הפגנה!!!

פיקסו3

New member
את זה כמעט ואי אפשר למנוע

את ההסתות והרציחות שיבואו בעקבות מסע ההסתה אפשר לעצור כמו למשל הכנס באום אל פאחם אנחנו פשוט מדינה שיורה לעצמה בראש ומנסים לשחק אותה יותר מדי נאורים למה בשארה לא בכלא על מה שאמר? אבל אנחנו לא מדינה דמוקרטית הרי שולה צודקת

Dan Chazan

New member
גם הסתה שחוצה גבולות מהווה עבירה

על החוק. אבל זו חייבת להיות כזאת המסכנת את שלום הציבור בעליל. מי שעושה זאת בישראל נשפט ונענש. כנראה שמה שבשרה אמר לא מתפרש כהסתה שמסכנת את שלום הציבור ע"י בתי המשפט. (לדעתי בצדק).

פיקסו3

New member
ואולי בגלל שיש לו חסינות

אז הוא ניצל בכל מקרה לנסוע למדינת אויב זה לא חוקי לידיעתך על אחת כמה וכמה פגישה עם האויבים הכי גדולים של ישראל

אשרת

New member
גם המטומטם הזה, הנדל ניצל

והוא והחבר שלו אלדד גם כן מסית לעבור על החוק. הקים אתר נט אשר קורא כיצד לעבור על החוק, כיצד לא לשלם מיסים, כיצד למרר לאזחרים את החיים. נורא לא מפליא אותי , שגזען שכמוך לא פותח את הפה הגדול שלו ומגנה אוצתם ויוצא נגדם כמו שאתה עושה נגד ערבים. אתה גזען מהרמה הנמוכה ביותר.

פיקסו3

New member
יש לך הוכחות לפלילים?

לכי למשטרה ותתלונני זאת חובתך האזרחית אני בכלל לא ידעתי על השטויות האלה שהוצאת מהפה שלך קודם כל תבססי את זה ואחר כך תבואי לנבוח פה וגם אם זה נכון יש הבדל בין לא לשלם מיסים לבין לארגן מלחמה נגד ישראל

אשרת

New member
פיקסו.

אין אפילו טועם ללכת, כי החברים שלו בכנסת לא יסירו לו את החסינות, אז חבל על הזמן שלו, ועוד יותר חבל על הזמן שלי. זה יקר לי מדי. דבר שני, אני לא יודעת איפה אתה גר, או שפשוט אתה קורא חדשות בצורה די סלקטיבית ומתעלם ממה שהצד שלך עושה, הדחקה , זה לא דבר בריא, בסופו של דבר אתה תחזור למציאות, וזאת תתפוצץ לך בפנים. לך תחפש במאגרי החדשות, אחר השם אריה אלדד וצבי הנדל ותראה מה שני האנשים הללו עושים, יש להם בלבול חמוד בין דמוקרטיה לאנרכיה. הנקודה היא שאלדד לא רק קורא למרי מיסים, אלא גם קורה למרי אזחרי, ובין זה אין כבר הרבה הבדל. שניהם מלחמה נגד ישראל. והנה לך חבר הכנסת אלדד מעודד למרי אזרחי, גועל נפש, חבר כנסת יהודי פועל מבפנים לניהול מלחמה נגד המדינה. http://groups.zahav.net.il/comm_display_topic_threads.asp?CommID=11437&ForumID=20210&TopicID=253730&PagePosition=1 תהנה לך, גזען קטן.

פיקסו3

New member
אריה אלדר לא קרא למלחמה

לעומת האליל שלך בשארה שקרא לכל מדינות ערב להתאחד במלחמה נגד ישראל ואת לא מגנה את זה? גזענית גדולה מזה אין

אשרת

New member
האליל שלי?

האליל שלי הוא שחקן כדורסל... אבל נעזוב את זה. אריה אלדד קורא למרי אזרחי--> ואם אתה לא יודע מה זה מרי, אז זאת מילה נרדפת למרד--> מלחמה מבפנים. מה שבעיני גרוע יותר כמעט מכל דבר אחר. גזענית? מה הקשר? ואם זה יעשה לך טוב, אז מבחניתי את בשרה ואת המפלגה שלו צריך להעיף מחוץ לחוק, איפה שנמצא כהנא , ויחד עם זה גם להעיף את האיחוד הלאומי לשם. החוק שווה בעיניך כקליפת השום. ואתה יכול להמשיך עם המנטרה שלך, כי את העובדות זה לא ישנה.

פיקסו3

New member
תמשיכי לשכנע את עצמך

אולי יום אחד תצליחי אריה אלדד קרה למרי אזרחי לפני כחודש-קרה משהו בעקבות זה? מה יותר גרוע? כשחבר כנסת "ישראלי" יארגן את גאוני הדור הערבים נגד ישראל או שחבר כנסת יתנגד לתוכנית הגירוש?

אשרת

New member
אני ואתה גרים באותה מדינה?

