הפועל באר-שבע - כדורסל

מוצארט

New member
לצערי אין

האולם במקיף ד' מכיל בסביבות ה-880 מקומות, והיום היו בו 1100-1200 איש, ועוד מאות בחוץ. אין אולם יותר גדול בב"ש. ואתה צודק, באסה להגיע ולא להיכנס. ואני מחזק את דעתו של ערן, יבנה לאלתר אול לכדורסל בעיר הזו!

Tomish

New member
אוקיי אז בבקשה לעדכן כמה ימים מראש

על המשחק הביתי הקרוב!!

מוצארט

New member
כנראה ברביעי הבא

יהיה משחק הבית הקרוב. אל דאגה, אפרסם כאן בפורום ברגע שזה יהיה סגור.

Reznik

New member
באר שבע ניצחו אחרי 2 הארכות 104-103!

כל הכבוד להם.

RED OR DEAD BS

New member
איזה משחק !!

אני עדיין לא רגוע. איבדנו פעמיים את המשחק, אבל הקבוצה האדירה הזאת לא נשברת. מפיגור שיא של 21 הפרש הפועל חוזרת למשחק, מצליחה להוביל ומאבדת את ההובלה ונכנסו לארכה. בארכה היה משחק פינג פונג שבו שוב הצלחנו להוביל ב 2 הפרש, 0 על השעון והושפט מחליט על עבירה, שחקן מאתא שיש לו כנראה עצבים מברזל קולע את שניהם ונכנסנו להארכה שנייה, שבה שוב עלינו ליתרון הם צימקו, כמה שניות לסיום הכדור אצלהם, הם זורקים ו.... בחוץ !! הפועל בגמר. ואיזה אוהדים נפלאים, אני לא אגזים אם אומר שהיו כ1000-1200 איש ועוד מאות שלא נכנסו. הקהל ניצח את המשחק. יאלללה הפועלל יש לנו סדרת גמר לנצח בה !!

מוצארט

New member
בהחלט אווירה מדהימה!!!

היו 1200 איש בפנים, ועוד 300 בערך שלא נכנסו בגלל שלא היה מקום, והמשטרה לא אישרה כניסה. (ואולי עכשיו יחליטו על בניה של אולם כדורסל ראוי??) היה משחק כדורסל מורט עצבים ומותח, אבל ללא ספק הקהל עזר בצורה מדהימה לקבוצה לנצח! יש כדורסל בבאר-שבע!!!

fireman

New member
הגיע הזמן שיהיה משהו לאוהדים

אחרי שהפועל ב"ש בכדורגל מזמן הזדכו על נעלי הפקקים בבקו"ם (סורי נחשוש) יבוטל פרוייקט האיצטדיון, היכל כדורסל נדרש!

חשמל באוויר

מהמחצית ראו שהשחקנים של באר שבע רעבים לנצחון. יופי של משחק, עם דרמה ומתח כמו בסרטים. וקהל מדהים (רק חבל שכמה עישנו - היה מחניק גם בלי זה).

למעלה