הפורום איידול

מרי לי

New member
הפורום איידול ../images/Emo58.gif

בצער רב,ביגון קודר ובחוסר חשק טוטאלי אני עושה את הפורום איידול השבועי ואני מקדישה אותו לכריס שתמיד היה הכי מקורי בבחירת השירים שלו ותמיד ביצע אותם ברמה הכי גבוהה ושמהרגע הראשון שהוא נכנס לחדר האודישנים וסיימון אמר לו שהוא לא נראה מתאים (במראה) ישר ידעתי שהוא יגיע רחוק.... עצוב לי.... הנושא שלנו הוא אלביס

SHTRUDIDI

New member
השיר שאני אבחר

יהיה השיר הראשון שכריס ביצע כי הוא אחד האהובים עליי, או לחילופין אם תתעקשו על משהו אחר- YOU WERE ALWAYS ON MY MIND.שיר נפלא לדעתי.

מרי לי

New member
שיר יפה

אוף בא לי לבכות יש לי פלאשבק איילה בראון... וממש ממש ממש עצוב ליייייייייי

מרי לי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שיניתי נושא לפורום איידול

שירים עצובים ודכאוניים

Fairywitch

New member
אז אני חושבת שהייתי שרה את

Slipped Away של... לא יודעת
או את My Immortal, אבל כבר בחרתי אותו בנושא "שנות ה-2000"...

Fairywitch

New member
בהתחלה לא ידעתי, ואז חיפשתי בגוגל

ומצאתי את המילים ואת שם המבצעת. ואז הבאתי לכאן את המילים...

MeetLofe

New member
אני בוחר...../images/Emo109.gif

אלה כמה שירים שאני מאוד אוהב ואתם יכולים להשתמש בהם Whitney Houston-Run To You Simply Red-If You Dont Know Me By Now Three Doors Down-Here Without You Phil Collins-Another Day In Paradise Sugarcult-Preety Girl Pink Floyd-Wish You Were Here [שאגב ענרי הזכיר לי היום,אחרי שלא שמעתי שנים] Pink Floys-Hey You אבל אני בוחר את Goo Goo Dolls-Iris

החלטתי להיות מקורי ולשיר...

שיר בעיברית את שושנים עצובות של עידן רייכל כל כך מתאים

SHTRUDIDI

New member
אז אני אבחר את

ALWAYS של בון ג'ובי,שיר מאוד חזק. או את BROKEN של סיטר ואיימי לי, כריס שר אותו, אז אני אקדיש לו אותו (ומזל שאני לא באמת צריכה לשיר כי אחרת הוא היה ממש סובל המסכן).

למעלה