הפועל תל אביב

matliv

New member
הפועל תל אביב

לוקחים אליפות העונה, הא... דרך אגב, איפה הם ישחקו באירופה?

יוסי®

New member
סביר להניח שהם יאבקו בצמרת,

ואולי יגיעו לגמר הפיינל פור בארץ מול מכבי, אבל ייקחו אליפות? אולי אחרי שהם יקחו סמי הזיה, וישימו חומרים משלשלים במזון של שחקני מכבי, וגם אז אני בספק

אם כבר ישימו חומרים משלשלים במזון..

של השופטים אם אתה מבין למה אני מתכוון...

סלים וארזה

New member
מנהל
ההבדל בין מכבי והפועל לשאר הליגה התקציב המינימלי לקבוצה בעונה שעברה עמד על מיליון דולר. העונה איגוד הכגורסל הוריד את התקציב ל-3.8 מיליון שקל שזה פחות מעלות האפמן אחד. לפי מה שקראתי להפועל תל אביב יעמוד אחד התקציבים הגדולים בליגה של 3.5 מיליון דולר. הם אוספים כל פוטנציאל שלא קשור למכבי, קהל אין להם, האולם שלהם לא גדול, והם הולכים חזק מידי על העונה הנוכחית בלי לתכנן את העונות הבאות. אני מנחש שתוך כדי העונה הקרובה הפועל תתחיל להפעיל את חרב הקיצוצים. הם לא יכולים לקפוץ מעל הפופיק ככה בלי הכנסות מתוכננות. כל שנתיים שלוש עולה קבוצה חדשה עם תקציב מנופח שמתרסקת בשאון רב תוך שנה שנתיים. הסיכוי היחיד שהפועל ת"א תצליח היא ספונסר שמוכן להפסיד והרבה. אני לא מכיר הרבה ספונסרים כאלה. רוב קבוצות הכדורגל נמצאות בקשיים תקציביים כאשר הקהל והחשיפה הרבה יותר גדולים מהכדורסל. אז נראה לכם שקבוצה כמו הפועל ת"א תצליח לשרוד? (ראו הפועל י"ם, גליל עליון, רעננה, רמת גן, חולון ירום הודה, ראשל"צ, כל קבוצה והבעיות הפיננסיות שלה).

Kgt1

New member
הפועל כדורסל - אין יותר מדי קהל

אלי בגלל האכזבות. שנה שעברה למשחקי החוץ לא היו נוסעים יותר מ20-30 אוהדים. מכבי כדורסל היום מביאים באירופה למשחק חוץ כבר יותר קהל במקרים רבים.

יוסי®

New member
גלורי האנטרס???? אנחנו נראה השנה

כמה "אוהדי" הפועל ת"א יצוצו באוסישקין - כאלה כשהקבוצה היתה בזבל לא יצאו מהבית, ועכשיו שהיא חזרה ללאומית עם תקציב ענק חוזרים לאהוד אותה. אותם כאלה שאהדו אותה פעם, בסוף שנות ה-80 תחילת ה-90´, ונעלמו כשהיא ירדה ליגה - אתה עוד תראה למה אני מתכוון. מעניין מה תגיד עליהם - אם לא "גלורי האנטרס".

B-BALL

New member
ראסמי. יותר גלורי האנטרס

מאוהדי הפועל של השנה האחרונה אין בכל העולם. מגעיל פשוט.

matliv

New member
אתם קצת מגזימים

רוב הקבוצות בארץ היו מתות לקהל כמו של הפועל תל אביב. הליגה השנייה זה לא מדד.חוץ מזה יש להם בעלים ממש עשיר, ולדימיר גוסינסקי, שיכול לתמוך לאורך זמן. בכלל המרחק בין הקבוצות שניסו להדביק את מכבי תל אביב לבין הפועל תל אביב הוא רב.

אתה צודק ...

בזה שפתאום צצים להם אוהדי הפועל וגם הם גלורי האנטרס אבל אוהדי הפועל האמיתיים יותר טובים מכל אוהדי מכבי.

B-BALL

New member
ועל סמך מה אתה אומר את זה בדיוק?

למה נראה לך שאוהדי הפועל האמיתיים יותר טובים מאוהדי מכבי האמיתיים? יש לך הסבר הגיוני לזה?

יוסי®

New member
אין לי ספק בכלל שיש אוהדים

אמיתיים להפועל ת"א (בכדורסל, לפחות), ואני מכיר אישית אחד כזה. אבל לאמר מי יותר טוב ומי פחות טוב? את זה אני לא עושה

סלים וארזה

New member
מנהל
וואו הויסה! לא דיברתי על איכות אוהדים. איך אפשר לקבוע מי אוהד יותר טוב? יש כאלה ויש כאלה. דיברתי על כמות. אוהדי הפועל האמיתיים שרירים וקיימים. אבל מספרם מועט. חלק גדול מאוהדי הפועל (כאשר היתה בליגה בראשונה) היו שונאי מכבי. היום רוב שונאי מכבי מתחלקים בין הפועל ת"א להפועל י"ם. ועדיין, נניח יש להפועל 50000 אוהדים שרופים שרוצים לבוא לכל משחק. אוסישקין צר מלהכיל את כולם, וכך הכנסות הפועל לא יכולות להיות גדולות. מה גם שלהפועל לא משלם ערוץ 1 סכומי עתק על הליגה האירופית (אני מדבר על העונה הקודמת. לגבי העונה הזו עוד לא סגור איזה ערוץ ישדר, יש דיבורים על ספורט 5+ {ועוד הערת אגב, כשקיבלתי בעברי הרחוק 5+ במבחן, זה היה אומר שנכשלתי})

למעלה