הפורום ב-E! אם לא ידעתם הפורום שלכם מופיע גם באתר של E! - ישראל.
M MarishA M New member 9/6/05 #6 אווו אז יש אפילו אנשים שהגיעו משם.. חח ואני תהיתי אם זה בכלל עוזר שהפורום נמצא שם מסתבר שכן!
I I LOVE M5 New member 9/6/05 #8 בהחלט.../images/Emo175.gif אני אוהבת את M5 אז חיפשתי שם בפורומים את הפורום שלהם ושמתי שזה הפורומים של תפוז שתקעו שמה.
בהחלט.../images/Emo175.gif אני אוהבת את M5 אז חיפשתי שם בפורומים את הפורום שלהם ושמתי שזה הפורומים של תפוז שתקעו שמה.
ב בובית ספוגית אדמונית New member 10/6/05 #13 אז אפשר לאמר ברוכה הבאה../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif
I I LOVE M5 New member 10/6/05 #17 כן ../images/Emo13.gif היא אמרה לי שהיא כתבה פה שאני אבוא והיא אמרה שחסמו אותה פה מסכנה מעיפים אותה מכל מקום. טוב אז אני קורל.
כן ../images/Emo13.gif היא אמרה לי שהיא כתבה פה שאני אבוא והיא אמרה שחסמו אותה פה מסכנה מעיפים אותה מכל מקום. טוב אז אני קורל.
I I LOVE M5 New member 10/6/05 #19 אני אחותה התאומה ../images/Emo3.gif ואני גם מתנחלת. וגם...היא רשמה אותי כי "גאונה" במחשבים she my best freind, sometimes
אני אחותה התאומה ../images/Emo3.gif ואני גם מתנחלת. וגם...היא רשמה אותי כי "גאונה" במחשבים she my best freind, sometimes
ח חנוש האחת1 New member 10/6/05 #22 ../images/Emo112.gif לא משרשרת נכון?../images/Emo12.gif או בעצם זאת עדן. בטח שלא משרשרת נכון. וכדי לבגוד הייתי צריכה להיות בצד שלך. מה שאף פעם לא קרה
../images/Emo112.gif לא משרשרת נכון?../images/Emo12.gif או בעצם זאת עדן. בטח שלא משרשרת נכון. וכדי לבגוד הייתי צריכה להיות בצד שלך. מה שאף פעם לא קרה