הפורום הוא 10 - אני לא.

ariegur

New member
הפורום הוא 10 - אני לא.

זו המסקנה שלי לאחר שחטפתי על הבוקר משרון . (לא הייתי מספיק טוב בלילה , או מה ?) עכשיו אני רץ עם השוטים לאיילה (כדי שתכה אותי, ילד רע שכמותי!) ארירע

אילה.

New member
בוא, אריה, בוא

השוטים מוכנים, החבלים בארבע הפינות, הבנות במיני שחור, חזיות פוש-אפ וליפסטיק אדום כדם... והכול מחכה רק לך... רק לך... שתאבד כבר את השפיות ותחזור לחיקנו ה... מתוק! אילה <חיחיחיחיחיחי>

הפ.. הפ..הפ..

תגידי, לפני שאת מנדבת אותי למשימה. בדקת ת`סחורה?.. אולי לא שווה?.. שחקנית בודקת אופציות

אילה.

New member
והרי הכתובת על הקיר

רק צריך לקרוא... או לקרוע. ושחקניתי, בואי שנייה, רוצה ללחוש לאוזנך... רוצה לשחק איתי לבד? בלי אריות, בלי נמרים, בלי מלכים ובלי צארים רוסיים, בלי קשים ובלי רכים? את חושבת שאפשר? אילה ברגע של ייאוש

softy

New member
שניה אחת אליה...

ככה בשקט, בלי להזמין צופים? הרי יש כאן לפחות עשרה אנשים שהיו מתים לראות את זה פעם אחת בלייף. זה יהיה לא חברי מצידך לעשות את זה עם שחקנית מאחרי דלתיים סגורות. סופטי צאר לי וצער לך?

כןןןןןןןןןןן כןןןןןןןןןן

אוחחחחחחחחח זה מתחיל...... זה מתחיללללללללללל <היידים רועדות הלב פועם בחוזקה הנשימות מתחילות להיות חפוזות...> למה לעשות לי את זה?? למהההההההה?????? שחקנית נענית להזמנה

softy

New member
שלי או של אילה?

אצלי או אצלכן? עם קונדום או בלי? להביא חברים? נפתח בקבוק יין? יהיה משחק מקדים? זה לא הולך ככה צריך קודם להכין מסמך עבודה. סופטי מחפש את חוזה השכירות שלי אולי יש שם כמה סעיפים להעתיק.

אילה.

New member
שחקניתי...

אז תגידי, איך את אוהבת? אוהבת רך ועדין או חזק וקשה? אוהבת איטי וארוך או מהיר וקצר? אוהבת ככה? נעים? ותגידי... שנזמין את הרך? אוהבת עם קהל? או לבד? :) אילה בפורפליי before-play

שרון-ב-

New member
יאללה יאללה

תפסיק לקחת את הכדורים שמאפסים אותך יותר מדי שרון מחכה לאריה לא במצב מאוזן לא מכה אף פעם (איך מכה יכולה להכות ?) (אבל מה ? סידרתי לך שלישיות לא ?????? ;-)

שרון-ב-

New member
אתה יודע כמה שלדים שוכבים

אי שם במאוזן עדיין מחכים לי ? שרון חסרת איזון לחלוטין

יערית

New member
אני היום זכיתי

להשכיב את שרוני במאוזן ועוד אוטומאטי:) לא צריך לעבוד קשה...רק להיות בתחום ;-) יערית.

למעלה