הפועל הפועל הפועל!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rshamir

New member
הפועל הפועל הפועל!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה משחק ענק! איזה ניצחון אדיר! משחק מושלם של הפועל, והניצחון המתוק מכולם, על מכבי תל אביב, בצורה כל כך משכנעת!!! יאללה הפועל!!!!!!!!!!!!!!

ניצחנו???ניצחנו!!!!!!

כמה יצא? מה נהיה, ולמה לעזאזל לא הייתי שם???????? אגב כל האזור של מלחה היום מפוצץ, חלק הפועל ירושלים-מכבי תל אביב (בגלל המסורת) חלק בית"ר-מכבי תל אביב (בגלל אדון נמני)...

rshamir

New member
לא סתם ניצחנו, ניצחנו בגדול!!!!!!!!

מכבי הובילו בדקה הראשונה 2-0, וזאת היתה הפעם האחרונה שהם הובילו כל המשחק. הפרש השיא לזכות האדומים היה 21 נקודות אם אני לא טועה, אבל בסוף נגמר בהפרש של 15 נקודות בלבד, 91-76. דורון שפר וקלי מקארתי הובילו את הפועל, אבל גם אווג'ובי, סלומון וקוז'יקרו התבלטו לטובה. מה לעזאזל עשית במקום לראות את המשחק המדהים הזה של הפועל?

יוסדוס

New member
יש הרבה כוכבים בשמים בשבילי...

הכוכב זה שפר!!!! הוא אלוהים הוא מבורך ולמכבי הוא ברח עכשיו כולם יודעים שדורום שפר הוא אדום!!!!! דפקנו את המכבים!!!!!!!! 91:76 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Man½Amazing½

New member
אחד המשחקים המדהימים.

איזה עידוד עצבני היה היום, יא ווארדי, 3,000 איש, אולי יותר, שלוש אבוקות (שתיים מהן בפנים שלי
) רימון עשן והמון מלחמה, יאללה הפועל!!

ומה עם בית"ר?! ../images/Emo110.gif

1-0 ענק על מכבי ת"א.. אמנם לא שיחקו משחק מי ישמע, אבל מה שחשוב - הם ניצחו. אצטדיון מלא, עידוד בלתי פוסק, זה רק מראה איזה קהל מדהים יש לבית"ר ירושלים
יום ענק לירושלמים היום

למעלה