הפועל זכתה!!!!

prince01

New member
הפועל זכתה!!!!

היום 26/8 בטקס אנשי השנה ששודר ומשודר בשעה זאת בערוץ 2 בתחרות אנשי הספורט של שנה זאת השתתפו הקבוצות/אנשים להלן(לא לפי הסדר המדוייק): וואליד באדיר אירנה לנסקי אנה סמשנובה מכבי ת"א כדורסל הפועל ת"א וכמובן ללא כל הפתעה הקבוצה האדומה שלנו לקחה את הפרס... ברגעים כאלה אני מרגיש כזאת חיבה כלפי הקבוצה שלי. בשבילי הפועל היא החיים,הנשמה וארץ המולדת לכן אני יכול להגיד שאני מרגיש כזאת פטריוטיות כלפיה..... ישר כוח!!!
אוהב אותך הפועל!.... השאלה היא אם אתם משתתפי הפורום כמוני אוהבים את הפועל ומרגישים חיבה כלפיה... תשתפו אותי ואת האדומים בהרגשתכם. אוהב:prince01

אוף.. כבר שעה

אני מנסה לכתוב את ההודעה הזאת ולא מצליחה..... ראיתם איזה יופי?? האדומים שלנו זכו ברור שזה מגיע להם

נבחרי השנה הפועל תל אביב../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

כן הם נבחרי השנה בספורט יששששששששששששששששששש. ידעתי ידעתי שהם יבחרו. עכשיו בתור מפרגנת אני מאחלת הצלחה למכבי חיפה שיביאו שמחה בלב ויעלו לליגת האלופות מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

Skate is Back

New member
יאללה שטורם!!!

קדימה שטורם גארץ להביא על חיפה כמה גולים,והם נשארים בארץ... אם חיפה יעלו בסוף,אני מקווה שהם יתפרקו בליגה הישראלית...

אני לא רוצה להשמע מגעילה, אבל

אני מאחלת להם להפסיד, בגלל שיש להם אוהדים זב* שנוסעים למשחקים של הפועל בחו"ל רק כדי לעודד את הקבוצה היריבה.... בשביל הקבוצה שלהם(מכבי חיפה) אני ישמח אם ינצחו אבל בשביל האוהדים האוהדים של חיפה אני מקווה שיפסידו

voguemaster

New member
תמיד תישאר אותו הדבר

אם אוהד מכבי חיפה כמוני בא ומאחל להפועל הצלחה באירופה (תשאל את על האש) אתה יכול במינימום לעשות את אותה המחווה ולאחל בהצלחה. מי יודע, אולי במקום אטימות וטמטום, אוהדים יכבדו אחד את השני יום אחד בזכות גישה כזו. מסתבר שממש לא מזיז לך שלקבוצה ישראלית יש לראשונה בהיסטוריה סיכוי לעלות לשלב הבתים בליגת האלופות. בעונה שעברה ידעת יפה מאוד לצעוק היסטוריה כשהפועל סחפה את אירופה (ולדעתי הייתה צריכה לעבור את מילאן
), ואני רואה אותך עכשיו.... תכיר במציאות העובדתית: כדי שנבחרת ישראל תגיע להישגים (אי פעם!), קבוצות ישראליות צריכות להגיע לסטנדרטיים אירופאיים. כדי שזה יקרה, אנחנו צריכים לעודד כל קבוצה שמשחקת באירופה. אלא אם כן כמובן לא אכפת לך מהנבחרת ואין בך שמץ של פטריוטיות
בהצלחה להפועל ביום חמישי באלבניה!!

prince01

New member
יש משהו במה שהוא אומר...

כולנו ישראלים , כולנו חולים על הליגה שלנו ובמיוחד על הקבוצות שלנו אבל בעיקרון אנחנו מאותו סוג ואנחנו צריכים לאחל הצלחה לקבוצות שמביאות כבוד לארץ, בדיוק כמו המצופה מן הקבוצה מכבי חיפה. במשך זמן מה שמעתי "בהצלחה" לקבוצה האדומה שלנו מאוהדים ירוקים ושונים אז למה שאנחנו נהיה שונים ?? בואו נתמזג כמו שצריך וניתן את הכבוד לכל קבוצה ישראלית בליגה המתוקה שלנו (*חוץ ממכבי ת"א*) .... יאללה מכבי חיפה בהצלחה מול שטורם !!! תנו לארץ כבוד.... עדיין אני מת על הפועל: Prince01

Skate is Back

New member
וכל אוהדי חיפה שאני מכיר

דאגו לפרגן אחרי ניצחונות אבל בימים לפני משחקים שלנו באירופה הם דאגו גם להגיד לי שהם ממש מקווים שנפסיד וכמה שהם שונאים אותנו.לכן אני מאחל מחר בהצלחה לשטורם!!!

voguemaster

New member
אוהדים יש מכל הסוגים והמינים

אבל אתה, ורק אתה, קובע איזה סוג של אוהד אתה. אתה מתחיל להבין אותי ?

אני נגד העניין שקבוצה מייצגת מדינה

קבוצה מייצגת את עצמה, ואת עצמה בלבד. למכבי חיפה יש מספיק אוהדים מסריחים שייאחלו לה בהצלחה, הם לא צריכים גם אותי.

voguemaster

New member
הקבוצה לא מייצגת מדינה

אבל היא יכולה להביא כבוד למוסד הזה שנקרא "הכדורגל הישראלי", ובינינו, הכדורגל שלנו צריך את זה. הנבחרת שלנו צריכה את זה, ואת המיומנות הנדרשת כדי להתמודד בהצלחה עם נבחרות אחרות (מה שלא קרה עד עכשיו). אז למה לא לעודד ?

בהצלחה לכולםםםםםםםםם../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אני בעד לאחל בהצלחה לכולםםםםםםם. במיוחד במיוחד לקבוצה הכי הכי הפועל תל אביב האדומים שלי. אשמח אם גם קבוצות אחרות יצליחו באירופה זה עושה טוב בלב מכינרת אחרת האדומה והצוהלת

yafit75

New member
WOW´ , איזה זכייה!

טוב,,, אחרי שלא זכיתם באליפות המדינה,,,, ולא זכיתם בגביע המדינה... והלכה אירופה... אז הגיע הזמן שתזכו במשהו,,, לא? ועל זה, אני מחלקת סוכריות על מקל! מי רוצה? אבל כל סוכריה,,, בצבע ירוק,,,,, עם טעם של אליפות ירוקה,,, שחקנים ירוקים,,, ודם ירוק!

למעלה