הפגנת הצליאק ה2- ב31.5

טליאמתי

New member
זה אכן סכום יפה ואם זה יעבור את מחסום הממשלה
זה יהיה מאוד משמח.
&nbsp

טליאמתי

New member
אני בטוחה שעמותת הצליאק תעדכן אותנו כשיהיה תאריך להצבעה
ואז תוכלי לארגן הפגנה נוספת להקפצת המודעות לנושא.
בנוסף לעבודה הסיזיפית של עמותת הצליאק שנמשכת כבר שנים רבות (ואני מורידה את הכובע בפני המתמידים במלאכה שלא מרימים ידיים למרות האכזבות הרבות והתסכול כשבכל פעם שמתחלף שר/ועדה/ממשלה- ההליך מוקפא/ מתדרדר כמה צעדים אחורה וכו'), הפגנות יכולות להקפיץ את המודעות מהרמה ה'תיאורטית' של לובינג במסדרנות הכנסת לרמה האישית של הצרכנים.
&nbsp
אני ממש מקווה שהפעם זה אכן יגיע לשלב ההצבעה ושהיא תהיה חיובית.

זו לא התראה של יום....הנה מכתב של חגית - מסביר קצת יותר

בבקשה תעבירו הלאה לחברים משפחה ומכרים..
בנתיים לא מתוכנן בתא - וזה יהיה מול משרד ראש הממשלה בזמן ישיבת הממשלה- תהייה גם תקשורת- בואו - צריך נוכחות

הנה מכתב של חגית מהפייס:
אני כותבת לכם מתוך עומק לבי.
בתמונות מופיעה הבת שלי, אגם, צליאקית וילדה נהדרת, מוכשרת וחכמה.
תמונות מההפגנה הקודמת בירושלים שאליה התלבטתי אם לנסוע איתה ושמחתי שבחרתי שכן.
למענה אני עושה את מה שאני עושה.
למענה אני רצה ומתרוצצת לחפש לה קמחים ומוצרים ותחליפים ומתכונים ללא גלוטן
למענה אני נוסעת במיוחד למסעדה 30 קמ מהבית כי שם יש מנות ללא גלוטן.
למענה אני בוחרת מלון או צימר שיש בו התחשבות בצליאקים.
ולמענה אני נוסעת לירושלים בפעם השנייה להפגנה.
למען העתיד שלה
למען האפשרות שלי לקנות לה ושלא יחסר
למען קידום חוקים שיעזרו לה להשתלב בצבא בקלות, לקבל התחשבות במערכת החינוך, לאפשר סימון תרופות בצורה ברורה, לאפשר ייבוא של יותר מוצרים ללא גלוטן ובמחירים ברי השגה.
אז אל תעשו רק לייק על הפוסט שלי
בואו להפגנה ביום ראשון
למען הילדים שלכם
למען העתיד שלהם
זה שווה יום עבודה
זה שווה את הנסיעה לירושלים
בואו ותביאו אותם איתכם שילמדו שיעור חשוב באזרחות

הסעה חינם להפגנה מועצה אזורית מטה אשר

מאבק הצליאק תופס תאוצה אבל צריך חיזוק
מועצה אזורית מטה אשר תורמת הסעה.
תושבי הגליל מכל הישובים מוזמנים להצטרף להסעה. להצטרפות נא להתקשר לדברת 0528346386 עד היום בצהרים
כל אחד חשוב!!!
וכל הקודם זוכה!!!
הנסיעה בחינם והיציאה מנהריה עכו והקריון

אתי האם שמעת על מאבק הצליאק - וההפגנה מחר??? זה בדיוק זה
בבקשה בואי אם את רוצה לקדם את הנושא ביום ראשון 10:00 מול משרד ראש הממשלה ירושלים-להפגנה צליאקית
פרטים דף הפייסבוק שנקרא מאבק הצליאק

זה מסביר דבר חשוב.

שהיעדר הסברה מספיקה מוביל לאפקט המגפון דלעיל. בעידן הרשתות החברתיות, צנעה היא לא תמיד יתרון.

טליאמתי

New member
איזה יופי:) כל הכבוד למועצה האזורית מטה אשר

החוק לא יעבור בלי לחץ ציבורי - בדוק..תקראו
חברים - ממקורות יודעי דבר, ההבטחה לקצבה והמלצות הועדה לא יעברו בלי לחץ ציבורי -ממש מוקדם לשמוח!!
והתקציב המזערי שהקציבו לזה לא יעבור וכולנו נקבל פרוטות או כלום.
לכן ההפגנה - הם צריכים לראות מולם ציבור אקטיבי שמוכן להילחם על הזכויות שלו!

