הפועל ירושלים
זה רק מה שאני חשוב. בעקבות כמה דברים שהיו כתובים בהודעות ישנות יותר החלטתי לתת את חוות דעתי על הקבוצה , אתם מוזמנים להגיב
. אין לי כוח לכתוב הכל, אז אני יכתוב עד שימאס, ומתישהו אני ימשיך אז ככה... מאיר טפירו : השחקן השנוא עלי בישראל, וה over rated הכי גדול בארץ לדעתי. עם כל הכבוד (הקטן) טפירו הוא שחקן שבנוי על אספקט אחד של המשחק, ה"ג´אמפ" שלו, שלא כל כך ג´אמפ, אלא יותר שחרור הכדור כמו בחוץ בכדורגל, מעל הראש. טפירו אגואיסט, גורם לבעיות משמעמת (המכות עם ג´ונס, שחקנים בקבוצה טוענים שהוא הולך זורק יותר מדי), ול-ו-ז-ר. כן, לוזר אנשים יקחו כל מה שהתקשורת נותנת, ואם התקשורת אומרת שמאיר טפירו הוא ווינר, אז הוא ווינר. חוץ מסל הניצחון לפני שנתיים על גליל בשנייה האחרונה, שהיה יותר פוקס מאשר ווינריות לא זכור לי מקרה של סל ניצחון שלו. אז נכון, הוא יודע "להתעלות" ברבע האחרון, אבל זה בגלל שהוא ישן כל שאר המשחק. הוא מפוזר, מאבד המון כדורים ושומר בינוני. לטעמי, לטפירו אין סיכוי להיות משהו יותר מרכז (רכז???) מוביל בהפועל ירושלים. אהההההההההה....... אני ימשיך אחר כך על הקהל המבייש ושאר ירקות (רקובים)
זה רק מה שאני חשוב. בעקבות כמה דברים שהיו כתובים בהודעות ישנות יותר החלטתי לתת את חוות דעתי על הקבוצה , אתם מוזמנים להגיב