הפוקט שלי ז"ל

FireBird

New member
הפוקט שלי ז"ל ../images/Emo7.gif

יום טוב לכולם, יש לי כמה שאלות בבקשה: 1. האם יכול להיות שהפוקט שלי, Axim30, אתמול אחרי שנתיים שהוא אצלי נפל פעם ראשונה על הריצפה, מגובה של ספה, כשהוא בתוך נרתיק עור טוב והיום לאחר בדיקה במעבדה נאמר לי שהמסך שלו הלך? (לאחר הנפילה הפיעה חצי מסך לבן וחצי מלא פסים צבעוניים). לא יכול להיות שהם טועים (בכנות או שלא) וזה רק מגעים כמו שקורה לי מידי פעם בפלאפון? 2. הם רוצים בעבור התיקון 1000 שקל, האם זה הגיוני? 3. כדי לנסות לתת אותו לבדיקה במעבדה אחרת? 4. אם זה המצב למרות הכל, כדי להשקיע 1000 שקל בתיקון שלו? תודה רבה לכל העונים, מדכא אותי העניין הזה.

TulXP

New member
נשמע כאילו באמת הלך המסך

המחיר יקר אך זהו טווח המחירים בארץ, אני הייתי ממליץ לך על קניה של מסך מחו"ל והחלפה עצמית או על החלפה של המכשיר כולו (המחיר שלו בשוק היד שניה דומה למחיר המסך שציינת). בכל מקרה משתתף בצערך, בהצלחה טל

FireBird

New member
המלצה

אתה יכול להמליץ לי בבקשה מאיפה אני יכול להשיג מסך מחו"ל? תודה.

TulXP

New member
זה לינק למסך שחיפשת....

ב EBAY , לציין אני לאמכיר ת המוכר : 89$ + משלוח וכלים http://cgi.ebay.com/Dell-axim-x30-Toshiba-e400-lcd-screen-LQ035Q7DH04-Tools_W0QQitemZ290049174863QQihZ019QQcategoryZ38331QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem בהצלחה טל

FireBird

New member
תשמע

תודה רבה ! אני אכן חושב שאני אלך על זה! כמה מסובכת ההרכבה של זה (אם אעשה אותה בעצמי כמובן) ? זה פחות מחצי מחיר ממה שדורשים ממני כאן !

למעלה