הפדיחה של החיים חמותי ראתה אותי עירום והתחילה לצחוק
א אדית האחת New member 11/2/04 #3 בטוח לא חידשתה לה כלום חחח סליחה אבל זה מצחיק אבל אך מגיעים למצב כזה ? בכול מקרה קמה ימים של פדיחה וזה יעבור לא ישקח אבל ליעבור חחחח
בטוח לא חידשתה לה כלום חחח סליחה אבל זה מצחיק אבל אך מגיעים למצב כזה ? בכול מקרה קמה ימים של פדיחה וזה יעבור לא ישקח אבל ליעבור חחחח
נ נשוי עם קטן New member 11/2/04 #4 ככה... הייתי לבד בבית יצאתי מהמקלחת ולא ידעתי שהיא אצלנו וכמו שאני פותח את הדלת היא עומדת שם מולי .... ואומרת סליחה לא ידעתי שיש פה מישהו פשוט נכנסתי עם המפתח שלי ..... ואז מבטה ירד ...... והצחוק עלה
ככה... הייתי לבד בבית יצאתי מהמקלחת ולא ידעתי שהיא אצלנו וכמו שאני פותח את הדלת היא עומדת שם מולי .... ואומרת סליחה לא ידעתי שיש פה מישהו פשוט נכנסתי עם המפתח שלי ..... ואז מבטה ירד ...... והצחוק עלה
S sovlanit New member 11/2/04 #6 נשוי עם קטן,ברוך הנמצא, נראה לי שחמותך צחקה ממבוכה ולא ממשהו אחר... חוץ מזה - לא נעים-לא נורא! זה יעבור... עברנו את פרעה-נעבור גם את זה
נשוי עם קטן,ברוך הנמצא, נראה לי שחמותך צחקה ממבוכה ולא ממשהו אחר... חוץ מזה - לא נעים-לא נורא! זה יעבור... עברנו את פרעה-נעבור גם את זה
ס סיגליהיא New member 11/2/04 #8 נו??? כל שנה תעלה את הסיפור שלך ???????????? עלוב פתטי לך מכאן!!!!!!!! ס ו ט ה ! אל תענו לו.
א אוסה New member 11/2/04 #9 אם הייתי ....... גם אם אני הייתי חמותך והייתי רואה אותך ערום ועוד עם קטן !!!!!!!!!!!!!! לא הייתי צוחקת הייתי מתפוצצתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אם הייתי ....... גם אם אני הייתי חמותך והייתי רואה אותך ערום ועוד עם קטן !!!!!!!!!!!!!! לא הייתי צוחקת הייתי מתפוצצתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת