הפונדי ואני!

mondani5

New member
הפונדי ואני!

הפונדי הפתיעה אותי בביקור ,איך שהיא נראת מליון דולר ,מתאים לה שהעלתה במשקל ,קישרתי אותה עם פונדי שילדה תאומים לא ממזמן והיה נחמד לשמוע אותן מעבירות חוויות. רון הסתכלה עליה במבטים של "בוחנת" ושיר ישר חייכה אליה עם חיוך מכל הלב. העברנו חוויות,היא רוצה להיות שוב פונדי שלי ואנחנו בודקות זאת בחו"ל. הבאתי לה חשק לרדת אתי לאילת אבל היא מטפלת בשתי קטנטנות בגיל הנסיכות. כל פגישה שלנו מרגשת מחדש ,אנחנו נזכרות איך הכרנו , איך החליטה לעבור לגור לידי ,איך התחלנו את ההליך איך היתה התשובה החיובית ,האולטרסאונד והלידה....... טוב החלטתי שצריך הריונות בפורום !!!! לי לך חמודה היא שאלה עליך ,ומוסרת לך ד"ש אירית

מירבי*

New member
אירית, זה נפלא שיש ביניכם קשר טוב

זה נראה לי כל כך טבעי ונכון...הכל זורם ופתוח, ככה זה צריך להיות, חשוב מאוד לשמר את התחושה הטובה , אני לא מפסיקה להודות לסלי המקסימה שלי, כל כך ברור לי שזה לא מובן מאליו ושזה לא מתחיל ונגמר בכסף.. נשיקות, איך שיר מרגישה?

לי לך

New member
אירית, מסרי ד"ש בחזרה

החזרה שלנו ביום שישי. מקוה מאוד הפעם לי לך

mondani5

New member
הי יקירה!

האמת לפני שהתחלתי את הפונדקאות בארץ חשבתי על פונדקאות בחו"ל ,כ היו לי רק 5 מוקפאים 4 שנים אחורה. אבל הסוף ידוע ואני מודה לאלוהים כל יום. איילת לפני חודש זרקה לי פצצה שהיא רוצה לעשות איתי עוד פונדקאות בחו"ל דיברתי עם השריף ונדלקנו על הראיון. נמשושה החמודה עשתה לי בדיקה והעלות בערך 10,000 $ של האישפוז והלידה,אני צריכה לקבוע עם פרופסור דור ולקבל פרטים מדוייקים יותר. בכל מצב ההחזרה היא בחו"ל ,את ההריון אפשר לעבור בארץ,אך הלידה בחו"ל . אני רוצה רק לבדוק מההיבט המשפטי אם זה חוקי ברישום היילוד בבית משפט לעינייני משפחה ואיך הרישום נעשה. נתתי לאיילת לשוחח עם פונדקאית שילדה לא ממזמן וממש מרגישה כעסים על הניתוק המיידי ועד היום הזוג לא הרימו פעם אחת טלפון ,אני כן בדיעה לשמור על קשר,אני גם חושבת שזה קשר לכל החיים ,אני בדיעה אחרת ,איילת בשבילי בת לכל דבר כמו לילך,שיר ורון ,הרי היא למעשה הפכה את חיי האפורים למלאי חיים. אני אהיה אתך בקשר לגבי פונדקאות בחו"ל,אנחנו לא פוסלים אימוץ ואולי זה יהיה יותר ראלי מפונדקאות חו"ל כי אם כיום אזדקק לתרומת ביצית עדיף לי אימוץ יש לי 3 בנות מדם דמי. אוהבת וכבר רוצה לפגוש אותך. אירית

למעלה