הפוסטרים של עברי .

הפוסטרים של עברי .

הפוסטרים של כפר המוזיקה עם עברי עליהם כל כך עושים לי את זה ! אני יודעת שזה בלתי אפשרי אבל איך אני אוכל להשיג לעצמי אחד כזה ? וחוצמזה , למי כבר יש כרטיס ?

chen elharar

New member
את תמיד יכולה פשוט להוריד פוסטר מתחנת אוטובוס

matanky

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

הבעיה שצריך לשבור את החלון פלסטיק וזה קצת בעיה

chen elharar

New member
ממש לא צריך לשבור ../images/Emo13.gif

הייתי מנסה אם היה לי זמן או צורך בפוסטר

matanky

New member
אז תנסה בשביל כמה מפה.. ../images/Emo3.gif

סתם חח.. אבל כאילו צריך לפתוח את המנעול עם המפתח

tohar6

New member
חח אם כבר פוסטרים אז את יודעת באיזה פוסטר

אני ממש ממש חשקתייייי... שבאמת ניסיתי להשיג את אחראי על יחסי ציבור של חברת פלאפון.. חחח הייתי חייבת להשיג לפחות אחד מהפוסטרים הענקיים שהיו מוצגים בכניסה של כל אחד אחד מהמקומות שעברי הופיע בהם במופעי סיום: בהנגר בשוני וכ'וווו.. שעברי הייה ענק כזהההה.. אוייי איזה פוסטרררר אדיר.. אם אפשר לקורא לזה בכלל פוסטר זה נראה שלי שלט חוצות.. חחח ואני בטוחה שעוד הרבה הרבה חשקו בו.. :))

tohar6

New member
נראה לי*** ואופ מי שצילם צילם גרועעע :((

לא רואים את הפנים של עבריייייייי.. זה לא שווה :(

בת 1986

New member
../images/Emo99.gifבית גבריאל../images/Emo99.gif

איף, היה כיף!! אגב, כשהצטלמתם שם.. היו מולכם 3 בנים שוקיסטים שלא הבינו למה אתם מצטלמים?... (
)

tohar6

New member
וואיי נכון.. אצלכם זה חזקקק

חח גמ אצלי היו כמה שבהו בי בבהלה וצחקו.. וזה שמצולם איתי, האדם המבוגר הזה הוא מישהו שלא הכיר את עברי ונורא התלהב מהאהבה הרבה שלי אל עברי מהערצה חח ומהידע.. כי ממש שפכתי בפניו הכל.. זה הייה יום לפני ההופעה בהנגר, עשיתי שם סיבוב עם חברה אז סיפרתי לו משום מה כמה אני מתרגשת.. חחח והוא החליט שהוא רוצה להצטלם איתי כי זה ממש מגניב איך שאני מעריצה אותו.. הצלטמנו והוא נעלם לו באופק וזה הפעם הראשונה והאחרונה שאני רואה תבן אדם הזה... חחח :)) אבל אני חייבת להגיד שהוא הייה ממש מצחיק :)

tohar6

New member
וואיי נכון.. אצלכם זה חזקקק

חח גמ אצלי היו כמה שבהו בי בבהלה וצחקו.. וזה שמצולם איתי, האדם המבוגר הזה הוא מישהו שלא הכיר את עברי ונורא התלהב מהאהבה הרבה שלי אל עברי מהערצה חח ומהידע.. כי ממש שפכתי בפניו הכל.. זה הייה יום לפני ההופעה בהנגר, עשיתי שם סיבוב עם חברה אז סיפרתי לו משום מה כמה אני מתרגשת.. חחח והוא החליט שהוא רוצה להצטלם איתי כי זה ממש מגניב איך שאני מעריצה אותו.. הצלטמנו והוא נעלם לו באופק וזה הפעם הראשונה והאחרונה שאני רואה תבן אדם הזה... חחח :)) אבל אני חייבת להגיד שהוא הייה ממש מצחיק :)

SofyTofy

New member
קחי אותו חחחח

אני לקחתי עם חברה פוסטר עצום של בראנג'לינה בשביל החדר שלה
הוא אשכרה מכסה קיר שלם. ממ כן פושעות.

גם לי לא יזיק אחד כזה בחדר...

אתמול עברתי עם חברה שלי ליד כזה וממש שקלתי אם להוציא אותו מהחלון הזה בתחנת אוטובוס

למעלה