הפורום איידול הבא

מרי לי

New member
הפורום איידול הבא

רק לפני שמתחילים.. לא הייתי פה ביום רביעי וכ"כ רציתי להגיד שכריס גאון
HAVE YOU EVER REALLY LOVED A WOMAN זה שיר האהבה הכי יפה שמעתי ניגנו אותו בזמן סדרה אחת וכל פעם חיכיתי לו והוא ריגש אותי כל פעם מחדש... נראה לי די ברור שכריס ינצח... פורום איידול הנושא הוא שירי אהבה נסו לא לבחור את השירים ששרו המתמודדים וזה למרות שבא לי את השיר של כריס (או בריאן אדאמס)

מרי לי

New member
הנה שלי

לדעתי כמה יפים ביותר EVERY TIME I CLOSE MY EYES של BABYFACE בנוסף יש את FOUR SEASONS OF LONLINESS של BOYS || MEN ויש גם אתKISS FROM A ROSE של SEAL אבל אני בוחרת לשיר את DON'T LET GO של EN VOGUE איזה שיייירררר.....

SHTRUDIDI

New member
אני אקח את

BED OF ROSES של בון ג'ובי כי נגנב פה השיר האהוב עליי שלהם-ALWAYS. עוד אופציות מעניינות- GOODBYE MY LOVER של ג'יימס בלאנט IRIS של הגוגו דולס GALLERY של מאריו וסקז

אני../images/Emo13.gif|../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

אני אקח את קיס פרום הרוס של סייל כי זה שיר שממש אני אוהב

MeetLofe

New member
ואני בוחר את..

James Blunt-Cry הלוואי והייתי שר כמוהו אבל כל עוד אף אחד מכם לא שמע אותי שר[או לפחות רובכם]לא נוראP: אגב נורא רציתי לבחור את A Song For You כי אני דבוק אליו בשבועות האחרונים [וכולכם ידעתם שאני רוצה שאליוט ישיר אותו:)] אבל אליוט שר אותו אז ויתרתי

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif המ,

עשיתי חיפוש של שירי אהבה למיניהם. אז. More Than Words - Extreme או Dream a Little Dream of Me - The Mamas and the Papas If You Go Away - לא יודעת של מי הגירסא באנגלית, אבל זה תרגום של Ne Me Quitte Pas של ז'ק ברל. Only Hope - מנדי מור. Runaway - הקורס. אין לי כוח לחשוב יותר.

מרי לי

New member
NE ME QUITTES PAS ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ויש לנו זוכה
זה השיר הכי מקורי מכולם
והוא גם יפהפה

מרי לי

New member
וזה למרות שאני משוחדת

אני מנהלת קומונה למוסיקה צרפתית אז זו החלטה די משוחדת אבל בלי קשר שיר יפהפה

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif

יש לו גם בעברית תרגומים, כשיש תרגום יחסית חדש ששרה אפרת גוש. זה פשוט מצויין.

למעלה