הפורום הולך וגודל!

• פותח הנושא tkz
  • פורסם בתאריך

Kodak997

New member
כיתה י´ ?!?!?!?!?!!!!!?!?!?!?!?!!?!

כי בתמונה שלך אתה נראה בן 20 פלוס.....

Mother Man

New member
הא? אני אשאל שוב ותענה ככה

דיברת אלי (שקד) או אל איתי? תרשום אחת מהאופציות...

danezeq

Member
חחחחחחחחח בקע ../images/Emo13.gif

זאת ההודעה האחרונה בשירשור הזה - בבקשה

Kodak997

New member
אוקיי.......

אני (ניר), דיברתי אליך, שקד... בתמונה אתה נראה כמו בן 20! מצטער!
את איתי לא ראיתי בכלל... מקווה שפתרתי את הברוך שנוצר פה!

Mother Man

New member
קודם כל תודה

היו עוד אנשים שאמרו לי באמת שאני נראה מבוגר לגילי אני אעלה עוד מעט עוד תמונה שלי שרואים אותי יותר טוב פשוט אני לא מזמן חזרתי מחזרה עם הלהקה והקלידן הבריז! כי הייתתה לו בגרות ב4 וחצי והוא חשב שהיא ב12 ודפקתי דאבלים ושאר ירקות שאני ממש עייף עכשיו רגליים מתות... הייתה לנו חזרה פצצה לדעתי ממש ניצלנו ת´זמן לא עשינו שטויות ניגנו נטו אם ההקלטה יצאה טוב אז אני אעלה משו יש שם קאברים ל DEATH - Suicide Machine Atheist - Piece of Time Children of bodom - Deadnight warrior וגם שני שירים מקוריים שלנו זה בעקרון רצף של שירים שנבצע בהופעה כשהיא תהיה באופק ניידע אתכם וכולם מוזמנים!

madrigal

New member
DEATH - Suicide Machine!!!

אם אתה עושה את השיר הזה אחד לאחד אני משתחווה לך ומנקה לך את הנעליים

Kodak997

New member
סער...

אני מנסה כבר הרבה זמן למצוא שירים של death בקאזה, לשמוע "על מה הרעש", ופשוט אין! הם ממש מקופחים ברשת!

Zero Tolerance

New member
ילד.....תוריד את התוכנה...

www.audiogalaxy.com יש כמעט כל שיר שחיפשתי... כמובן שיש שם את כל השירים של Death וברצינות... בהצלחה.

madrigal

New member
Zero Tolerance צודק

גם אני משתמש ותיק בAUDIOGALAXY אפשר להשיג שם כמעט את כל השירים,אלבומים מלאים,הופעות חיות,דמוים באמת אחלה תוכנה(יש לי כבר מהעסק הזה איזה 23 ג´יגה) שווה!!

madrigal

New member
בן

אתה רוצה שאני אפנה אליך בשם האמיתי? כי לכולם פה יש ניק ניימס ורובם פה פונים אחד לשני בניקס שלהם

למעלה