הפורום דיי רדום..

L i l A L o

New member
הפורום דיי רדום..../images/Emo32.gif

אז תתעוררו!
וול, סתם שאלון חביב. כל הזכויות שמורות לפורום שייגעצ. שם: גיל: מיקומך בארץ: חבר\ה: מזל: צבע אהוב: צבע שנוא: מספר מזל: יום אהוב: יום שנוא: רוצה... לחזור לבית ספר? שתהיה שביתה? שיהיה קיץ כל השנה? שיהיה חורף כל השנה? לעבור דירה? לעבור עיר? לעבור בית ספר? לעבור לארץ אחרת? אינטימי יותר... בתול\ה? הכי רחוק שהגעת? חבר\ה אחרון? כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? הכי מעט זמן עם חבר\ה? מחשב... אייסי? מסנג'ר? אתר אהוב? פרומים אהובים? אימייל: הוטמייל או וואלה? מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? טלוויזיה... ערוץ מועדף? MTVאו 24? מיכאלה או השיר שלנו? שיקגו הופ או אי אר? כבלים או יס? ערוץ הילדים או פוקס קידס? סוף הדרך או רצים לדירה? מה דעתך על פרוייקטY? פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? הכי מטומטמת? הכי חמודה? הכי אקטואלית? הכי מעצבנת? בית ספר... שיעור אהוב? שיעור שנוא? מורה אהובה? מורה שנואה? הכיתה הכי שווה? באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? הכי גרוע\ה?

L i l A L o

New member
אני עונה:]

שם:ענת גיל:15 מיקומך בארץ:בחדרי
חבר\ה:אין. מזל:גם אין
. סתם, אריהץ צבע אהוב:שחור, כתום, כחול... יש הרבה. צבע שנוא:אין ממש. מספר מזל:7
יום אהוב:אני לא נקשרת לימים
יום שנוא:כנ"ל. רוצה... לחזור לבית ספר?בעיקרון לא, לא ממש... שתהיה שביתה?יאפ. שיהיה קיץ כל השנה?לא. שיהיה חורף כל השנה?גם כן לא. לעבור דירה?יכול להיות חביב. לעבור עיר?כנ"ל לעבור בית ספר?לא.כלומר, עכשיו אני עוברת. לתיכון. לעבור לארץ אחרת?אממ. לא יודעת. גם יכול להיות נחמד. אינטימי יותר... בתול\ה?יאפ. הכי רחוק שהגעת?אנגליה
חבר\ה אחרון?אמממ. כיתה ה', מישהו?
כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה?לא זכור. הכי מעט זמן עם חבר\ה?כנ"ל. מחשב... אייסי152073846 מסנג'ר[email protected] אתר אהוב?תפוז, וואלה זון. פרומים אהובים?מש"ה, שייגעצ, חברים, רוזוול.. אימייל: הוטמייל או וואלה?וואלה. מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?אייסי,פורומים ועוד. טלוויזיה... ערוץ מועדף?3 MTVאו 24?24 מיכאלה או השיר שלנו?השיר שלנו. שיקגו הופ או אי אר?אף אחד. כבלים או יס?יס. ערוץ הילדים או פוקס קידס? אף אחד. למרות שנאי מניחה שנאי מעדיפה את ערוץ הילדים. סוף הדרך או רצים לדירה? אף אחד. מה דעתך על פרוייקטY?נחמד להעביר את הזמן. פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת?אין כזו. הכי מטומטמת?"אם זה נראה כמו ברוז אמבטיה, צהוב כמו ברוז אמבטיה ומשמיע קוללות של ברוז אמבטיה, אז לא. זה לא ברוז אמבטיה. זאת מלי לוי!" הכי חמודה?לא זכורה כזו
הכי אקטואלית?אמממ. הכי מעצבנת?^^ בית ספר... שיעור אהוב?אני מניחה שזה יההי אמנות. שיעור שנוא?אין משהו ספציפי. מורה אהובה?גם אין. מורה שנואה? גם אין מישהי ספציפית. הכיתה הכי שווה?ח'. באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? לא ידועת. הכי גרוע\ה?כנ"ל.

