הפועל ירושלים

capsl0ck

New member
הפועל ירושלים

זה רק מה שאני חשוב. בעקבות כמה דברים שהיו כתובים בהודעות ישנות יותר החלטתי לתת את חוות דעתי על הקבוצה , אתם מוזמנים להגיב
. אין לי כוח לכתוב הכל, אז אני יכתוב עד שימאס, ומתישהו אני ימשיך אז ככה... מאיר טפירו : השחקן השנוא עלי בישראל, וה over rated הכי גדול בארץ לדעתי. עם כל הכבוד (הקטן) טפירו הוא שחקן שבנוי על אספקט אחד של המשחק, ה"ג´אמפ" שלו, שלא כל כך ג´אמפ, אלא יותר שחרור הכדור כמו בחוץ בכדורגל, מעל הראש. טפירו אגואיסט, גורם לבעיות משמעמת (המכות עם ג´ונס, שחקנים בקבוצה טוענים שהוא הולך זורק יותר מדי), ול-ו-ז-ר. כן, לוזר אנשים יקחו כל מה שהתקשורת נותנת, ואם התקשורת אומרת שמאיר טפירו הוא ווינר, אז הוא ווינר. חוץ מסל הניצחון לפני שנתיים על גליל בשנייה האחרונה, שהיה יותר פוקס מאשר ווינריות לא זכור לי מקרה של סל ניצחון שלו. אז נכון, הוא יודע "להתעלות" ברבע האחרון, אבל זה בגלל שהוא ישן כל שאר המשחק. הוא מפוזר, מאבד המון כדורים ושומר בינוני. לטעמי, לטפירו אין סיכוי להיות משהו יותר מרכז (רכז???) מוביל בהפועל ירושלים. אהההההההההה....... אני ימשיך אחר כך על הקהל המבייש ושאר ירקות (רקובים)

capsl0ck

New member
יאאלה

אין לי מושג איך לעידו יש כוח לכתוב כל כך הרבה. אני מרגיש שפוך אחרי 8 שורות... מעניין כמה תגובות אנטי וקללות יבואו בעקבות ההודעה הזאת

Kgt1

New member
אני זוכר לפחות עוד שני סלי ניצחון

אחרים אבל למעט אלא היה כמובן סל הניצחון בדרבי (שבו לצערי נכחתי) ב96 כמדומני. המשחק של טפירו בנוי על הרבה מנהיגות וידיעה שצריך לתת את מה שצריך. בעיקר זה מתבטא בנבחרת שם הוא נחשב כאחד מהשחקנים המובילים ולעתים הוא השחרן היחיד שנותן תפוקה במגרש. ההגנה שלו היא בהחלט ברמה סבירה. מבחינת אסיסטים אם אני לא טועה הוא אחד מהמובילים בליגת העל בנושא הזה אז אני לא מבין את ההתקפה על אחד מטובי השחקנים בישראל כיום. וכן גם אני שונא אותו (כאמור בעקבות אותו סל ניצחון במשחק הכדורסל הראשון בחיי).

capsl0ck

New member
סטטיסטיקה

בעניינים שכאלה לא צריך להסתכל על סטטיסטיקה (באמת!), סתסכלו על משחק של ירושלים ותראו כמה הוא מוסר (לא אסיסטים) וכמה הוא זורק... מעריב בחרו בו לשחקן השנה , למה?!?!?!? דני לואיס סחב את רמת גן על הרגליים עד לגמר, והיה פי 100000 טוב ממנו העונה. העיתונים משום מה מלקקים לו...

Kgt1

New member
זה המשחק של טפירו. ואגב גם לטעמי

לואיס היה שחקן העונה.

roy_ma

New member
סיכמנו כבר שהתקשורת אדומה ושמאלנית.

מה הפלא שכולם מלקקים לדני זייפני ושות´?

סלים וארזה

New member
מנהל
מאיר טפירו שחקן שאוהב לקחת על עצמו את המשחק. גם מיקי היה כזה, גם עדי גורדון, וכן, גם דני לואיס. מאיר טפירו הוא השחקן היחיד שהשיג טריפל דאבל בליגה הישראלית ואל תזלזלו בזה כי ב-NBA משחקים 8 דקות יותר למשחק מאשר אצלנו. כאשר הכדור אצל טפירו בשלבי סיום המשחק, המאמן יודע שכל התרגילים בטלים ומבוטלים. טפירו ינסה להכריע את המשחק לבד וימסור רק אם אין לו ברירה. אם מאיר היה פחות אגואיסט ויותר מסודר הוא היה שחקן יותר טוב. הקבוצה היריבה יודעת שהמפתח הוא טפירו ולכן ברוב המשחקים מאיר לא מצליח להוציא את מה שהוא יודע. מאיר טפירו שחקן טוב, פוטנציאל הרבה יותר גדול, אבל בסופו של דבר הוא פוגם ביכולת הקבוצתית. אם מישהו זוכר רכז אחר בשם גל קנז מהפועל גן שמואל, הוא יכול להיזכר איך רכז שקולע 20+ נקודות למשחק יכול לפגום ביכולת הקבוצתית. למרות כל מה שנאמר, רוב המאמנים ישאירו את טפירו על המגרש בשניות הסיום כי עדיף שחקן שלוקח על עצמו אחריות מאשר שחקנים שבורחים ממנה ומקבלים פיק ברכיים.