הפגנת הצליאק ה2- ב31.5

חברים צליאקים יקרים, אני פונה אליכם בפורום זה כי העניין נוגע לכל הצליאקים בארץ.
ביום ראשון ה31.5 בשעה 10 בבוקר מול משרד ראש הממשלה תתקיים הפגנה למען זכויות הצליאקים -להורדת המחירים -לקבלת תמיכה כלכלית -לסימון תרופות ודברי מזון בצורה ברורה.
אם לא נראה נוכחות לא נגיע להישגים. -(ומעבר לזה המפגש עם ילדים ומבוגרים צליאקים במקום מאוד מרגש ונותן הרגשה טובה).
שווה להפסיד בית ספר ועבודה ולחגוג את הדמוקרטיה.
פרטים נוספים בדף מאבק הצליאק בפייסבוק,
כל אחד משפיע וחשוב.
תודה שקראתם-בואו

מש 1984

New member
הפגנת הצליאק

חבר'ה, מי שמגיע משפיע!!

חייבים להראות כמה שיותר נוכחות בהפגנה, כולנו שואפים לעתיד טוב יותר עבור חולי הצליאק בארץ.

באופן חד פעמי, תצביעו ברגליים ותגיעו.

נתראה שם!!

טליאמתי

New member
בלי לדעת את כל העובדות יהיה לא אחראי מצדי

להגיב על דבריו לגבי הקשר /אי הקשר עם העמותה.
&nbsp
לדעתי דן מוביל את המאבק ביד חזקה ובזרועה נטויה והנחישות שלו ראויה להערצה.
לא פשוט להוביל מאבק ציבורי, צריך המון כוחות נפש להתגבר על המכשולים והמון ידע מקצועי.
אני מורידה את הכובע בפניו ובפני כל מטה המאבק.

אהבתי מאוד את האמירה לגבי תלושי המשכורת ומחיר הלחם.
זאת אמירה אמתית וחזקה ביותר:)
&nbsp

לכל מטבע יש שני צדדים, וזה שצד אחד אומר את האמת שלו במגפון

והצד השני בוחר לא להיגרר לויכוח לא אומר שלצד עם המגפון יש מונופול על האמת.
לכל אדם או גוף יש גישה עקרונית לנושאים שונים. מותר להסכים על המטרות ולא להסכים על הדרך וזה לגיטימי.
אני חברה בעמותה מהשנה שהוקמה. גם כשלא הייתי זקוקה לעזרתה האישית הקפדתי לחדש חברות כדי לתת לעמותה כוח לעזור לאחרים וגם לייצג את הציבור כולו, ואת זה בדיוק העמותה עושה. הוקם קו פתוח המסייע לאלפי אנשים בשנה במידע ובתמיכה, הופקו מדריך מזון ומדריך תרופות המתעדכנים באופן שוטף, חברי העמותה מעודכנים במחקרים ובחידושים הנוגעים להם בכנסים ובדפי מידע, והעמותה מארגנת ימי כיף לילדים - כל זה מידע שגלוי לעין.
אבל העמותה גם נפגשת ללא הרף עם כל הגורמים שיש להם נגיעה בצליאק: במשרדי הבריאות, הרווחה והחינוך, בוועדות הכנסת ועם שרים, עם יצרנים, יבואנים ומשווקים, מטפלת במקרים פרטניים (גם כאלה שאינם חברי העמותה) הדורשים שילוב בין גורמים ברווחה, בחינוך ובבריאות, ומטפלת בבעיות של חיילים מול הצבא (גם כאלה שאינם חברי העמותה).
המנות של תמ"ם לא צצו במערכת החינוך מעצמן – הן תוצאה של בג"צ שהגישה העמותה נגד משרד החינוך.
הפריטים ללא גלוטן שנמצאים בארומה (שהראשונים שבהם היו בייצור של "תאנה" בבעלותי) – הם תוצאה של שנה שלמה של פגישות שבהן היתה רקפת נוכחת כדי להרגיע את חששות הרשת מפני תביעות. אחרי ארומה התחילו גם רשתות נוספות להחזיק מוצרים עבורינו.
בשיקום שיתוף הפעולה עם שטראוס – עלית לאחר התביעה הייצוגית שהוגשה נגדם על ידי חולי צליאק– השקיעה העמותה אינספור שעות של פגישות.
בתיקון תקנות סימון המזון ל"מתחת ל-20ppm" שהגדילו באופן דרמטי את המבחר של המזון – שנים של עבודה.
ובנסיונות חוזרים ונשנים לקידום מתן סיוע כספי לחולי צליאק מול ממשלות באות והולכות.
זה נכון שנציגי העמותה לא מצטלמים ומעלים כל פגישה לרשת.
ישנם כאלה הפועלים בצנעה ויש המתנהלים לאור הזרקורים והמצלמות. גם זה בסדר. צריך רק לזכור את כל אלה כשבאים לשפוט, ובלהט המאבק אסור לשפוך את התינוק עם המים.

mikilk

Active member
גם אני מקפידה לשלם לעמותה

מאוד מעריכה את שיחת העידוד הראשונה שהיתה לי איתם, את ההדרכה, את העדכונים שאני מקבלת למייל, את הקשר עם הצבא ועוד.

למעלה