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifעונההה../images/Emo26.gif

שם: שרון גיל: 15 מיקומך בארץ: ת"א חבר\ה: אין מזל: טלה
צבע אהוב: כחול וסגול
צבע שנוא: צהוב וירוק מספר מזל: 4 יום אהוב: אין יום שנוא: אין רוצה... לחזור לבית ספר? כן
שתהיה שביתה? לא שיהיה קיץ כל השנה? לא שיהיה חורף כל השנה?כן
לעבור דירה? לא לעבור עיר? לא לעבור בית ספר? לא לעבור לארץ אחרת? לא אינטימי יותר... אין מה לענות אז מחקתי
מחשב... אייסי? 238541483 מסנג'ר? [email protected] אתר אהוב? www.ashton-kutcher.net פורומים אהובים? מש"ה והמורדים אימייל: הוטמייל או וואלה? הוטמייל מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? פורומים טלוויזיה... ערוץ מועדף? הוט 3 MTVאו 24? אמטיוי מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה שיקגו הופ או אי אר? לא רואה אפחד מהם
כבלים או יס? כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים סוף הדרך או רצים לדירה? לא רואה מה דעתך על פרוייקטY? לא רואה פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? זה ששרים בו "כמה נעים לשכב עך פני המים, כמה נעים לטוס לשמיים" הכי מטומטמת? כל הפרסומות של לואיסנה
הכי חמודה? אין הכי אקטואלית? לא דעת הכי מעצבנת? של לואיסקקה
בית ספר... שיעור אהוב? ספורט שיעור שנוא? מתמטיקה מורה אהובה? המחנך שלי בכיתה ח' מורה שנואה? המורה למתמטיקה
הכיתה הכי שווה? שלי כמובן
באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? אנגלית
הכי גרוע\ה? מתמטיקה

Chines Food

New member
אני.../images/Emo86.gif

שם: יאנה. גיל: נמנמ. מיקומך בארץ: חסוי. חבר\ה:
מזל: תאומים. צבע אהוב: ירוק. צבע שנוא: מה אנחנו בגן
מספר מזל: אין. יום אהוב: שישי
יום שנוא: היה שלישי וחמישי, [מדעים ביסודי.] רוצה... לחזור לבית ספר? אני עדיין לומדת.
שתהיה שביתה? כן
שיהיה קיץ כל השנה? לא ממש. שיהיה חורף כל השנה? לא ממש. לעבור דירה? כן. לעבור עיר? לא. לעבור בית ספר? לא. לעבור לארץ אחרת? לא. על האינטימי אני לא עונה. מחשב... אייסי? במסרים. מסנג'ר? במסרים. אתר אהוב? אין. פרומים אהובים? יש הרבה. אימייל: הוטמייל או וואלה? בעיקרן שניהם. מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? פורומים? טלוויזיה... ערוץ מועדף? 3 אני מניחה. MTV או 24? MTV. מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה. שיקגו הופ או אי אר? אף אחד. כבלים או יס? כבלים. ערוץ הילדים או פוקס קידס? אף אחד. סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך. מה דעתך על פרוייקטY? לא רואה. פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת?
הכי מטומטמת? של מוי כיף
הכי חמודה?
הכי אקטואלית?
הכי מעצבנת? מוי כיף. בית ספר... שיעור אהוב? [אני עוברת לחטיבה, אינ לי מושג עדיין.
] שיעור שנוא? כנ"ל. מורה אהובה? מורה שנואה? הכיתה הכי שווה? באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? לשון. הכי גרוע\ה? מתמטיקה.

../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifתשובותותות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

