הפוספורוס

1שילגיה

New member
הפוספורוס

הי, היינו עם הילד שלי (גיל 3) אצל רופא הומואופתית והיא רשמה פוספורוס 30. עבור מה התרופה מיועדת? מה היתרונות? תודה

אצלי זה עבד נגד סינוסיטיס קשה

ותוך 24 שעות הבראתי לחלוטין אבל יש תרופות הומאופתיות שקשורות למצב של החולה ולא לסוג המחלה שלו

doron2y

New member
הרמדי פוספורוס

הי שליגיה הגישה ההומאופתית היא להתאים הכנה הומאופתית המתאימה לנקודת חוסר האיזון הפנימית של האדם, התרופה ההומאופתית צריכה להתאים לו גם מבחינת האופי וגם מבחינת המאפיינים הפיזיים. לכן קשה מאוד לענות על השאלה עבור מה התרופה מיועדת כי היא יכולה להתאים להמון סוגי פתולוגיות שונות. הטיפול ההומאופתי מתמקד בטיפול באדם ולא רק במחלה, לכן התרופה צריכה להיות מותאמת לו באופן אישי ולא רק לבעיה הרפואית איתה הגעתם. לדוגמא- אם יגיעו אלי לטיפול 5 אנשים שונים עם דלקת גרון, יכול מאוד להיות שכל אחד מהם יקבל תרופה הומאופתית שונה לגמרי המותאמת להתנהגותו והרגשתו בזמן הדלקת, האם הוא סובל יותר מחום או מקור, האם הוא צמא וכו". המטרה היא לגרום לחיזוק כללי של הילד ומערכת החיסון שלו וכך למנוע התפתחות של מחלות. מקווה שעניתי על השאלה. אם תרצי תוכלי לקרוא עוד על ההומאופתיה באתר האינטרנט בברכה דורון

לפני שעתיים חזרנו עם פוספרוס מההומאופתית שלי

התינוק שלי בן שנה ו 3 חודשים סובל מהצמיחה של השינים וקצת משתעל ישר הלכנו להומאופתית שלנו היא אמרה שבין הייתר בגלל שהוא כל כך חברותי ומחייך אז היא רושמת לו פוספורוס כמו שרשמה לי לפני למעלה מ 5 שנים (בגלל סינוסיטיס) ישר נכנסתי לכתוב לך את זה - שההומאופתית אומנם לקחה בחשבון עוד דברים כמו הרוק שיש לו כל הזמן בגלל צמיחת השיניים וכמו בדיקות הדם שלו וכמו סלידתו מאוכל קר (אבטיח מהמקרר וגלידות) אבל ציינה שהחברתיות שלו והחיוכים שלו מאוד משמעותיים ולכן רושמת לו כמו שרשמה לי את הפוספורוס

למעלה