אין הכרח לקיים בחירות או להפיל את הממשלה.
ניתן לקיים קואלציה חילונית ליכוד-קדימה-ישראל ביתנו-עצמאות.
אם הדבר לא יסתייע יופנו המאמצים לבחירתה של מפלגה בדמות שינוי שתהייה גדולה מספיק לחייב את ראש הממשלה להקים עימה קואלציה חילונית בדומה לקואלצייה החילונית של שרון עם שינוי .
אין באמת הכרח לקיים בחירות מחודשות על מנת להקים ממשלה חילונית .
בכל מקרה אם קדימה לא היתה נכנסת לקואלציה וליברמן לא תומך בשום חוק שאינו כולל גיוס מלא של כלל האזרחים מגיל 18 הרי שהממשלה והקואלציה אינם יכולים להעביר חוק כולשהו.
בראשון באוגוסט חוק טל מבוטל ואם אין חוק שיסדיר את גיוס החרדים הרי שהם ברי גיוס כמו כל אזרחי המדינה.
בלי תמיכת החרדים בקואליציה.
אפילו ברק שלא ידוע באהבת חרדים אהבת חינם - הכניס לקואליציה שלו את ש"ס ויהדות התורה
למרות שהיה יכול להכניס את הערבים ושאר הסיעות הקטנות ולהגיע לממשלה צרה אך חילונית.
אין דבר כזה בלי הערבים, המפגינים (שרובם באים מהשמאל הישראלי) לא יכולים לרגע בלי הערבים, חבריהם הטובים לשלום.
אינו אומר דבר על העתיד.(אגב כבר היתה בעבר ממשלה חילונית שרון-שינוי בלא החרדים).
המצב כיום הוא שתמיכת החרדים אינה הכרחית לקיום הקואלציה (ליכוד-קדימה-ישראל ביתנו-עצמאות) למרות שביבי מאד מעונין שש"ס תשאר בקואלציה.
כאמור השאיפה של המפגינים היא לסלק את החרדים מהקואולציה .
איני רואה שום תרחיש קואלציוני בו הערבים הינם חלק מהקואלציה.
היא (כפי לפחות אנו מתבשרים בתמונות מה"מחאות") זו ממשלה חילונית-ערבית + מדינת כל אזרחיה.
שים לב שאלו המפגינים נגד ה"השתמטות החרדית" ובעד "צדק חברתי" הם גם אלו שמפגינים בעד השארת הפולשים הזרים בארץ. הם אלו שמפגינים נגד מה שהם קוראים לזה "כיבוש".
כלומר לא רוצים משלמי מיסים כמו בכותרת
אלא רוצים שינוי אורחות חיים כלומר תזרקו את הדת (והחרדים) לפח
וגם רוצים כפי שכתבת להחליף את השלטון
והכתבה שהבאת דמגוגית לחלוטין וזו מהסיבה הפשוטה שהיא טוענת טענות מבלי לבסס זאת במספרים וזאת למה כי מספרים היו מוכיחים עד כמה החרדים מופלים בתקציב לרעה
ואתה מוזמן לבדוק אותי
ואתן דוגמה אחת בלבד
קצבת ילדים
בעבר מס הכנסה שולם פר נפש
כלומר אם אדם רווק מרויח 10,000 ₪ יש לו 10,000 ₪ לצריכתו האישית ואילו בעל משפחה בת 10 נפשות שמרויח 10,000 ₪ לכל אחד מבני הבית יש רק 1000 לצריכתו האישית
וביום בהיר המדינה החליטה שהיא משנה את שיטת המס לשיטה גלובלית כלומר מס בלי התחשבות במספר הנפשות
ומכיון שזו אפליה שזועקת לשמיים באה המדינה והשלימה את החסר בקצבת ילדים ולאט לאט קיצצו בקיצבה זו וכיום היא בערך 170 ₪ ואני מזמין אותך לגדל 10 ילדים ב1700 ₪
ואם באמת היו רוצים לעודד עבודה היו צריכים לחזור לשיטה המקורית והשויונית
וזאת מעבר לכך שלו אתה מנהל עסק מובטחני שלא היית מעסיק אצלך לא אותי ולא עוד שחורים שכמותי (ראה קישור לכתבה בגלובס שקליט הביא)וזאת על אף ששחורי עור לא היית מהסס מלהעסיק
אתה בהחלט יכול לטעון שהחרדים מופלים לרעה. זאת דעה לגיטימית שיש מאחוריה גם כח אלקטורלי.
הדעה שהחרדים מופלים לטובה היא גם כן לגיטימית וגם מאחוריה יש כח אלקטורלי.
קליט הביא מאמר דעה שעם חלקו אני מסכים ועם חלקו איני מסכים .
כאשר מתיישבים חרדים בערים ושכונות,
קופצים כל העליהום, ואומרים "התחרדות"
עכשיו כאשר חרדים יתגייסו, יגידו שהצבא "מתחרד"
כל אחד שרוצה להגדיל את הקולות שלו לפני הבחירות יודע לנגן על שנאת החרדים,
הרי ממילא המפלגות החליטו להעביר חוק גיוס לחרדים ולהבדיל גם ערבים, (שכבר אמרו שזה לא בא בחשבון...)
אז בשביל מה כל ההפגנה הזו אתמול?