שם: הדס גיל: כמעט 14 מיקומך בארץ: ת"א חבר\ה: אין מזל: עקרב צבע אהוב: שחור ואדום צבע שנוא:
ורוד מספר מזל: לא מאמינה בחרא הזה יום אהוב: שישי (אין בצפר) יום שנוא: ראשון (יש בצפר)
רוצה... לחזור לבית ספר? לאאאא
שתהיה שביתה? yes
שיהיה קיץ כל השנה? לא.. שיהיה חורף כל השנה? כן
לעבור דירה? דווקא נחמד כאן לעבור עיר? לא לעבור בית ספר? לא לעבור לארץ אחרת? USA אינטימי יותר... בתול\ה? כן הכי רחוק שהגעת?
חבר\ה אחרון? חסוי כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? 3 חודשים בערך... הכי מעט זמן עם חבר\ה?שבוע מחשב... אייסי? 281882486 מסנג'ר? [email protected] אתר אהוב? אין משהו מיוחד פרומים אהובים? בלינק 182, לינקין פארק, אוונסנס, מארון 5,גוד שרלוט וכו' וכו'ו.... (רק פורום למרילין מנסון אין
) אימייל: הוטמייל או וואלה?לא מבינה בזה.. מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?פורומים ואייסי טלוויזיה... ערוץ מועדף? MTV ו-MTV2 ו-MUSIC BOX MTVאו 24? ברור ש-MTV מיכאלה או השיר שלנו? אממ..לי יש בבית השיר שלנו אבל אני שונאת את זה
זאת תוכנית כל כך הזויה
אני מרחמת על מי שכתב תחרא הזה
שיקגו הופ או אי אר? אה?! כבלים או יס? YES ערוץ הילדים או פוקס קידס?
סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך מה דעתך על פרוייקטY? חרא סטייל כוכב נולד
תוכנית ממוסחרת ומגעילה (ראיתי כמה פרקים..)יש שמה איזה אחד עם שיער ארוך ושחור ועיניים כחולות...ראיתי אותו ברחוב.. הוא פשוט מהמם.............
פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? של אמנון לוי-שומר מסך (יש שמה 2 שירים של מנסון אהובי!) הכי מטומטמת? מוי כיף
הכי חמודה? אממממממממ.......... הכי אקטואלית?לא יודעת הכי מעצבנת? 2 זה תמיד ביחד
בית ספר... שיעור אהוב? אומנות שיעור שנוא? חשבון
מוות לבני גורן
מורה אהובה? אממ....ורדה.. מורה שנואה? ריבקה הכיתה הכי שווה? שלנו
(ט 3) באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? לא קיים חחח
הכי גרוע\ה? הכול כולל הכול

L i l A L o

New member
חהח../images/Emo6.gif. גם אני ראיתי אותו ברחוב.

שמו הוא פול. הוא חביב בהחלט:]

kyle chandler

New member
שלי!../images/Emo168.gif

שם:
גלעד עצמוני
מיקומך בארץ:
קיבוץ שריד
חבר/ה:
לא!
מזל:
סקורפיו
צבע אהוב:
כחול
צבש שנוא:
WTF?!
מספר מזל:
3
יום אהוב:
כל יום שלא לומדים בו?
יום שנוא:
WTF?
רוצה...
לחזור לבית ספר?
נחשו...
שתהיה שביתה?
נחשו עוד פעם
שיהיה קיץ כל השנה?
יופי של שאלות הבאתם!
שיהיה חורף כל השנה?
סעיף למעלה
לעבור דירה?
תלוי... אני רוצה לעבור ארץ...
לעבור עיר?
רק אם לחו"ל
לעבור בית ספר?
סעיף למעלה
לעבור לארץ אחרת?
כן!
אינטימי יותר...
בתול/ה?
אני בן 13!
הכי רחוק שהגעת?
מאיזה בחינה?
חבר/ה אחרון?
כתה ה'?
כמה זמן הכי הרבה עם חבר/ה?
9 חודשים
הכי מעט זמן עם חבר/ה?
סעיף למעלה
מחשב...
אייסי?
231-178-239
מסנג'ר?
[email protected]
אתר אהוב?
תפוז!
פורומים אהובים?
הפורומים שאני בהם: ג'ואן מארקדיה, ג'רמיה, המירוץ לאתמול, כולם אוהבים את ריימונד, מכושפות, מלאך שחור, סרטי מתח ואימה...
אימייל: הוטמייל או וואלה?
הא?!
מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?
לגלוש אם זאת הכוונה...
טלוויזיה...
ערוץ מועדף?
3 ורק 3!!!!!!
MTV או 24?
אני לא שומע אף אחד מהם, חרא מוזיקה כיום (חוץ מדידו!!!!!!!!)
מיכאלה או השיר שלנו?
לא ראיתי מיכאלה אף פעם אבל זה נשמע דפוק והשיר שלנו יחסית נחמד
שיקאגו הופ או אי אר?
לא ראיתי שניה מאף אחד מהם
כבלים או יס?
לודע...
ערוץ הילדים או פוקס קידס?
אנשים, אני עוד מעט בן 14!!!!!
סוף הדרך או רצים לדירה?
ראיתי את הגמר של סוף הדרך וזהו ולא ראיתי רצים לדירה...
מה דעתך על פרוייקט וואי?
סבבה...
פרסומות...
איזה פרסומת את/ה הכי אוהב/ת?
חבר'ה, אני לא רואה ערוץ 2, 10 או 24...
הכי מטומטמת?
סעיף למעלה
הכי חמודה?
סעיף למעלה
הכי אקטואלית?
סעיף למעלה
הכי מעצבנת?