הפועל קריית שמונה 2

הפועל קריית שמונה 2

הפעם זה גם סיפור ו-2 שאלות בסוף הגעתי בתור מאמן אלמוני לקריית שמונה (זאת אומרת על ההתחלה לקחתי אותם) המטרה שלי הייתה לעלות ליגה ... הרכב.. שוער - בצלאל הגנה - בכר , יובלדיו , נוסבאום , סאלח סחארמה (מחליפים - אלגברבלי , יניב לביא ) קישור - תייר , צרפתי , עמאר , סטי (מחליפים - קוזוק , עמאשה , בן זקן ) התקפה - נימבה , אברהם (מחליפים - בוזוגרי , אביגדור) - סבב ראשון סיימתי מקום ראשון - סבב שני סיימתי מקום שני ככה נראתה הליגה 1. הפועל באר שבע 2. קריית שמונה 3. נצרת עלית - סבב שלישי סיימתי מקום ראשון ככה נראת הליגה 1. קריית שמונה +2 2. הפועל באר שבע 0 3. רמת השרון -1 * אני לא זוכר תמספרים אז אני עשיתי הפרש נקודות עונה חדשה בפתח ויש כמה זמן לקנות שחקנים סטי עבר קבוצה , אז אני צריך קיצוני אין לי חלוץ טוב חוץ מנימבה אז אני צריך חלוץ * העברות התלחתי להביא רק את אבי כנפו עכשיו נשאר לי להביא קיצוני אבל כבר רשמתי מספרים לליגה לכן.. אם אני מביא קיצוני מתי הוא יבוא? ויש לכם קיצוני טוב להציע לי? (בנתיים הגשתי הצעה לעידן סרור שהוא חושב על זה זויטי לא רוצה לבוא רפאלוב לא רוצה לבוא אבו חצירה לא רוצה לבוא) תודה רבה
אני ימשיך לעדכן פעם הבאה עם תמונות כנראה..

למעלה