הפורום בחדשות!
כתבה ב YNET על הפורום הזה...
הפורום בחדשות!
אין לי מושג מי ומה אתם עושים פה אבלהפורום בחדשות!
תודה על תשומת הלבאין לי מושג מי ומה אתם עושים פה אבל
חשבתי שתתעניינו בכתבה שהכינו עליכם מערכת ידיעות אחרונות - חלקו לכם כבוד הכתבה מופיעה באתר : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2635094,00.html
כתבה גרועה וטיפשית לחלוטין. מיותרתהפורום בחדשות!
זו הודעה שפורסמה על ידי גולשת פרטיתכתבה גרועה וטיפשית לחלוטין. מיותרת
וחסרת כל חן. אין מה לצחוק והכתבה רק מזיקה לנו ולהכנסות של הרכבת ! תקראו בין השורות ותראו את הזלזול המתחבא מאחורי המילים. זה נחמד זה ? כדאי לכותבת ללמוד פסיכולוגיה 6 שנים בהר-הצופים לפני שהיא כותבת דבר כזה. אני אעביר את הכתבה לש"ס כדי שהרבנים יראו מה כותבים על הרכבת והשידוכים כביכול בה. בושה ! אני לא דתי אך כתבה זאת מעודדת את סוטי המין לפעול ברכבת וזה מקלקל גם לנו את השם ! מה יש ?? לא יכולים לפרגן לנו על באמת ? טוב, כאן בארץ אין מודעות למודרניקה כמו רכבת ואנשים מתפלאים ? זה מעיד על בורותם הנוראה !
או.קיי. יום טוב אורן !זו הודעה שפורסמה על ידי גולשת פרטית
בפורום שעניינו יחסים בינו-ובינה - מדי פעם אפשר להנות גם מדברים שנכתבו בהומור ציניברוך שובך לפורום, אך אנא אל תכניס נושאי דת ופוליטיקה להודעותייך, אם אינך מעוניין לקבל תגובות עצבניות שחלילה עלולות להביא למחיקת כל הדיון.
אמא-איזה פחחחחחדדדדדדדדכתבה גרועה וטיפשית לחלוטין. מיותרת
וחסרת כל חן. אין מה לצחוק והכתבה רק מזיקה לנו ולהכנסות של הרכבת ! תקראו בין השורות ותראו את הזלזול המתחבא מאחורי המילים. זה נחמד זה ? כדאי לכותבת ללמוד פסיכולוגיה 6 שנים בהר-הצופים לפני שהיא כותבת דבר כזה. אני אעביר את הכתבה לש"ס כדי שהרבנים יראו מה כותבים על הרכבת והשידוכים כביכול בה. בושה ! אני לא דתי אך כתבה זאת מעודדת את סוטי המין לפעול ברכבת וזה מקלקל גם לנו את השם ! מה יש ?? לא יכולים לפרגן לנו על באמת ? טוב, כאן בארץ אין מודעות למודרניקה כמו רכבת ואנשים מתפלאים ? זה מעיד על בורותם הנוראה !
וואללה אחותי, מסכים איתך ב-100%!אמא-איזה פחחחחחדדדדדדדד
הלכתי וקראתי את הטור המצחיק שנון ונטול כל "ירידות" על הרכבת. צחקתי ונהניתי, ואני ממש לא מבינה על מה הרעש שהקמת, אביתר היקר. הבחורה לא באה לרדת עליכם-להיפך-היא הודתה שהיא בעצמה גילתה שהיא התמכרה לרכבת וכל מה שמגיעה איתה. אתה תפנה לש"ס? לרבנית? תשמע חומד, צחקתי מההודעה שלך אפילו יותר מאשר שצחקתי כשקראתי את הטור שלה. קח את זה בקלות, נתנו לכם אחלה פידבק-אל תסתכל על השליליות בכל דבר. ורק אני נוהגת במכוניתהטור שלה גרם לי אשכרה לרצות לנסוע ברכבת (רק בעסה שכבר אין קרונות עישון) שיהיה לכם ערב צח רבותיי רק בריאות זה חשוב כ כו כוכ כוכב כוכבי כוכבית 5
אביתר הוא הרואה שחוראמא-איזה פחחחחחדדדדדדדד
