הפוך על הפוך

erezor

New member
הפוך על הפוך

מישהו יודע במקרה מה הפרוצדורה שסינים צריכים לעבור כדי להוציא ויזה לישראל? חברה שלי צריכה לבוא לארץ בקרוב, והיא גרה קצת רחוק מהשגרירות בבייג'ינג (רק 23 שעות ברכבת, לא ביג דיל), ככה שנסיעה לשם כדי להוציא ויזה תהיה קצת בעייתית... מישהו מכיר את התהליך ויודע אם אפשר ואיך אפשר לעשות את הויזה במקומות אחרים?

yaelisam

New member
אני מניחה שמישהו אולי יענה לך כאן בקרוב

יש בפורום הזה לפחות שניים שאני מכירה שהחברה הסינים שלהם ביקרה אותם בישראל. ואם לא- נסה גם בפורום זוגות מעורבים, אולי מישהו יענה שם קודם. בהצלחה

nitzano

New member
בעיה

ממליץ להרים טלפון לקונסול ישראל בסין (כנראה אלון שהם) ולשמוע מה יש לו להגיד (הוא זה שמאשר את הויזות בסין). בכל מקרה צריך לכתוב מכתב הזמנה ע"מ שיקבלו ויזה.

פנומן 72

New member
אלון שהם הוא מותק של בן אדם

מציע להתקשר אליו. הוא אדם נשמה שהלוואי על כולם.

yi tai

New member
תשובה

מצבי מעט שונה משלך מכיוון שאני וחברתי גרים שנינו בבייג'ין (ועוד מרחק של 15 דקות נסיעה במונית מהשגרירות:)) בכל אופן, כשהחלטנו לבקר בארץ, הכנתי שלושה מכתבים - אחד ממני, אחד מאבא ואחד מאמא. מכתב ההזמנה הסביר שאנחנו מעוניינים לבקר את הארץ בתקופת החגים, שאני אדאג למגורים ולמימון צרכיה של חברתי בביקורה בארץ, ושהיא עובדת בבייג'ין ומתכוונת לחזור לשם בסוף תקופת הביקור. בנוסף הכנתי אלבום תמונות והוספתי במכתב שאני מוכן לספק ערבות לחזרתה של חברתי אם זו תדרש. בשגרירות הופתעתי מאוד (לטובה) - א. לא ביקשו את אלבום התמונות (הוא לא עבר בחריץ של הפקידה) וב. אלון חתם על הבקשה במקום, וקיבלנו את הדרכון חזרה לאחר שבוע וחצי - עם ויזה לחודש. כמו כן לא ביקשו ממני ערבות או כל דבר אחר נוסף. למיטב ידיעתי, ניתן לעשות את הויזה גם בקונסוליה בשנחאי, אבל אני לא בטוח בכך ב100 אחוז. אם אני לא טועה, יש שתי אופציות לויזה - אחת שתשלח לחברתך את המכתב והיא תיגש איתו לשגרירות ותגיש בקשה (כמו שאני עשיתי) או שתזמין אותה ממשרד הפנים בארץ (זאת האפשרות היחידה עם בקשתה של חברתך נפסלת). בכל אופן בשני המקרים חברתך תצטרך להגיע לשגרירות בבייג'ין או לקונסוליה בשנחאי. היא יכולה גם להתקשר לשגרירות בבייג'ין ולבדוק במספר 010-58797358 בהצלחה! איתי

Omiz

New member
המלצה

בנוסף למה שאמרו החברים מעליי, אני ממליץ לא לערב את השגרירות בארץ, ולעשות את הכל מקומי בסין; גם השגרירות בביג'ינג וגם הקונסוליה בשאנגחאי יכולות להוציא ויזה. אני הוצאתי רק ויזות עסקים לעובדיות סיניות, כך שאם ויזת התייר לא עובדת תמיד תוכל להוציא לה ויזת עסקים בהנחה שתוכל למצוא חברה ששולית אותה וחברה שמזמינה אותה....

erezor

New member
תודה...

אני ארים טלפון מחר לשגרירות בסין, נראה מה יש להם להגיד... :)

למעלה