הפועל תל אביב

הפועל תל אביב

מה לדעתכם הדבר הכי לא טוב בקבוצה היום??? קשטן חשבתי שהוא יהיה טוב וישנה את הקבוצה אבל לא משום מה נשארה קבוצה משעממת כמו עונה שעברה.....יותר גרוע זה שהוא שלח את מסודי שהוא תותח ועוד אחד שיכל להיות ממש טוב...במקום זה ברדה שלא פוגע דגו שהוא תמיד היה משעמם ובאדיר שהוא היחיד בינתים שטוב....בקשר להגנה..שמעון גרשון כבר זקן חליס מעצבן עם הטעויות שלו ומכל הקבוצה הזאת רק פנסטיל משחק מהנשמה אין חלוצים אין הגנה הפועל במצב רע

הדבר הכי לא טוב זה...

שאול אייזנברג. וגם זה שעזבנו את אוסישקין- אני לא מתכוון לבוא בכלל למשחקים ביד אליהו (מה, שהמכביסטים יראו אותנו ממלאים רבע פינה? לא תודה). אה, סליחה. לא שמתי לב שאתה מדבר על המשחק עם הסל הנמוך והרחב שצריך להכניס אליו כדור עם הרגליים.

redot

New member
הדבר הכי לא טוב בהפועל?

כרגע, לדעתי, יש סיבה אחת לשכונה שהפועל משחקים בינתיים והיא שזאת קבוצה חדשה. הרי אם נעבור על התוצאות אנחנו נראה ניצחון על בני יהודה, קבוצה לא רעה בכלל לכל הדעות, הפסד לכבר-סבתא (חח) שהוא די הגיוני, משחק בית שלהם, עם הקהל שלהם, שתי קבוצות פחות או יותר שוות ובמקרה הזה היה תורינו להפסיד אחי 3 ניצחונות רצופים. ניצחון על נתניה, שדי משקף את מהלך המשחק, הפסד לחיפה, שמשחקת כמה דרגות מעלינו, ובמחזור האחרון, תיקו נגד פת"ח, קבוצה באמת לא רעה, לא סתם הם דרסו את פרטיזן ולדעתי גם בבתי של אופ"א הם ישחקו לא רע בכלל. לפי דברי זה נראה כאילו הפועל תיקח נקודות מתי שהיא תשחק נגד הקטנות, תאבד נגד הגדולות, ותילחם נגד האריות מי-ם ופת"ח, מה שכנראה ממקם אותנו באיזור 4-6. להפועל יש סגל באמת טוב. אז האגף הימני של ההגנה בהנהגת חליס לא מי יודע מה (גם אנטי-בי ואדמפי לא הרבה יותר טובים), אבל הקישור שלנו הוא מצויין לכל הדעות וגם החוד שלנו הוא פחות או יותר סביר יחסית לליגה המצ'וקמקת שלנו. מה שחסר כרגע זה תיאום, ותיאום לא עובד באוקטובר, אפשר לראות ניצוצות אבל לא יותר מזה... מה שאומר שבשלב הזה צריך לאסוף נקודות, הבעייה היא שגם את זה הפועל לא עושים. ברור לי וגם לכם שאם הפועל ישמיכו ככה הם יגיעו אולי לאינטרטוטו ולרבע גמר גביע בלחץ... אני נותן לקשטן מאה ימים של חסד, אפ לא יהיו תוצאות אז מצידי שילך כבר בינואר, יש מועמדים ראויים לרשת את מקומו... מה שיש לנו לעשות בינתיים זה לבוא לעודד. יאללה הפועל!!!

itadmor

New member
הפועל ת"א

הצועק לירח אני מסכים איתך הפועל במצב רע האוהדים לא מגיעים להפועל בלי האוהדים היא סתם קבוצה והגנה כמו ההגנה של מכבי ת"א בעונה שעברה כל משחק סופגים ל-פ-ח-ו-ת שער אחד והקישור היחידי שמראה ניצוצות של שחקן הוא וואליד באדיר (כי הוא בא מחיפה אלא מה) פנסטיל מתלהב וההתקפה כבר לא פוגעת תביאו את קלינגר וזהו אתם טובים

אתה טועה

בקשר להגנה. להפועל יש הגנה טובה אולי מבוגרים אבל טובים. בלמים טובים. מרחיקים טוב אולי לא הכי מהירים אבל טובים, עושים טעויות כמו כל אחד אבל כמו כל אחד אז לא נורא... והקישור השתפר מאז אבוקסיס חזר. מתקיפים עכשיו גם מהאמצע בלי לאבד כדורים. פנסטיל גם טוב עם האגף הימני שלו. והדבר הגרוע? שעושים טעויות לפעמים בהגנה אבל אז החלוצים לא תמיד משווים או אפילו עושים מהפך...

למעלה