הלכתי וקראתי את הטור המצחיק שנון ונטול כל "ירידות" על הרכבת. צחקתי ונהניתי, ואני ממש לא מבינה על מה הרעש שהקמת, אביתר היקר. הבחורה לא באה לרדת עליכם-להיפך-היא הודתה שהיא בעצמה גילתה שהיא התמכרה לרכבת וכל מה שמגיעה איתה. אתה תפנה לש"ס? לרבנית? תשמע חומד, צחקתי מההודעה שלך אפילו יותר מאשר שצחקתי כשקראתי את הטור שלה. קח את זה בקלות, נתנו לכם אחלה פידבק-אל תסתכל על השליליות בכל דבר. ורק אני נוהגת במכוניתהטור שלה גרם לי אשכרה לרצות לנסוע ברכבת (רק בעסה שכבר אין קרונות עישון) שיהיה לכם ערב צח רבותיי רק בריאות זה חשוב כ כו כוכ כוכב כוכבי כוכבית 5
חה-חה-חה בחייאת אל סנדוק מין נבלוס!אביתר הוא הרואה שחור
של הפורום, לצערנו אנחנו ממשיכים לסבול אותו
אם תרצי לעשן ברכבת - אין בעיה:אמא-איזה פחחחחחדדדדדדדד
פרוק את הנשק, חייל שליאם תרצי לעשן ברכבת - אין בעיה:
אני יכול לדאוג לזה. זה אפשרי במקרים מסויימים ! אני לא חמוד ! אני חמוץ ! חמודונת - מיידעלה יקרה שלי ! אני עובד לעיתים עם מניעת עבריינות ואני מכיר את העולם הזה מקרוב. את ואני נפרש את הכתוב בצורה משועשעת. הם יפרשו זאת כרשיון לעסוק בפעילות שלילית ברכבת. ניתן היה לעדן את המילים או לחילופין את כוונת המשוררת. ודרך אגב: בזמנו במחצית הראשונה של שנות ה- 70' נכתבו בצהובונים היומיים כתבות רבות הדומות דמיון מתמיהה לכתבה של המיידעלה ההיא. אז, בימים שמר צבי צפרירי היה מנכ"ל, ארעו מס' תקריות על רקע הדברים ברכבת. אינני טלית שכולה תכלת אך בהחלט ראיתי פעם בחור שנטפל לבחורה ברכבת מירושלים לתל-אביב שהיתה ברובה ריקה והוא ניסה לנצל את הדבר. מזלה של אותה בחורה היה שהייתי שם . אותו מקרה שארע בשנת 1996 עלה בזכרוני כאשר קראתי את דבריה של המיידעלה. ובכלל למה אני חש שאותה מיידעלה זו את יא בינתי ? בכל מקרה כוכבית 5: אני מעדיף את ה- C5 יקירתי ! שיהיה לך ערב זהב רגוע עם ים-בה של חויות טובות, שלך בהוקרה, הדוד מירושלים החילונית והגאה !
צרי קשר במייל הפרטי ואספר לך !פרוק את הנשק, חייל שלי
אתה יכול להירגע. המיידלע שכותבת לך פה (כלומר-אני) היא לא הבחורה שכתבה את הטור. הלוואי אמן עלי כשרון הכתיבה הזה. הייתי דווקא מתגאה לכתוב פה עם הניק שלה אם הייתי היא. ואתה דווקא כן חמודי! אל תגיד לי איך לקרוא לך! אתה פשוט מחפש את השלילי בכל דבר, וגם זו דרך חיים. קצת לא נעימה, אבל כל אחד חי איך שטוב לו. זכותו. זכותך. ואם לא איכפת לך, אני אקח את הצעתך להראות לי היכן מעשנים ברכבת, ואשמור אותה עד שאחליט לפרועערב שלום לכולם ומי ייתן שהרכבות יתפסו גם את מקום האוטובוסים מעלי העשן במדינה PEACE
נגמר לך הגז ? יש לי פסטה בצורתפרוק את הנשק, חייל שלי
אתה יכול להירגע. המיידלע שכותבת לך פה (כלומר-אני) היא לא הבחורה שכתבה את הטור. הלוואי אמן עלי כשרון הכתיבה הזה. הייתי דווקא מתגאה לכתוב פה עם הניק שלה אם הייתי היא. ואתה דווקא כן חמודי! אל תגיד לי איך לקרוא לך! אתה פשוט מחפש את השלילי בכל דבר, וגם זו דרך חיים. קצת לא נעימה, אבל כל אחד חי איך שטוב לו. זכותו. זכותך. ואם לא איכפת לך, אני אקח את הצעתך להראות לי היכן מעשנים ברכבת, ואשמור אותה עד שאחליט לפרועערב שלום לכולם ומי ייתן שהרכבות יתפסו גם את מקום האוטובוסים מעלי העשן במדינה PEACE
דווקא לדעתי כתבה נחמדה מאודהפורום בחדשות!
