הפועל י-םVSבני השרון

pizarro

New member
הפועל י-םVSבני השרון

טפירו מגיע למלחה! אחרי הדמעות בסיום העונה שעברה, לא היה מישהו שהאמין שטפירו יעזוב את הקבוצה, אבל כמו שתמיד בספורט הדברים הכי לא צפוים קורים, גם כאן טפירו עזב לבני השרון, והנה הוא חוזר למלחה כבר במחזור השני למשחק מול האקסית. עוד דבר מענין במשחק הערב, סלוטר הסנטר (?) החדש ינסה להראות לנו כבר במשחק הראשון את האתלטיות שלו ואת יכולת החסימה שלו. נקווה למשחק טוב, ולניצחון של הפועל.

RAFI THE NIGGER

New member
הפסד מיותר

הפסדנו לקבוצה עם שישה שחקנים.. את שלי בנושא הזרימ אמרתי. עוד כמה הפסדים ויהיו שינויים נקווה שבעמדת המאמן

Pure M

New member
אפאתיות מדאיגה.

וזה בערך הסיכום שלי למשחק הזה.

RAFI THE NIGGER

New member
כן. מסכים איתך.

קבוצה עם תקציב 5מיליון דולר חייבת עליונות בזרים על הקבוצות האחרות חוצ ממכבי כמובן. וכרגע אין לנו שום יתרון. אגב סלוטר נראה לי שחקן טוב.משקיע מלהיב. אחלה של החתמה השאר זה סימן שאלה אחד גדול

אני לא נכנס ללחץ

הפועל היא קבוצה חדשה בהרבה מובנים. לוקח לדבר כזה להתארגן. אני רוצה להזכיר שבשנה שעברה, בשלב יותר מתקדם של העונה חטפנו 35 הפרש מנהריה שבוסו של דבר לא הצליחו אפילו להגיע לפיינל פור. אני יודע שזה היה בלי מוריס אבל אני לא מקבל את זה ששחקן אחד עושה הבדל בין תבוסה של 35 נקודות להפסד פשוט. אפשר להתעודד מזה שבליילוק נראה כבר יותר טוב, ושסלוטר משתלב יפה.

RAFI THE NIGGER

New member
מסכים איתך.

מקסימום יצרפו עוד זר מה שנראה לי שיקרה. כי כל הקבוצות משחקות עם 5 ואנחנו עם 4.אגב מכבי משחקים עם 782זרים חחחח

למעלה