הפונדקאית שלנו ילדה

הפונדקאית שלנו ילדה

בת שלה מדהימה אתמול. בדיוק שנה מהולדת תאומותינו בזכותה. בקיצור, לפני הלידה בכל מהלך ההריון חשבה על כל מיני שמות לבתה שתיוולד, ולבסוף החליטה לקרוא לה גאיה, כי הבן שלה מאוד אוהב ורצה את השם הזה. מלבד העובדה שהשם מקסים קלטנו פתאום שהוא צירוף מושלם של השמות של תאומותינו גילי + מאיה = גאיה, איזה גורל אה??? פשוט באמת באמת בטבעיות שיתוף גורל עד הסוף. נשיקות רבות לגאיה הקטנה מפה! היא באמת תינוקת מתוקה להתאהב ממש!

יואוווווווווווווווווווווווו

איזה מדהים זה!!! מזל טוב ענקייייייייי וכל הכבוד לה. אני זוכרת איך דיברנו כאילו זה היה אתמול לא להאמין איך הזמן טס. (שלחתי לך מייל תחזירי שנדע שהכל שם עובד כמו שצריך ). נשיקות לבונבונות המקסימות שלכם והרבה געגועים.

מזל טוב לגאיה../images/Emo65.gif

חגית האחת והמקורית

לשירי המקסימה ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

באמת רק אתמול היא ילדה את התאומות... אני זוכרת את זה כל כך ברור... מקווה שסוף ההריון הפרטי שלה היה חוויה קלה בלי שמירה וכו'....חגית, אני שולחת לה דרכך
והמון ברכות לגאיה הקטנה !!!

מירבי*

New member
איזה יופי../images/Emo140.gif

מסרי לה מזל טוב, בריאות ואושר. חגית, היא תכננה ילד נוסף לפני שילדה את תאומותייך? ז"א, היא דיברה על הרצון הזה לילד נוסף או שזה התעורר אצלה אחרי שילדה ? אני שואלת מכיוון שלא פעם שמתי לב שמייד אחרי שהפונדקאיות יולדות הן נכנסות להריון בשביל עצמן גם אם לא תכננו כך קודם.

הי מירבי,

לא היא ממש לא תיכננה, אבל קלטתי, כשהיא נכנסה להריון חודשיים וחצי בערך לאחר הלידה שלנו, שזה בהחלט היה עם קשר ישיר לפונדקאות - התהליך שעברה ועוד במיוחד רצון לבת (שהרי היא ילדה לנו שתי בנות) כי בבית יש לה בן בערך בן 3.5. האמת אני די התפלאתי כי הייתי בטוחה שהיא קודם תרצה לממש אחד ממליון חלומות שהיו לה, וגם אחרי ההריון המורכב של התאומות נשבעה לשמור ולא רצתה לשמוע על הריון בקרוב, אבל מסתבר שהצורך להתמלאות היה חזק מאוד, למרות שהיא טוענת ל"פנצ'ר" מבורך.

עָנת

New member
חגית../images/Emo24.gif שפע ברכות ואיחולים

לפונדקאית האמיצה שלך. ואגב,גם אני מכירה באופן אישי פונדקאית שלאחר הלידה נכנסה להריון וילדה ילד משלה. לדעתי(שבהחלט לא מיקצועית) זה מעיד על ריקנות שלאחר הלידה,ורצון לחוות הכל על אמת,בצורה הכי "נורמטיבית" שיש. שיהיה לה כול טוב

למעלה