"הפוסל במומו פוסל"

amphd

New member
"הפוסל במומו פוסל"

השבוע לבקשת לקוחה עשינו שיחת ועידה עם חברת "פלאפון" הגענו למוקד כספים, ענה לנו נציג שירות וטיפלנו במשותף בלקוחה הכל היה בסדר וסודר במהרה, ואז לקראת הסיום אומרת הלקוחה לנציג פלאפון " אני לא מבינה למה כשהייתי במרכז השירות שלכם הנציגה לא טיפלה בזה וסתם טרטרה אותי למקום שלא יכולים לעזור לי" ואז באה התשובה הזו פי הנציג: " תראי, לא נעים לי להגיד , אבל הח'ברה שם במרכז שרות לא כל כך יודעים את העבודה " עכשיו יכול להיות שהוא התכוון שהם לא מכירים את הנהלים בכל מה שקשור לכספים, אבל בצורה שזה נאמר , השתמע ממנו כי מחלקת השירות שלהם לא משהו לי זה מאוד הפריע גם כנציג שירות וגם כלקוח שלהם וגם ללקוחה זה הפריע שאחרי התשובה הזו היא די תקפה אותו אני כנציג לעולם לא אשמיץ חברה אחרת , גם אם אני חושב עליהם רעות, אז בטח ובטח מחלקה אחרת בחברה שלי, לא פעם קורה אצלנו שאני חוטף צעקות מלקוחות בגלל שטויות שעושים נציגים אחרים בחברה, עד שלפעמים בא לי ללכת לאותו נציג/ה ולזרוק אתו מהחלון(מה שלא ממש יועיל כי אנחנו קומת קרקע) אבל לעולם לא אגיד ללקוח שהנציג שטיפל בו קודם לא יודע את העבודה שלו ולא רק בגלל שזה לא אתי אלא בעיקר כי מה זה אומר עלייך, על החברה שבה אתה עובד, אם אני אומר על מישהו אחר שהוא חרא מה זה אומר עליי? רמז בכותרת...

אוי פשוט זוועה

אני לא הייתי רוצה להתחבר עם אדם כזה, שלא לדבר על לעבוד איתו. נשמע כמו בנאדם שבמכירות יגנוב לשאר הנציגים במוקד את הסגירות שלהם ויזקוף אותן לזכותו. ובכלל אדם שימכור את המוקד אם רק הוא יצליח לקבל איזה חו"ד. שונאת שונאת לעבוד עם אנשים כאלו.

Mip Mip

New member
ת'כלס. פשוט גועל נפש

הסניפים זורקים את האשמה על המוקד המוקד זורק את האשמה על הסניפים גועל נפש. בדיוק היה לי ויכוח עם אחד הנציגים במוקד שיעשה הכל בשביל מכירה, בגלל זה הוא גם מוכר הכי הרבה, על זה שהוא אומר חצאי אמיתות לגבי הסניף כדי למנוע מהלקוח ללכת לעשות את המנוי בסניף, שבתכלס זה אותו הדבר...

יש דבר שנקרא לויאליות

גם אם אתה באמת חושב ככה, זה לא מכובד לדבר ככה על אנשים שעובדים איתך ובטח שלא על מחלקה שלמה בחברה שלך. אותו נציג עדיין עובד אצלכם? זו מהווה עילה להרחקה.

amphd

New member
נראה לי שקצת פספסת

מדובר בנציג של פלאפון, אני לא עובד בפלאפון, הלקוחה הגיעה אלינו כי מפלאפון הפנו אותה אלינו, למרות שלנו אין מה לעשות ואז בשיחת ועידה איתם זה מה שהנציג שלהם אמר.....

הבנתי, רק ניסחתי קצת עקום ../images/Emo163.gif

הבנתי שהוא נציג של פלאפון וידוע לי שאתה עובד במקום אחר. סביר להניח שלא תדע אם הוא עדיין עובד שם... מסכימה איתך שזה פסול.

למעלה