הפוטבלו של ג'ירף

Siren

New member
הפוטבלו של ג'ירף

חברים שלי שהו סוף שבוע. הם ביקרו בגירסה המקומית של גירף ונמסר להם שבקורב הרשת מתכוונת להוציא מהתפריט את המנה המתקתקה הנ"ל. שנפתח במרד?

liti

New member
בתור מעריצה של המנה הזו,

ומי שהיה במפגש האחרון בטח זוכר שהצהרתי שלטעמי היא המנה הכי טובה בארץ, אבדוק את העניין בהקדם. אני כבר מתחלחלת מהמחשבה שהמנה לא תהיה. ואם יהיה צורך למחות על כך אני בעד להפציץ אותם במכתבים!

פתחו בראש פינה ליד עמבורגר בר../images/Emo3.gif

ראיתי "ג'ירף" , נפתח צמוד ל"עמ-בורגר-בר" סניף ראש פינה אולי זה סניף של הג'ירף שלכם?????
אם כן ואם זה מומלץ אנחנו נלך לבדוק...

liti

New member
לנשום לרווחה- אזעקת שווא!../images/Emo184.gif

מבירור עם הרשת אני שמחה לבשר שהמנה הנפלאה נשארת בתפריט בסניפים בהם היא קיימת (לא באילת) ואין כוונות להוריד אותה. רק לידיעתכם, הבירור עלה לי הרבה כסף וכלל בתוכו הזמנת שתי מנות פורטבלו (אוייש, כמה שזה טעים), שתי מנות מלאזיות, מנה קריספית אחת, עוף בלימון וגיוזה. החשבון עכשיו עושה דרכו בדואר שליחים ל- Siren- יקירי, נא למסור אותו לחברים שלך בתוספת דרישה לפצות אותי על עוגמת הנפש שנגרמה לי בגללם
. ולתלתלית- המנה כוללת פטריית פורטבלו מנה ממולאת במחית של פטריות וכרישה במעטפת פריכה ברוטב מירין וסויה מתוק, כאשר היא מוגשת עם חסות ורוקט. מדהים!

שח_מט

New member
אין כמו הקינוח בהרצליה - קרם ברולה

עם בננות. ובעיקריות - החריפות!

liti

New member
רגע רגע...

יש מנה שאני ממש רוצה לנסות אבל אני כל פעם מתחרטת כשאומרים לי שהיא ממש חריפה- נדמה לי שזו הפיליפינית. מכיר? אם כן- מה דעתך עליה?

שח_מט

New member
יש שתי חריפות - הרגילה והפיליפינית

או משהו דומה. ניסיתי לראשונה בשבת שעברה אותה והיא היתה טובה. קצת פחות מהרגילה. מומלץ למי שאוהב את הקארי שדומיננטי במנה. מה עם הקרם ברולה? זה לא הקינוח הכי טוב באזורנו? אני עוד זוכר את הקינוחים הראשונים של אבן גבירול - היה מגדל שוקולד מגניב...

liti

New member
../images/Emo127.gif אכן קינוח מצויין,

אבל הפייבוריט שלי הם הפבלובה המדהימה עם פירות היער (זו עם הערמונים פחות טובה לטעמי) וגם מאפה התפוחים המעולה. אוייש, פתחת לי את התיאבון... אני בעבודה וחוץ מיופלה פרג אין כאן כלום!

שח_מט

New member
מסכים

הפבלובה מעולה (קיימת גם בפסה מיה רמת החייל באותה רמה) אבל קצת "עתיקה". אצלנו יש עוגיות לסתימת רעב ויצירת צמיגים... המסעדות יחכו לסופ"ש....

Siren

New member
החריפות- פירוט

יש את המנה החריפה שמכילה בעיקר שרימפס, חזיר וחזה אווז. את המנה אפשר להזמין בדרגת חריפות יותר נמוכה. לעומתה, הפיליפינית החריפה מכילה עוף, קארי וחלב קוקוס. הפיליפנית מאוד חריפה (עם דגש על ה"חריפה") ולא ניתן להזמין בדרגת חריפות נמוכה יותר! בנוגע לקינוחים, אני אישית לא מחבב את הפבלובה כי היא מעט חמצמצה לטעמי. אני בדרך כלל בוחר בפרטיפרולים ששחוים בים שוקולד או בבננות. (איך שנהייתי רעב...)

למעלה