עוד תמונה שלו שהיה קטן
מ מונדלרית New member 29/10/03 #26 הנה שהייתה יותר גדולה.. חחחח אני שמה את כל מה שרצית... יש לי הכל !!!! תגידי איזה תמונה את רוצה איך היית רוצה לראות אותם ובטוח יש לי!! למשל.. רוצה לראות איך נראת קורטני בגוף של גבר???
הנה שהייתה יותר גדולה.. חחחח אני שמה את כל מה שרצית... יש לי הכל !!!! תגידי איזה תמונה את רוצה איך היית רוצה לראות אותם ובטוח יש לי!! למשל.. רוצה לראות איך נראת קורטני בגוף של גבר???
T The coffee house New member 29/10/03 #29 וואי ../images/Emo51.gif רבה../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif איזה חמווווווווווווווווודים כולם
T The coffee house New member 29/10/03 #31 איזה עוד תמונות יש לך../images/Emo35.gif../images/Emo104.gif
מ מונדלרית New member 29/10/03 #32 מלאאאא כל המחשב שלי מוצף בתמונות!! יש לי מלא באמלת!! בלי להגזים! כל מה שאת רוצה יש לי
T The coffee house New member 29/10/03 #33 נו איזה סוגי תמונות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif שהם קטנים כל מיני עיצובים מה אני יודעת........... בקיצקצ מה יש לך
נו איזה סוגי תמונות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif שהם קטנים כל מיני עיצובים מה אני יודעת........... בקיצקצ מה יש לך
מ מונדלרית New member 29/10/03 #35 יש לי עיצובים... והמון דבריםו... יש לי עיצובים וכל מני שברים מיוחדים כאלה. אין לי כח עכשיו לשים