הפועל ים היום מתה

RAFI THE NIGGER

New member
הפועל ים היום מתה

דני קליין עוזב הקבוצה עוברת /חוזרת לעמותה. בבקשה בבקשה תנו את הקבוצה לארקדי גידמאק וכמה שיותר מהר

bobas

New member
אין דני קליין ,אין הפועל.

ומצדי שגאידמק יקח את הקבוצה ושיעשה איתה מה שהוא רוצה. ורפי,אתה מפתיע אותי שאתה כ"כ מהר מוותר על האיש שהביא את הפועל למה שהיא. איך אתה כ"כ מהר מוותר על היו"ר שעולה להגן על האוהדים ביד אליהו מהיסמניקים? איך אתה מוותר על היו"ר שנלחם כל שנה על תקציב הקבוצה? אם זה יקרה, אז הפועל כדורסל באמת מתה. מוות.

RAFI THE NIGGER

New member
אני לא מוותר

אבל משתמע מהפרסומים בתקשורת שהבנאדם רציני. אם כך הדבר יש להעביר את הקבוצה לארקדי להגיע איתו להסכם על זה שהוא לא מחליף את שם הקבוצה. בכל מקרה עם ארקדי ניהיה מעצמה כדורסל אחי מה רע תקציב של 10 מיליון דולר?

bobas

New member
ע"פ הפרסומים..

דני קליין חובר לקבוצת רביב שרוצים את הפועל כדורגל.

bobas

New member
מאניה- דיפרסיה.

עדיין לא הצלחתי לעכל את הפקקטה בוררות של הפועל (רגל) ,עדיין לא הספקתי לשמוח, ולאחר כמה שעות מגיעה הידיעה שדני קליין עוזב את הפועל כדורסל.

ייתכן

שהכל ספין של קליין. עד שהוא לא בחוץ רשמית - שום דבר לא סגור. עכשיו צריך למסור את הקבוצה לארקדי גאיידמק מתוך תקוה שהוא יסכים עדיין לקחת אותה. אם לא - הקבוצה תתפרק. אין הרבה ביקוש לקבוצות כדורסל, ועיינו ערך הפועל תל אביב.

z dead

New member
קליין הבין כנראה

שאין לקבוצה הזו כבר זכות קיום. הבין וצדק. מקווה בשבלו שזה נכון,אין טעם להשאר בקבוצה כזו. נראה עכשיו את ה"אוהדים נפלאים" מלווים את הקבוצה בתחתית ליגת העל או בצמרת..הליגה השניה.

טוב מאד

זה הדבר הכי הוגן שהיית צריך לעשות, לשים את המפתחות וללכת, ועכשיו אליך ארקדי הצדיק אני קורא לבוא ולהיות יו"ר הקבוצה, וישקוט ירושלים..

z dead

New member
"ארקדי הצדיק"...

שתתפרק כבר הקבוצה הזו שרק עושה בושה לשם הפועל

bobas

New member
לא איתן ,

צריך לעשות מאמץ גדול להשאיר את דני קליין. ואם הקבוצה תעבור לגאידמק ,מן הסתם היא כבר לא תהיה הפועל. ואין לי שום טענה לאוהדי ביתר בפורום ,מבחינתם הם קיבלו את שהם רצו מלכתחילה.שיהנו. מבחינתי האישית,זהו כאב עצום . ודי צפיתי את זה כשהנהלת הפועל חברה לגאידמק . עוד אימפרית כדורסל קורסת.

bobas

New member
יואב ,לא התכוונתי אליך.

אני מכיר את עמדתך המבורכת בעניין .

petertosh

New member
בקשר לקליין-שאלות

אהלן,בתור אוהד הפועל תל אביב תמיד הערכתי את האיש הזה,יש בו אהבה עצומה לקבוצה שלו,הוא בא כאוהד שרוף,אחרי שהוא קפץ את על היסמ"ניקים הוא בכלל הפך לבנאדם מוערץ. התפלאתי לשמוע שרובכם שמחים על עזיבתו,סה"כ אין הרבה אנשים שמנהלים קבוצה מתוך אהבה(כסף ופרסום זה ברור) והישגים כמו דני,אישית רציתי מאוד כמו רובכם אני מאמין שגיידמאק יקנה את הקבוצה ודני ישאר מנהל. אם גיידמאק יקנה את הקבוצה ישנה את השם מהפועל לבית"ר,האם זה לא יפריע לכם? לי זה יהיה חבל,אבל כל דבר שיכול לשים רגל למקקי אני אשמח.

HapoelJerusalem

New member
אין הפועל כדורסל

אם זה נכון ואם זה מה שיקרה אין יותר הפועל כדורסל... מבחינתי זה אחד היום העצובים בחיים שלי אם הקבוצה תעבור לגיידמק באמת שאין לה זכות קיום אני רוצה לרצוח עכשיו את האוהד שכתב את השלט "דני קליין תתפטר" כי תודות לו ולחברים שלו הפועל הפכה לאנטיטזה של עצמה.

petertosh

New member
../images/Emo45.gifענק!

למרות שאני לא קשור לפורום אבל אוהב את הקבוצה עוד מימי היריבות בנינו,התחושות שהעברת פה של אוהד נאמן לקבוצה ולזהותה מעוררות הערצה. מי ייתן וקליין ישאר בצירוף ארקדי(לא יקרה בחיים).

eari

New member
עצוב...

אמנם עתיד (והווה) הקבוצה מאד מעורפל, ואי אפשר לדעת מה ההר הזה יילד בסוף, אבל ירושלים בלי קליין?!?! מישהו הצליח לדמיין את זה?? חשבתם פעם על מכבי ללא מזרחי או מוני?! פשוט עצוב..

אריאל5

New member
אני אוהד את הקבוצה אבל זה לא אומר..

שאני אוהב את איך שהפועל מתנהלת כמו שבית"ר התנהלה נורא מאז ימי קשטן העליזים ובזכות ארקדי היא חוזרת לעצמה כך הפועל י-ם שהתנהגה גרוע עד היום תוכל להתנהל מקצועית אם ארקדי יקח אותה. הייתי מציע לארקדי לא לשנות את שם הקבוצה אני בתור אוהד בית"ר אוהד גם את הפועל י-ם ואין לי שום בעיה עם זה שהיא "הפועל". מכבי ת"א מתנהלת ללא תקלות אבל זה כבר ניהול של מאפיה של מזרחי.

למעלה