הפורום הזה לא זז!!!!

Warzone

New member
הפורום הזה לא זז!!!!

אולי כדי שהוא יזוז כל אחד יגיד מה החמש הלהקות האהובות עליו?

voodoo

New member
של(E)

Pennywise הרבה בחרו אותם...אבל זה לא קשור..כי גם אני בחרתי
Offspring כי פשוט ככה..וזהו Vandals אחלה בחלה להקה.. Dead Kennedys בנתיים הם עוד קצת שפויים..אז זה בסדר Propagandhi ממה ששמעתי הם מאוד טובים.. ואממ..זהו, נראה לי..( זה יוצא 5 ? יופי..)

pikitup

New member
הופתעתי לטובה ממכם!

כולכם אוהבים להקות טובות כל הכבוד.. בקרוב יהיו לי חדשות טובות... אבל זה בקרוב..

Sham 69

New member
אממ..

(במידה והסקר מדובר על להקות אוי ופאנק בלבד) CHARGED G.B.H. COCKNEY REJECTS ULTIMA THULE ANGELIC UPSTARTS CHAOS UK

TheHead

New member
בסדר עולה

5. Beck 4. Beastie Boys 3. eels 2. TOOL ובמקום הראשון... RADIOHEAD!!! ואין להקת פאנק טובה יותר ולא תהיה להקת פאנק טובה יותר מ"נכי נאצה" הישראלים.

manic_subsidal

New member
שאלה קשה

להקות פאנק... NOFX 1 the offspring 1 less than jake 1 weezer 1 (רק אל תהרגו אותי ) millencolin 1 אין לי להקה אהבוה אאני אוהב את כולם בעצם ... אוףספרינג ונופקס מעל כולם (כמובן שאני יכול להוסיף את primus ו feeder לרשימה אבל זה לא פאנק, אני גם אוהב להקות אין לי להקה אהובה יותר ופחות.. (חוץ מאוףספרינג ו נופקס ו פרימוס)

ShLuMp

New member
אממ...

בסדר יורד MxPx Relient k Slick Shoes Man Alive Dogwood בטח אין פה מישהו אחד שאוהב אחת מהלהקות האלה...

kopatch

New member
הנה הלהקות שלי!

strung out millencolin no use for a name aquabats voodoo glow skulls

American_Psycho

New member
אממ.... זה לא בסדר עולה/ יורד

או משהו כזה... cock sparrer the 99´s the business the partisans the oppressed ו- offspring.. שהיו הלהקה הראשונה שאהבתי.. קשה להתנתק.. אתם יודעים

תֶּשֶׁת

New member
שאלה קשה...

ובכן, ברור שהלהקה האהובה עליי היא גאיה עוד 4 להקות? אקווה, אייפל 65, ונגה בויז וכמובן לוס דל ריו.

Manic Subsidal

New member
שלי

אבל אלה רק הלהקות פאנק, וגם לא לפי הסדר the offspring - הגדולים מכולם! anti flag green day bad religion AFI

למעלה