חסימת כבישים? שמן על הכביש? הרסית רכוש ציבורי? הקפצת על המשטרה בגין מטען דמה? דוקרנים על הכביש? ניסיון כניסה לאזור שטח צבאי סגור? זה מכור לך ממקום כלשהו או שאתה חי בעולם משלך, ששם כולם או טובים (יהודים) או רעים (ערבים)?

פיקסו3

New member
למעט הקפצת המשטרה

כל מה שאמרת קרה לפני "הקריאה למרד" ואין שום קשר בין זה לזה ואני לא מבין מה הקשר לימין חסימת כבישים-השמאל עושה הריסת רכוש ציבורי-השמאל מנסה להרוס את גדר ההפרדה ולפגוע בביטחון ישראל איומים על הרמטכ"ל, איומים על חיילים, פרסום מאמרים בביטאונים ניאו נאצים, כניסה לשטח צבאי סגור, זריקת אבנים על יהודים מוכר לך?

skywalker 8

New member
נכון. לכן, בכדי שלא

נשלם ביוקר כמו הערבים ב47' עלינו לדרוש מספיק בהסכם הקבע ולא להתפשר יותר מדי ולאבד כמעט הכל כמו הערבים.

i am just me

New member
כי זאת ירושלים

וכל דבר שקורא בירושלים יכול לגרום להתססה. אני לא מתנגדת למגורי ערבים בתל אביב, אבל אם מישהו יחליט לבנות שכונה לערבים בלבד באמצע תל אביב, כן, אני אתנגד לכך.

Dan Chazan

New member
הרי זה ברור שכל בניה כזאת משמעה

החלטה מראש שחלק זה של העיר יהיה בשליטת ישראל שהרי אין להניח שבהסכם השלום שכונות יהודיות יעברו למדינה הפלשתינית ותושביהן יקבלו אזרחות פלשתינית. דינן כדין כל התנחלות עד שיש הסכם שלום שמגדיר את הגבולות. כל עוד אין הגבול בין ישראל למדינה הפלשתינית ידוע ומוסכם על שני הצדדים כל פעולה של קביעת עובדות בשטח וודאי שתגרום לכעס אצל הפלשתינים. ישראל עשתה רבות לבצר עובדות השטח. יתכן שזו אינה הסיבה לאינטיפדה אבל ברור שקביעת עובדות כאלה מצדיקה אי שביעות רצון אצל הפלשתינים והבעת אי שביעות הרצון הזו באמצעים אלימים. אילו היתה ישראל משאירה אופציה שהשכונה הזאת תעבור יום אחד למדינה הפלשתינית לא היתה בעיה. גם אם היהת הסכמה שזה חלק ממדינת ישראל ברור שכל מדיניות שמפלה נגד ערבים בישוב השכונה החדשה היא אינה חוקית לפי חוקי מדינת ישראל.

Dan Chazan

New member
אחזרו שנית. מי שלא עובר על החוק לא

יענש. מי שעובר על החוק יענש. זה כל כך פשוט.

פיקסו3

New member
אולי אתה לא זוכר מה אמרת

"ישראל עשתה רבות לבצר עובדות השטח. יתכן שזו אינה הסיבה לאינטיפדה אבל ברור שקביעת עובדות כאלה מצדיקה אי שביעות רצון אצל הפלשתינים והבעת אי שביעות הרצון הזו באמצעים אלימים." עכשיו לגנות טרור אני לא אבקש ממך אבל להצדיק טרור? נראה לי שיש פה עבירה פלילית

Dan Chazan

New member
אתה חושב שאילו אתה היית

במקום הפלשתינאים והישראלים היו דוחקים אתך לפינה לא היית מתנגד? ברק אמר זאת לפני והוא אינו בכלא. כנראה שלהביע דיעות זה עדיין לא עבירה פלילית בישראל. אתה למדת על דמוקרטיה וממשל תקין בתיכון? יש מלחמה כי ישראל והפלשתינים אינם רואים עין בעין. יש לעשות את המכסימום לפתור את אי ההסכמות. אם זה מתבצע ועדיין אין פתרון (ולדעתי זה לא נעשה) לכל מדינה יש הזכות להגן על עצמה. אם אתה רוצה לעשות סדר בחרא ולאמר זה רע כי זה טרור וזה טוב כי זו מלחמה זו זכותך. לדעתי כאשר אנשים מתים זה רע, הכי טוב שלא תהיה חרא במידת האפשר.

פיקסו3

New member
דוחקים אותם לפינה?

אני לא מבין מאיפה אתה מביא את זה... אף אחד לא צריך לדחוק אותם לפינה כדי שהם ירצחו יש להם עשרות אם לא מאות ארגונים שהמטרה שלהם היא לרצוח יהודים גם מבלי שישראל תדחוק אותם לפינה אתה למדת על דמוקרטיה בתיכון? אתה יודע שלנסוע למדינת אויב ולהיפגש עם מחבלים (נסראללה וחבריו הם מחבלים) זה חתירה תחת המדינה?

למעלה