אוי, אביתר.. אביתר..הפורום בחדשות!
ואם אפשר שאלה אישיתאוי, אביתר.. אביתר..
ראשית כל, אם מי מכם נפגע מדברים שכתבתי - קבלו את התנצלותי. כשנכנסתי לפורום שלכם, בעקבות הכתבה ב-7 ימים, קראתי את השרשורים שלכם,חלקם שעשעו אותי כהוגן, את חלקם לא הבנתי, בחלקם גיחכתי ועם השאר הזדהיתי. לפחות בתור אחת שנוסעת מידי יום ברכבת. ב-4 רכבות, ליתר דיוק. ועכשיו לטענותיך אביתר - ראשית כל, למדתי פסיכולוגיה. אמנם לא 6 שנים ולא בהארוואד. אבל למדתי. שנית, לפי גיבובי המילים שאתה כותב ובידיעה שלמדת 6 שנים פסיכולוגיה, אתה רק מוכיח ומבסס את הטענה שכל הפסיכולוגים פסיכים. או לפחות, רובם. או שמא יש קשר בין התיאוריות המיניות של פרוייד לבין אגזוזי התחבורה הציבורית וארובות הרכבת? אם הייתי יודעת קודם, הכל היה נראה אחרת. או נכתב אחרת. * מה הקשר, לכל הרוחות, בין מה שכתבתי לבין ההכנסות של הרכבת? אחזור על דבריי ואומר שלא רק שלא גרמתי נזק לרכבת ישראל, להיפך. * בתור מי שלמד פסיכולוגיה 6 שנים, אתה אמור לדעת להתגבר ולהתמודד עם דברים שקצת לא נוחים לך ובמקום זה אתה מתנהג כמו זאטוט זב חוטם והולך 'להלשין לגננת'. מה ח"כ הכנסת של ש"ס יעשו עם מה שכתבתי, אגב? לא כדאי שתפנה ישירות לרב עובדיה יוסף שיפסוק בנדון? מן הסתם הוא יעשה מיקס עם פסיקה קודמת שלו - שיש איסור חמור לנסוע ברכבת ישראל ובמקביל לחטט באף. נ.ב. יש לי את מס' הטלפון של ח"כ גאגולה מש"ס. בהזדמנות אעביר לך אותו. * מעודדת את סוטי המין? נו טוף, זה רק מראה עד כמה מוחך קרימינלי. נברתי במוחי בקדחתנות עמ"נ למצוא את הקשר בין רכבת וסוטי מין, אך לשווא. נ.ב. יש לי את הטלפון של ח"כ זהבה גלאון למקרה שתרצה להתלונן בפניה. * נ.ב. יש לי טלפון של פסיכולוג טוב, אולי גם הוא יוכל לעזור לך. בקיצור, אביתר, תלמד לקחת דברים קצת יותר בקלות וברוח טובה. תפסיק לראות את השחור והשלילי שבכל דבר. לא לימדו אותך את זה בהר הצופים? יומקסום לכולם.
תודה!ואם אפשר שאלה אישית
קודם כל הרשימה שלך שנונה ומשעשעת ועל כן הבאתי אותה לידיעת אנשי הפורום. לשמחתי כמעט כל המגיבים (למעט חריג אחד בולט) קיבלו ברוח טובה את העקיצות. אגב,היות והבטחת רשימת המשך אשמח אם תדוווחי על כך ישירות לפורום זה. ובתור מי שעניינו אינו מתמקד באגזוזים וקטרי קיטור אלא ברכבת כאמצעי תחבורה: אני מבין שאת נכנסת לקטגוריה של יוממית (COMMUTER) ואפילו עושה החלפת רכבות כדבר שבשגרה, באיזה תחנות ואילו קווים את משתמשת? מהן עבורך האלטרנטיבות לרכבת? מהם המעלות והחסרונות של שירות הרכבת מנקודת ראותך כמשתמשת יוממית (פרט לאספקט עליו דיווחת...)? בתודה, יובל (נ + 2)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.