יוסי®

New member
איך אתה בכלל מזכיר את

מם יוד קוף יוד ברקוביץ´ ואת מאיר טפירו באותה ההודעה?????

סלים וארזה

New member
מנהל
אני בטוח שאם מאיר טפירו היה מתבגר ומבין שטובת הקבוצה זה טובתו הוא ולא להיפך, אז הוא היה הופך לשחקן טוב שיכול למשוך קבוצה גם ברגעים המכריעים. ואם טפירו בנוסף היה משחק במכבי, אז בהחלט היה לו פוטנציאל להפוך לאחד הכוכבים שלה. אל תשכח שכל מי שמשחק במכבי זוכה לחשיפה הרבה יותר גדולה משחקנים אחרים שלא פחות טובים וגם נרשם בזכרון הקולקטיבי. דוגמאות לשחקנים שלא נכנסו לזכרון הקולקטיבי: ברד ליף, חיים זלוטיקמן, אמיר מוכתרי, קרל נברסון (שיחק עם וילי סימס באליצור נתניה, ואת סימס זוכרים יותר), אמיר כץ, אור גורן, ארי רוזנברג, דני ברכה, מייק גיבסון, בנקס (אפילו אני שכחתי את השם הפרטי שלו), גל קנז, ארני קאב שחקנים שכן נכנסו לזכרון הקולקטיבי למרות שלא היו במכבי: בארי ליבוביץ´, סטיב קפלן, דיוויד ת´רדקיל, בועז ינאי, מייק לארגי (בעיקר בגלל המכות עם ארואסטי), שמעון אמסלם, תומר שטיינהאור (עונה אחת במכבי), אמיר מוטפצ´יץ´ (פחות, אבל כן), פפי תורג´מן, ניב בוגין, מייקל קרטר, מאיר טפירו בהחלט אפשר להזכיר את טפירו ליד מיקי ברקוביץ´ למרות שלמיקי יש הרבה יותר הצלחות, הרבה יותר נקודות והרבה יותר כדורסל.

capsl0ck

New member
או שלא

להתבגר? את זה הוא היה צריך לעשות בגיל 20... עכשיו הוא כבר בן 25 (משהו כזה לא?), וכמו שאמרתי, אין לו לאן להתקדם, כי הוא פשוט לא מספיק טוב בשביל מכבי. שימו לב גם לאחוזים הרעים שלו מ3. ועוד מישהו חושב שיש לו את ה"ג´אמפ" הכי מגעיל באירופה? הנושא הזה די דועך, עוד מעט נתחיל משהו חדש... ארז כץ, או הקהל המגעיל של ירושלים, או שחקן אחר...

טפירו

אין ספק שטפירו הוא שחקן שכונתי. לטוב ולרע. לפעמים אתה יכול להשתגע מהדברים שהוא עושה. הם לא נכונים, הם מטומטמים, לרוב לא מצליחים (אם כי באחוזים גבוהים יחסית לקושי שלהם). אבל- הם למה שאני אוהב כדורסל. טפירו הוא שחקן שכונה כמו כולנו, הוא פשוט הביא את זה לרמות הגבוהות. אני רואה אותו ומבין למה אני כל כך אוהב לשחק כדורסל ולמה אני לא מסוגל לעבור ליד מגרש בלי להסתכל מי משחק, מה הרמה ואיך הם משחקים. טפירו הוא כמו שחקני הכדורסל השכונתיים בניו יורק.

יוסי®

New member
זה נדמה לי יוג´ין בנקס, אם אינני

טועה, ודווקא את השחקנים שציינת כאלה שלא נכנסו לזיכרון הקולקטיבי הם שחקנים שאני אישית זוכר טוב מאוד, וכל אוהד כדורסל שמכבד את עצמו והיה בעל מודעות עצמית בשנות ה-80 מכיר..... חיים זלוטיקמן היה שחקן טוב מאוד, ד"א.... לגבי הקטגוריה השניה שלך - הייתי מוסיף גם את עמוס פרישמן, שהיה לדעתי שחקן טוב יותר מאשר אמסלם ושטיינהאור, מקרב אלה ששיחקו בהגועל ת"א. הייתי מוסיף גם לצד בוגין את גדול שחקני הפועל חולון בכל הזמנים (לפחות לדעתי) - ישראל אלימלך, ששיחק (מעט, אמנם) במכבי ת"א. מייקל קרטר היה שחקן משוגע, שנורא נהנתי לראות אותו משחק בהפועל חולון בעבר..... מאיר טפירו, עם כל הכבוד לו, בקושי, לדעתי, נכנס לרשימה של השחקנים שציינת מבחינת הרמה, אז לציין את שמו לצד שמו של מיקי ברקוביץ´, זה נראה לי מחמאה פשוט גדולה מידי, שטפירו פשוט לא ראוי לה, ולעולם לא יהיה ראוי. שחקן שעוד יזכירו את שמו לצד ברקוביץ´ זה יותם הלפרין. MARK MY WORD ON THAT!!!!

למעלה