הפדיחה הגדולה....

32שירלי

New member
הפדיחה הגדולה....

חבר שלי בא לי בשבוע שעבר ביציאה שהחבר שלו , דורון, שכנע את החבר שלו , אהרון , לעשות עוגה , כי הוא חושב להציע נישואין לחברה שלו . נשמע לי קצת הזוי, כי הם רבים ממה ששמעתי .. בכול אופן, החבר שלי , ששי, עזר לי לתכנן את העוגה, וגם נכנס לי פעם ראשונה לכיס ועשיתי לו הנחה, לחבר.. כי הוא גם מובטל.... אתמול היתה לאחות של ששי יום הולדת 30, בהתחלה חשבתי לעשות לה עוגה וירדתי מזה די מהר. ואז הגיע העוגת הצעת נישואין , גם היא לאתמול, ושמחתי שלא יהיה לי משעמם... אחרי שאפיתי את העוגות בשישי, ועבדתי כול השבת על העיצובים, הלא מסובכים, ועם זאת לוקחים זמן, אז, החבר , דורון בא לאסוף אותנו עם העוגה באיזה 7 וחצי.... הם הקפיצו אותי להורים של ששי, ודורון נראה די לחוץ מזה שהחבר שלו הולך להציע... בכול אופן, השאירו אותי שם בסוף חצי שעה והלכו למסור את העוגה ולאחל מזל טוב ולחבק את החבר שמציע. ואז חזרו לאסוף אותי, וכיון שהיה זמן, אז דורון אמר שהוא יקפוץ למסיבת יום הולדת של האחות של ששי (החבר..) , איתנו לאיזה חצי שעה.... ואז נכנסנו לבית קפה.. וחיפשתי איפה יש מסיבה.. ופתאום ראיתי את החברה של אחי הקטן, וניסיתי להבין מה קשור... ועוד כמה צעדים, ואז עוד כמה אחים.. ואז קלטתי... משהו פה מסריח... כי בפירוש שמעתי באוזניים שלי לפני שבועיים שההורים שלי אמרו שהם לא באים למסיבת יום הולדת כי זה לא מתאים... הם לא משפחה.... מבט קצר נוסף על השולחן, ראיתי שהעוגה שעבדתי עליה כול היום נמצאת שם, והבנתי הכול... רציתי לברוח כול עוד נפשי בי.. יש לי די פחד במה.. ואז הוא פתח את הקופסה שעל העוגה שעזר לי לעצב (לעצמי!!!!) , והוציא טבעת יפיפיה ומיוחדת כמוהו וכמו ההצעה המטורללת והחולנית אבל גם מקורית הזאת... הוא קרע ברך, ואמר את המילים... עדיין עברו לי בראש המחשבות לברוח.. אבל אז נזכרתי בתרגול דמה שאמרנו יום קודם, שאמר שאם במקרה ואולי יציע לי ליד משפחה וחברים שלא אעז להגיד לו לא... כי זה פדיחות... (זה בא אחרי שסיפרתי לו על הצעת נישואין של חברה שלי באילת במלון לפני כולם... ואמרתי לו שיש לי פחד במה...) . אז נאלצתי להגיד כן.. ונשיקות ... ונשארתי בהלם כול הערב... מסתבר שההורים כבר ידעו לפני שבועיים, והאחים לפני שבוע.. ואףאחד לא סיפר כלום... כן.. מדברים על נישואין, וילדים, והצעה כבר הרבה זמן. אבל שיעבדו עלי ככה, ועוד שהכלה תעבוד כול כך קשה בשביל ההצעת נישואין שלה... זה לא עבר לי בראש... והכי צחוקים שגם תדרכתי אותם את ההוראות של העוגה לפני שלקחו אותה ,וגם רשמתי לחבר קבלה...... היום.. היום שאחרי הסיפור קצת יותר נקלט וקצת יותר משעשע... ובכול אופן, שאפו על המקוריות ויש לציין שהוא הכי פחות התרגש מכולם במסיבה... (גם אני לא התרגשתי, פשוט רציתי לברוח כול עוד נפשי בי לפני שהתחילה....) מקווה שנהנתם משעת סיפור :)

net the jet

New member
סיפור גדול!! שיהיה בשעה טובה

מחיק באמת שהכנת לעצמך עוגה בלי לדעת.... כל הכבוד!!

32שירלי

New member
ומזווית אחרת

פה, לצילומים זאת הטבעת מכסף שלי (כי לא מצאתי את הטבעת של סבתא...) ומן הסתם לא היתה לי הטבעת האמיתית... :)

32שירלי

New member
תודה לכולכם

שמחה שאהבתם . וההשקעה היתה שלי, אבל מודה, העיצוב היה של שנינו, והרעיון שאני אעשה עוגה להצעת נישואין של עצמי, לגמרי היה שלו..... :)

הזאהיר

New member
ראשית המממממממממון הממממממממממממון מז"ט

קטע מגניב - יצירתי הבן זוג שלך!!! אהבתי והעוגה מקסימה - אהבתי את קופסאת הטבעת ואת האותיות

shoham31

New member
סיפור אדיר ואחלה של עוגה!!

שיהיה בשעה טובה ועוד המון הפתעות שמחות כאלו

erilore

New member
מזל טוב!!!

איזה יצירתיות כל הכבוד לחבר ! שהיה לך עוד הרבה הפתעות יפות ומושקעות כאלה! העוגה יפה מאוד !

אז קודם כל מזל טוב!!!

העוגה בהחלט מדהימה.. וההצעה מקורית ביותר...העיקר שידעת מי הכין את העוגה כך שלא היו לך ספקות אם היא טריה....

32שירלי

New member
כן... בדיוק מה שאחי הקטן אמר....

שככה לפחות העוגה עומדת בסטנדרטים שלי... :) ושוב תודה לכולן! תגידו.... זה מזל רע לעשות עוגה לעצמך? לא בטוח שאוכל ויהיה לי כוח, אבל בעיקרון , זה אפשרי או מזל רע?

מחשבה יוצרת מציאות! תחשבי טוב יהיה טוב

ד"א, בעלי ואני התחתנו ב"בין המיצרים" (התקופה בין י"ז בתמוז ל- ט' באב) שספרדים יכולים להתחתן בתקופה הזאת ואשכנזים לא... אנחנו שנינו ספרדים אבל, הרב שפתח לנו את התיק היה אשכנזי ואיחל לנו שנתגרש אם לא נתחתן אחרי ט' באב...
אנחנו נשואים כבר 6.5 שנים וחברים כמעט 14 שנה...
. מזל טוב והמון שנים מאושרות
עוגי

איזה קטע גדול. היתה טעימה לך העוגה, מקוה שהשק

שהשקעת בטעמים...חחח שיהיה במזל.

למעלה