הפונגיטור

הפונגיטור

אני בטוח שכמעט לכל אחד ששמע שירים של מאיר בפעמים הראשונות היתה טעות או שניים בקשר למילות השירים, הנה כמה טעויות שלי: דמוקראסי- "ענה, אפשר לסדר לך שתתעורר עם פצעים"... מונה ליזה בבנק- "נכנס לתור הפונגיטור"... ונני55, זה בשבילך: אגדת דשא-"יש ציסטה ודמויות בתוך הדשא"- מה זה ציסטה, איזה דמויות ומה הן עושות בתוך הדשא? לא יודע. ככה זה נשמע לי בזמנו. בפעם הראשונה ששמעתי את "לילה שקט"-עוד לפני שהתוודעתי למאיר בצורה מלאה, לא הבנתי למה הוא מתלונן בפני הסופר הדגול בתחילת השיר: "כואב לי בזרת, ארנסט המינגוויי"

כל הכבוד.

ראשית הצלחת להעלות חיוך רחב ואפילו צחוק תוצאה של קריאת ההודעה. שנית. מה זה פוזיטון או איך שקראת לזה. שנית אני תמיד חשבתי יש הסתננויות בתוך הדשא. תודה על התיקון.

אכן ישנן הסתננויות בתוך העשב

הטעות היא שלי. בקשר לפונגיטור, ככה נשמע מאיר ב"מונה ליזה בבנק", כשהוא אומר:"נכנס לה טלפון בלי תור", לי ולעוד חברים ותיקים לפחות

ilovelior

New member
כשאמרת עכשיו אבטיח

חשבתי שזה היה אב הטיח. ראש ארגון פשע?

סתם אחד

האלבום "זרעי קיץ" יכול לספק שלל רב, מכיוון שלא מצורפות מילים לדיסק.. העניין הוא שאני משבש לי הרבה מילים, אבל לא זוכר את השיבוש אחרי שאני מתוודע למילה הנכונה... נזכרתי עכשיו שגם בשבילי זרעי קיץ עוררו עלבונות... בשיר "סתם אחד" יש שורה די לקראת הסוף שאני שומע בה "כל אחד הוא מישהו זימר כושי אחד" - עכשיו, יש לי ספק אם זה נכון או לא? למישהו הפתרונים?

כל אחד הוא מישהו זִמר כושי אחד

לכל אחד יש משהו שאין לאף אחד. אבל "הוא רואה אותה רואה אותו מטיל זרזיף" או מתיז זרזיף?

מתיז

אין שזיף מספיק גדול שייצור זרזיף כל כך גדול שיצטרכו להטיל אותו. אבל גם אני בלי מישים שר "מטיל"

מה - ברור לא?

גם לדעתי הוא מטיל זרזיף - אחרת מה הקטע בזה שהוא רואֲה אותה רואַה אותו מטיל...שזיף? מתיז...זפזיף?! הוא רואֲה אותה רואַה אותו מטיל זרזיף..!

זו סֻגיה מענינת

ראשית, "בפיו אוחז שזיף", נכון? כלומר, הוא מחזיק אותו בפה, בזמן שידיו עסוקות בכִוְנוּן הזרזיף מצד שני, כדי להשתין נתן להסתפק ביד אחת, ולכן עדין לא ברור אם החזקת השזיף בפה נובעת מכך. כך או כך, אם היא רואה את הזרזיף, כנראה שהוא מספיק גדול, ולא כזרזיף של עסיס שזיף מותז, שהוא זעיר.

ilovelior

New member
חבר'ה ציטוט מהמילים בדיסק:

כנראה שיש לי הוצאה ישנה הרבה יותר כי יש לי את המילים בדיסק, ...בפיו נוצץ שזיף....מתיז זרזיף. וגם תכל'ס בסוף הוא אומר ...ממש כמו החרצן שקודם פיו ירק...

אני משום מה תמיד שרתי

"וביושבך מדממת בספה"- ובשגיליתי שזה לא זה (ולבושתי זה אפילו לא דומה כל כך...) הגעתי למסקנה שאני צריכה לשיר בקול טיפה יותר חלש ולהקשיב יותר למילים... בכל אופן מלא זמן לא הייתי כאן, בעצם אף פעם לא הייתי כאן ממש הרבה אבל בכל זאת נחמד לחזור. שבת שלום.

../images/Emo63.gif../images/Emo124.gif../images/Emo15.gif

גם לי יש את המלים העטיפת הדיסק וגם בשירונט וגם באתר של מאיר וגם בספר של מאיר וגם בדפים שצלמתי פעם משירז אבל לפעמים המלים שמאיר שר שונות מהמלים הרשמיות, אז רציתי לשמע כמה דעות

למעלה