הפורום איידול השבועי

מרי לי

New member
הפורום איידול השבועי

קודם כל אני מצטערת שיוצא לי להיות פה פחות פשוט אני לומדת ואין לי כ"כ חיים מעבר לזה..... קיצר הנה הסיבוב הבא של הפורום איידול הנושא: QUEEN המבצעים : חברי הפורום המגניב הזה וזכרו THE POINTS ARE JUST LIKE BREAD רוצים אותן אבל THEY DON'T MATTER ידעתי שהשורה הזאת שדרו קארי אומר כל שבוע מגוכחת להגיד בדיוק כמו שהיא נשמעת.....

מרי לי

New member
אני שרה

ONE VISION One flesh one bone, One true religion, One voice one hope, Wowowowo gimme one vision. Just gimme gimme gimme FRIED CHICKEN

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לצערי,

אני לא מכירה יותר מדי שירי קווין (אל תדאגו, אני עובדת על זה
). אבל אם הייתי שרה, הייתי שרה את: או Somebody to Love, שאני מאוהבת בו וכל כך כיף לשיר אותו, או את The Show Must Go On, שהוא שיר כל כך חזק וכל כך מצמרר עבורי. וזהו.

מרי לי

New member
גם אני רציתי את

SOMEBODY TO LOVE ואת CRAZY LITTLE THING CALLES LOVE אבל כבר עשו אותם.... אם את לא מכירה אז לא נורא למרות שגם אני פעם לא אהבתי את קווין ואח"כ הבנתי את הטעות שלי שווה שווה לשמוע כל מה שהם אי פעם עשו חוץ מ INNUENDO שתמיד תמיד שנאתי וחשבתי שזה השיר הכי משעמם בעולם ואז בא כריס והבנתי איזה שיר יפה זה יכול להיות.....

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אם ארבעה רבו על בוהמיין

רפסודי, מי אומר שלא היינו יכולות לריב על השירים הנ"ל עם המתחרים האחרים?
אין לי בעיה עם קווין, ממש לא, פשוט לא נחשפתי לשירים שלהם מלבד המוכרים ועכשיו אני מתכננת לתקן את המעוות. אולי אני עוד אשנה את דעתי, גם טיילור וקתרין עשו את זה.

אני הייתי לוקחת את בוהימיין רפסודי!

למה
כי אני יכולה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Fairywitch

New member
אני מתלבטת בין שלושה שירים:

Show must go on- כי למדתי תיאטרון, וזה מתחבר לי בצורה מרגשת ומשמעותית בשבילי. The great Pretender בגרסא נשית- כי זה שיר יפהפה. הייתי לפחות מנסה לפני שהייתי פוסלת אותו. I want it all- שיר רוק כזה שאני פשוט אוהבת. למה כריס לא לקח אותו?

Fairywitch

New member
אוקיי, בחרתי שיר סופסוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והוא אף אחד מהשלושה הנ"ל
אחרי שהכנתי לי דיסק עם המיטב של קווין (לפי בחירתי
) החלטתי שהכי יתאים לי לשיר את Too much love can kill you

20508080

New member
אנייי

את ANOTHER ONE BITES THE DUST ובעדיפות שניה את: SOMEBODY TO LOVE

20508080

New member
איך הרגישו בחסרונה של מנדיסה../images/Emo7.gif

זה רק אני או שהיא ממש היתה חסרה? באסה שהיא עפה כ"כ מוקדם!!

נועה167

New member
../images/Emo45.gif

היא מאוד חסרה :( היא כמעט היחידה שחיכיתי ממש לשמוע אותה שרה הם פשוט מבאסים!!!!!!!!

למעלה