הפועל חיפה

danistar

New member
הפועל חיפה

שלום ידידי באדום לוהט . אני מחכה מאוד כבר לפתיחת העונה .. חסרים לי השערים , המשחקים , הכדורגל וכמובן הפועל תל אביב . מה שאני רוצה לדבר עליו הוא מה שקרה להפועל חיפה . אני חושב שזה מעיד על כך שהכדורגל בארצו הקטנטונת עדיין לא מקצועני באמת . החובבנות שנפחת מכל מה שנקרא הפועל חיפה . שלא תבינו לא נכון אני מבין את רובי וכואב את כאב האוהדים . איך שזה נראה עכשיו הם מפרקים את הקבוצה לאט אבל בטוח . איך יכול להיות מצב שקבוצת כדורגל תלויה באדם אחד ?? וכשהוא לא עומד בלחץ הכספי היא מתפרקת ככה . אוזלת יד . דני

על ה@ש

New member
גם לי

חסרה האווירה במגרש והאדום מסביב והעידוד והצבע והכול... שתתחיל כבר העונה....אני מאווד מתגעגע.... לגבי מצב הפועל חיפה...רובי השקיע המון כספים בקבוצה....שלא הניבו הצלחות וגרמו לגרעונות כבדים...שאם השנים שעברו הנזק הכספי רק גדל והוא כבר לא יכול לשלם מכיסו שאין אף אחד איתו בשותפות וזה הנזק שנגרם לגבי פירוק הקבוצה לא הייתה לא הכנסה כספית אחרת וזה מה שהוא נאלץ לעשות הוא בנה קבוצה חדשה משחקנים שחלקם אלמוניים יחסית מחוסר ברירה וכסף.. לגבי אם העסק מקצועני אוו לא...אני חושב שהוא דיי מקצועני למרות שיש הרבה מאווד דברים לשפר על מנת שיהפוך למקצועני באמת... ועיניין המקצוענות מתחיל בהתאחדות..ברגע שהתאחדות נראית כמו שכונה ככה גם נראת הליגה מה שקורה היום בהפועל חיפה מזכיר מאווד את מה שקרה שהפועל נוהלה ע"י ההסתדרות שהכול היה לא מקצועי ומגעיל וברגע שהגיעו אנשי עסקים לקבוצות השונות הכול השתנה ובזכות הכסף אפך פחות אוו יותר למקצועני.. אני מאחל להפועל חיפה שהכול יסתיים בטוב כדי שהליגה תראה טוב יותר

אדום_

New member
אתה לא יכול להגיד שלא היו הצלחות

להפועל חיפה... המצב קשה, עכשיו מביאים שקנים חדשים, נקווה שיהיה טוב...

על ה@ש

New member
היו

הצלחות אולי בארופה....הצלחות יחסיות... וגם אליפות אחת.... אבל אני חושב שרובי שהשקיע הרבה מכספו בקבוצה ובכוכבים...ציפה להרבה יותר.... וכבר נמאס לו מהמצב..

למעלה