הפועל-ראשון

על האש

New member
איכס

אני לא מאמין שזה הגיע להארכה
. המשחק כבר היה שלנו.

petertosh

New member
לא מאמין...

משחק כ"כ חשוב אחרי מה שהיה באשקלון,עוד עונה של השרדות נגד הירידה. זה היה בידיים שלנו,גודס הציג יכולת ניהול אדירה במשחק. שפר נראה טוב ממה שחשבתי. חבלללללללללללללללל

על האש

New member
שפר באמת היה טוב

למרות שבשניות האחרונות הוא כמעט הפסיד לנו את המשחק. ובסופו של דבר הפסדנו את המשחק. אין לי מושג איך ירינו לעצמנו ברגל. מישהו היה חייב להחריב את השעה הנפלאה האחרונה בידיעה על הרכישה.

בושה,חרפה וביזיון

קבוצה שמובילה ברבע האחרון כבר 15 הפרש,ומצליחה להפסיד. את מטווח השלשות הקבוע שהפועל מוכרחת לחטוף כי היא לא שומרת קלעי חוץ, שמרנו היום לדקות הסיום,ומי אם לא אור איתן,ששנתיים לא עשה כלום ושום דבר בהפועל,יותר מתאים להיות זה שיקבור אותנו? איזה קבוצה מטומטמת. פשוט מדהים. אפי בירנבוים צריך ללכת הביתה אתמול. מאמן שרואה שהקבוצה שלו מתרסקת ולא עושה שום מהלך לעצור מומנטום של היריב. לא האמנתי שנצליח גם את המשחק הזה להפסיד. פשוט לא האמנתי. ודווקא ביום שבו הבאנו יחסית הרבה אוהדים(שיא עונתי למשחק חוץ). לוזרים.

שחר .ו

New member
מי שצריך ללכת הביתה זה אתה

וכל מי שמעודד ועוקב בכלל אחריי הבדיחה של שאול אייזנברג בליגת מחנה האימונים של מכבי ליורוליג.

עזוב אותי בשקט

חוץ מזה שדווקא אתה כולם אמור לאהוב את הליגת כדורסל יש שם הרבה מהחברים האלה שלך

Gretchen

New member
הכי קל זה לעזוב

לעזוב הכל, להגיד שאין מה לעשות ולהרים ידיים. הכי קשה זה להלחם. ואם אתה מוותר, שום דבר לא ישתנה. תן לנו להלחם על משהו שחשוב לנו. כן, אנחנו יודעים שיש הרבה כמוך שמעריצים את מכבי, שסוגדים להם כל יום חמישי. תן לנו להיות הקומץ הקטן שבאמת אדום בלב ושבאמת אכפת לו מהקבוצה שלו ושיעשה הכל כדי שהיא תמשיך להתקיים. כמו שאמר חברי למעלה - עזוב אותנו בשקט. אנחנו סופגים תגובות מכל העולם, ממש לא חסרה לנו התגובה שלך.

שחר .ו

New member
הדבר היחיד שאתה נלחם עליו כרגע

הוא על זכות הקיום של אייזנברג בהפועל ת"א שכל רגע שלו במועדון מקטין את סיכויי ההשרדות של הקבוצה. במקום לתת לקבוצה למות ולקום מחדש בצורה בריאה אתם סתם מחזיקים חולה סופני וגוסס בכח. זכותך להלחם על מה שאתה רוצה ואני גם מעריך את זה למרות הביקורת, בכל מקרה ההערה שלי לגביי קוסטדינוב היתה סוג של בדיחה ששנינו מבינים אותה, אל תקיח את זה באופן אישי. יאללה, הלכתי להמשיך "לסגוד למכבי"

כבר אמרתי למישהו לא מזמן

שאם הייתי מאמין בשטות של זה שאנחנו אלה שמחזיקים את הכדורסל הישראלי,כבר מזמן הייתי מפסיק ללכת. לצערי,ראיתי את הנכונות של אנשים בזמן אמת לקחת את הקבוצה הזאת. אף אחד לא יספר לי מי זה שאול ומה הנזקים שהוא גרם,אבל לי גם אף אחד לא יכול למכור סיפורים. לא רוצה להכנס לקלישאות של אהדה נמדדת ברגעים קשים,אבל הפועל נתנה לי מספיק רגעים יפים בשביל שאהיה איתה גם ברגעים פחות יפים.

שחר .ו

New member
כנראה שאם לא תגיע להיכל נוקיה

הכדורסל ימשיך להתקיים, אבל גם אם לא תלך להצביע בבחירות אתה כנראה לא תשפיע על הפוליטיקה בישראל, הדיון הוא כמובן אידיאולגי, כל עוד אתה לוקח חלק בליגת מכבי, אתה חלק ממכונת ההנשמה המלאכותית שלו.

redshani

New member
החרם של האוהדים על הכדורסל!!

איך אפשר לצפות מקבוצה חסרת אוהדים לנצח??? אתם לא חושבים שקבוצה צריכה כוח שידחוף אותה וימלא אותה במוטיבציה??? זה הקהל!! זה התפקיד שלו!!! מתי הפכנו להיות קהל שלא נמצא שם תמיד בשביל השחקנים והקבוצה?? רוצים לעשות מחאה?! סבבה אין בעיה.. אפשר לעשות הפגנות, לשים שלטים, להיפגש עם ראשי הקבוצה... תאמינו לי שיש עוד פתרונות... אבל לפחות שלא נאבד מהכוח שלנו בזמן שאנחנו מוחים!!!

שי272

New member
אני הייתי

אם זה מפריע לך-תגיע שאול,לא שאול,אני ועוד "20 חוליגנים" כדבריו של השאול תמיד באים

למעלה