. Dream Theater 4. Nirvana 5. Guns And Roses לא הכל פאנק אבל: "מי שאני זה מי שאני! מה שאתה זה מה שאתה?! או מה?" נו, מי אמר את זה ובאיזה הקשר

Chomp on this

New member
אוקיי....

Goldfinger Blink 182 Sum41 Cypress Hill Papa Roach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

punktx

New member
40 מעלות בחוץ !../images/Emo42.gif

Anti- Flag NoFX The Offspring Millencolin Pennywise איזה חום. מזל שיש מזגן.

למעלה