הפועל בני לוד..

Michael jorden

New member
הפועל בני לוד..

קבוצת הדגל של לוד, הפועל בני לוד משחקת בליגה הארצית ונמצאת כרגע במקום הראשון :) ,עם סיכויים טובים לעלות לליגה הלאומית.. בוא למגרשים לצפות ולעודד את בני לוד ,כל משחק חוויה.. יש לבני לוד גם קומונה ,אתם מוזמנים להיכנס לקומונה ולדבר על הקבוצה: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=1768 בהצלחה לבני לוד!

bano22

New member
אני זוכר את הימים"הפועל לוד" כנסו

ואת "ביתר לוד" המשחקים של ליגה ג' ו- ב'. אני זוכר את המכות והמהומות שהיה בלוד מרוקאים "הפועל לוד" נגד התוניסאים "ביתר לוד" היו ימים:

Michael jorden

New member
וואלה היתה כזאת קבוצה ביתר לוד?

היום נראה לי כבר אין.. והפועל לוד, הפועל מקסים לוד משחקים העונה בליגה ב' ויש להם הרבה שחקנים טובים גם כאלה ששיחקו בליגת העל, כמו עופר שטרית רענן דרעי, ישראל כהן, יעקב הלל ועוד הרבה שחקנים טובים.. ויש להם סיכויים טובים מאוד לעלות לליגה א'.. יש בלוד גם את הקבוצות: עמיחי לוד, מכבי לוד ואורתודוכסים לוד בליגה ג'.

sragl1

New member
מה אתה רוצה מס.ד.הוא אומר ב

בעוד שנתיים הם יחליפו את סכניין בליגת על

Michael jorden

New member
בעזרת ה' נגיע לליגת העל..

אני דווקא חושב שהוא התכוון יותר בקטע של סכנין היא נציגת המגזר הערבי ,ושגם בני לוד היא נציגת המגזר הערבי שמחליפה אותה אבל זה ממש לא נכון כמובן..

ס ד

New member
אני מתכוון לכך שסכנין נחלשה וכניראה

תרד שתי ליגות. ואילו בני לוד עושה רושם שתוכל להגיע לליגת העל בתוך שנתיים. פשוט. אני לא צריך להתכוון, בני לוד היא קבוצה ערבית ובבעלות ערבית לכל דבר. גם בסכנין משחקים יהודים. אז מה, היא עדיין קבוצה ערבית. אגב, אין הבדל בין השתיים, לוד מזמן הפכה להיות עיר ערבית לגיטימית. ובכל זאת גם למיעוט היהודי יש קבוצה צנועה בליגה הגבוה ליגה ב'.

nirushekes

New member
אני לא מסכים שזו "קבוצה ערבית"

אבל זה ממש לא משנה! מה שמשנה זה שיש לנו סוף סוף קבוצה טובה בעיר שאפשר להתגאות בה ושיש לה סיכוי ממשי לעלות השנה ללאומית. תאמינו לי, בואו למשחק בית של בני לוד ותראו מה זה דו קיום, ותראו מה זו הנאה אמיתית מכדורגל - וזו לא סתם קלישאה. הייתי בהרבה משחקים, גם כמובן בליגת העל שלנו, וכמו שאני נהנה במשחקים של בני לוד לא נהנתי אף פעם. כולכם מוזמנים גם לקומונה וגם למשחקים!

ס ד

New member
ספר את זה למיעוט היהודי...

אלק לא משנה קבוצה ערבית...

necky

New member
בני לוד אימפריה

בעזרת השם בעוד שנתיים נהיה בליגת העל בהצלחה ביום שני במשחק החשוב מול הרצליה השנייה בחוץ ובהצלחה כמובן להפועל לוד וליתר הלודאיות

nirushekes

New member
לא ידעתי שקיים פורום לוד רמלה..

מגניבבב, נראה לי שאבקר כאן יותר מעכשיו. בכל אופן, גם אני מהקומונה של בני לוד ואשמח אם גם אתם תקפצו לבקר בה.

למעלה