הפועל ירושלים - רומא

הפועל ירושלים - רומא ../images/Emo190.gif

הולי שיט! מחר המשחק..! וזה השרשור הרשמי של המשחק ! שרשרו לכאן כל מה שקשור. וואי, דעתי האישית היא שצריך להוציא תוצאה טובה. אפילו הפסד חד ספרתי סביר (7-9) במיוחד לאור המצב העגום שהקבוצה שלנו נראית. החששות שלי הם שיקרה מה שקרה מול סיינה בחצי גמר גביע ספורטה ב 2002 שהם גמרו לנו את הסיפור במשחק הראשון בחוץ (29 הפרש). בכל מקרה שיהיה בהצלחה לנו ושנשיג תוצאה טובה !

AmiTutiT14

New member
נקודת האור היחידה היא שהגומלין בבית

וזה יתן מרץ לשחקנים. אבל חוץ מזה אני ממש לא אופטימית, רומא פייבוריטית לגמרי.

YO8520

New member
מה אם סליי

היו כל מיני שמועות שהו פצוע ולא ישחק כמו נגד רמת גן .אבל אולי זה יותר טוב שהוא לא משחק.

Jordan232

New member
הוא משחק בסוף.

ודרך אגב, אני דווקא די אופטימי למשחק...

AmiTutiT14

New member
אני אשמח אם הוא ישחק.

אני די אוהבת אותו בזמן האחרון, הוא מתחיל להראות ניצוצות של שחקן. חוץ מזה, יש בו מן רוגע שאין לשחקנים אחרים וזה נותן לי תחושת ביטחון. הוא גם היחיד חוץ ממתן שיכול לשמור על בודירוגה (אולי אפילו מתן לא יצליח לשמור עליו כמו שצריך).

תמיד טוב שהוא יש שחקן טוב ברוטציה

סליי עושה שטויות לפעמים אבל אם הוא מרוכז ומפוקס הוא יכול לתת משחק טוב. עוד יותר חשוב שאין לנו שומר ראוי על בודירוגה היום וסליי אפילו בכוונות לפתוח בחמישייה.

RAFI THE NIGGER

New member
תיהיה הפתעה אנחנו מנצחים!

אנחנו מ פ ת י ע י ם יהיה משחק בן ז... יאללה JERUSALEM

יש לי הרגשה

שאנחנו ננצח מחר בהפרש קטן מאוד, אבל בגומלין רומא תבוא למלחה ותקרע לנו את הצורה.. מקווה שאתבדה ונעלה לחצי הגמר. יעלא הפועל!!

נצטרך

לנצח אותם או בשתיים הפרש או להביס בעשרים הפרש. אני מאד מפחד מהפרשים כאלה של עשר הפרש. כי זה לא מבטיח כלום כשיש גומלין. אגב באיזה שעה המשחק?

z dead

New member
...

ירושלים תנצח פעמיים ותעלה. כמה חבל שכבר לא אכפת לי כ"כ,לא יודע אם אני אראה את המשחק בכלל. בכל מקרה למי שעדיין אכפת אל תדאגו..י-ם תנצח ותעלה.

שiש

New member
אתה באמת חושב כך?

לי יש יותר תחושה של 20 פיגור כבר ברבע השני, בלי אפשרות לצאת מזה בהמשך. (נ.ב. - שכח מזה שאנחנו מאמינים שלא אכפת לך.)

z dead

New member
באמת...

אם אני ארצה להיות אוהד של מכבי 2 אני כבר יכול להיות אוהד של המכבי המקורית,יש יותר הצלחות ויש את שארס ולינור,תכננתי לשחק כדורסל עד סוף השידור אבל הברכיים החליטו שלא..זאת הסיבה היחידה שאני בבית עכשיו :) וכן י-ם תנצח...נראה לי אפילו בצורה משכנעת. ג'נקינס הוא האיש למשחקים האלה וסליי מתאים נגד רומא גם בתור 3 וגם בתור 4,נראה לי שזה יהיה ה-משחק שלו.

הכוכב האדום - דינאמו מוסקבה

87-86 למוסקבה לאחר מותחן צמוד בבלגרד. דינאמו בחצי הגמר מבחינתי.

אריאל5

New member
תגידו מולי ואני רואים את אותו משחק?

הוא טוען שירושלים ירדו במינוס 8 למרות משחק גרוע ולכן אפשר להיות אופטימים. אני אומר שירושלים שיחקו נכון וירדו במינוס 8 כך שהחשש הוא למינוס 20 במשחק טוב. כדורים נכנסו לטבעת ויצאו מתחת לסל לרומא נכנסו שלשות מכל מקום + כמה טעויות שיפוט.

תוצאה מפתיעה.

דינמו הרבה יותר חזקה מבלגרד. מפתיע אותי שהיוגוסלבים הגיעו לרבע-הגמר, הם קבוצה מאוד בינונית. התוצאה נותנת להם אפשרות סבירה ביותר לתקן את עצמם ברוסיה.

דעות מחצית

מחצית ראשונה לא משהו השחקנים קצת נאיבים. חבל שלוקחים זריקות סתמיות וטיפשיות. בקושי רואים זריקות נורמאליות. לדעתי יצאנו די טוב מהמחצית היה יכול להיות הרבה יותר גרוע. חובה שיפור מחצית שנייה אחרת זה יהיה רע.

אריאל5

New member
אוקיי אז אנחנו חלוקים.

הסיבה היחידה לאופטימיות שחוזי השלוש חייבים להתיישר. אבל ירושלים עשתה הכל נכון וקיבלה בראש רומא זרקה זריקות לא אחראיות ברוב המקרים שנכנסו.

למעלה