הפוך על הפוך...

blue love

New member
הפוך על הפוך...

זה מדהים כמה עצבות יש בעולם..כמה אנשים תועים..כמה בדידות אני זוכר את היום הראשון שניכנסתי לפורום..זה לא היה מזמן. מלא חיים..מחפש אוזן קשבת...רוצה להיות קרוב... רוצה לספר ולשמוע כמה טוב יש לנו בחיים...כמה שמחה...כמה אושר.. אתם לא יודעים כמה לא הייתי מוכן למה שראיתי כאן... אתם לא יודעים איזה הלם תפש אותי שראיתי את מרבית התגובות כאן.. העולם הקסום שבו אני חי נראה פתאום כאילו לקוח מגלקסיה אחרת... ראיתי את עוצמת הרגש של הכותבים פה..ראיתי את הכאב שמועבר לנו בשירים המקסימים..ראיתי אנשים שרצו ליטול את חייהם כי הם לא יכולים להיות פרטנרים של עצמם בעולם .ל...מ...ה????????? יש אור תבינו...יש חיים אחרים...יש תקווה לטוב...יש כאן מסה של אהבה שמושפרצת לכל עבר...קחו לכן קצת ...חייכו למי שמחייך אליכם.. תנו לאנשים להתקרב אליכם...תנסו לשלוט בחייכם ולא שהחיים ישלטו בכם! דיייייי!!!!!!!!!...קומו , תיפתחו חלון ותצרחו..אני חי!! אני קיים! החיים יכולים לתת לנו גם רגעים של אושר...הרבה אושר... הלוואי שיום אחד ..את או אתה...לפני שתעצמו עיניים... תברכו על היום המאושר שעברתם... תן לי את שלות הנפש בא אקבל דברים שאין לשנותם ואת אומץ הלב בו אשנה דברים שיש לשנותם ואת החכמה בה אבדיל בין השניים חייכו לחיים והם יחייכו אליכם חזרה blue

כל כך מקסים ונכון

ואני אכן משתדלת להעריך את מה שיש, אבל זה לאחר מאבקים קשים, התעסקות פנימית ועצמית ומציאת עצמי, היכולות, העוצמה הפנימית, האיכויות. דברים שמשום מה, לצערי, לא מגיעים ככה בקלות אצל כל אחד. תודה על המכתב המרגש, הנכון, האוהב. ניב

blue love

New member
דבש מתוק לך...הדבורה

ומילותייך נאמרו באלף שורות שמסתכמות בשתי מילים...תודה לך

t@gel

New member
עצמתי עיניי וחשבתי

``אלוקים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא אלוקים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה`` חשבת ששכחתי את ערכם של החיים לא כך הדבר, אולי לעיתים אני טועה אולי לעיתים אני תועה אבל אני מנסה לחיות תודה נשמה טהורה שלי תודה על היותך חברי אוהבת אותך כל כך תגי שלך

אתה ממש אופטימי

אני חייבת לשאול אותך שאלה איך אתה רוצה שאני אחייך לחיים כשכל כך עצוב לי מהשומן שלי וכשכל כך קשה לי להפסיק לאכול להיות אדם נורמלי שלא זולל כמו בהמה? איך אתה מצפה ממני לקום בבוקר ולחייך כי כשאני מסתכלת על עצמי יש לי בחילות וגועל נפש??????????? אז אל תגיד לחייך כשאין ממש סיבה ו/או רצון לעשות זאת במצב הנוכחי

blue love

New member
רונה...שאלה:

עם יד על הלב...ברגע של כנות ..את עם עצמך.. את עושה משהו עם הבעיה שיש לך? את ממש ממש רוצה לצאת מזה? את באמת כל כך שונאת את עצמך? את באמת כבר התייאשת עד כדי כך שאת לא יכולה לחייך? אני בטוח שבמבט ראשון כל התשובות יהיו כן אחד גדול! אבל תחשבי רגע רונה...יש לך אפשרות לעשות משהו כדי להיות יפה בעיניי עצמך? כאדם שלא מכיר אותך כלל ..הוקסמתי מעוצמת הרגשות שלך וקשה לי להאמין שבחורה כמוך ..כל כך כשרונית..מלאת כח שכמוך..יכולה להיות כל כך פסימית ...קומי מחר בבוקר ותגידי לעצמך...``מהיום אני יפה..מהיום אני אוהבת את עצמי..מהיום אני רוצה לשפר את המגרעות שיש בי ולהתחיל לחיות!!! בתקווה blue

למעלה