הפגנה

הפגנה../images/Emo35.gif

שמעתי שיש איזושהי הפגנה מתחת לכנסת, של התנועה (נראה לי...) ואם לא של התנועה אז התנועה משתתפת בה... והמטרה של ההפגנה הזו היא לגרום לשרים לתת איזושהי דוגמא אישית בכך שהם יורידו או יתרמו 10% מהשכר שלהם או משהו כזה... ובמשך השבוע הזה (נדמה לי... זה היה אמור להיות חודש כביכול אבל....) בקיצור, במשך השבוע הזה יהיו לנו סדנאות וכד´ כאילו, לא נשב ונתבטל אלא נהיה עסוקים ולא סתם נשתעשע כל היום.... אם יש למישהו יותר פרטים על ההפגנה הזו כגון: מתי היא? איך היא הולכת להתנהל? כמה זמן (בטוח...) היא הולכת להיות? ועוד ועוד... שיענה לי בבקשה, זה ממש חשוב לי... בתודה מראש- מור´וש

kedeman

New member
לא שמעתי על זה כלום

אבל זה נשמע כמו משהו שהגיוני שמתארגן על ידי הנוע"ל אני אחפש על זה קצת פרטים...

מ ו ר ע ל

New member
זה בהחלט נשמע כמו משהו של הנוע"ל

בכל אופן זה לא נשמע הגיוני כי אנחנו תנועה א-פוליטית אבל אין לי כח להתחיל לריב אנחנו כן או לא ומה זה אומר בכ אופן תלו לי איזה שלט בבי"ס שבני הנוער צריכים להתחיל ליזום ושהח"כים לא עושים כלום

זה נשמע כמו מה שאמרתי!

אממ ובקשר לזה שאנחנו פוליטים או לא זה לא רלוונטי כי המטרה של זה היא כאילו מטרה של התנועה... אממ כאילו לגרום להם להוות דוגמא אישית זה לא קשור כל כך לנסיבות פוליטיות, זה איזושהי תמיכה או לא יודעת איך לקרוא לזה... אני מקווה שהבנת אותי עכשיו... :) ושי אני אשמח... :))

חיכיתי שזה יגיע לפה ../images/Emo13.gif

אז ככה דבר ראשון ההפגנה לא מאורגנת ע"י שום תנועה ושום דבר דומה היא אומנם הפגנה פוליטית אבל לא מפלגתית הסיפור הוא כזה התאגדה קבוצה של בני נוער (ואני בתוכם) שהפריע להם שחברי הכנסת הם כמו שהם, אנו טוענים שכשמסתכלים על חברי הכנסת צריך להרגיש הערכה ולא בוז חשוב להדגיש שוב שאנחנו לא מפלגתיים. יש חברה מתנחלים, דתיים, חילוניים וכו´ עכשיו על מה בעצם אנחנו מדברים. על כך שחברי הכנסת יתנו דוגמא אישית אני רואה את הדוגמא האישית מתבטאת ב: א. השיח בכנסת צריך לכבד את המקום ולהיות שיח בכבוד ולא כפי שהוא מתנהל היום ב. נוכחות מינימלית במליאות וועדות ג. הכרה והזדהות עם המצב החברתי כלכלי הקשה בארץ, כפועל ראשוני של ערך זה אנחנו דורשים הורדה של 10 אחוז מהמשכורת. אנחנו מקווים שהדוגמא האישית של חברי הכנסת תגרום לתגובת שרשרת חיובית במגזר הציבורי עכשיו מתוך המאבק תצא קריאה לעשייה חברתית על ידי חברי המאבק שיהוו מודל חיקוי בכך שיצאו לתרום בירושליים. האוהל יפתח ב28 לחודש שבת בשעה 20:00 בגן הורדים בירושליים באוהל יתקיימו הרצאות, יהיו לימודים משותפים ויצאו לתרומה בירושליים עכשיו הקשר התנועתי. בסמינר הרעיוני שהגרעינרים עברו הגיעו אנשים מהמאבק והסבירו ושכנעו את הגרעין הארצי להשתתף ישנן מועצות שכבר הביעו נכונות להשתתף למי שרוצה עוד פרטים, אפשר להתקשר אלי לפלאפון 067-701839 איתמר

אה כן וזאת לא הפגנה

זה אוהל מחאה שיושב בגן הורדים במשך 3 שבועות מיום שבת ה28

kedeman

New member
המממ..תרשום על כל מה שקורה עם זה

נשמע לי מאוד מעניין תוכל לעזכן אותנו בהתפתחויות של זה? אתה תהיה שם כל הזמן הזה? ועוד דבר- למה לא אמרת על זה שומדבר בעצמך?

כן אני אהיה שם רוב הזמן

וכן כאשר אני אהיה בבית אני אעדכן אותכם, ואתם גם יכולים לשאול את הגרעינרים שלכם, העברנו להם דף עמדה ולא סיפרתי כי חיכיתי שזה יבוא ממשהו אחר

תשובות

מימה שהבנתי מהגרעינר המדהים שלי-אייל גרנות זה שהמשצים של עמק יזראל אירגנו את זה ועושים אוהל מחאה מול הכנסת מה-28.12-3.1 . המחאה היא על כך שהשרים לא מגלים מוסר עבודה לא ישרים ובמילים אחרות לא מהווים דוגמא אישית. הדרישה להורדה של 10% מהמשכורת היא כדי שיראו הזדהות עם המצב בישראל וירדו מהגגות (מימה שהבנתי)-שוב דוגמא אישית..... בכל מקרה אני אהיה שם-בואו גם אתם! זה חשוב!!!

לא בדיוק אבל בערך ../images/Emo13.gif

נכון, יש דרישה להורדה במשכורת הבכירים אבל זה לא הכל וזה לא הכי חשוב, אנחנו נאבקים למען חברה טובה יותר וזה מתחיל בדוגמא אישית של הח"כים וממשיך אלינו. ובנתיים זה עד ה3 בשאיפה להמשיך עד ה17 ובאמת חשוב שתבואו.

פרטים מדוייקים:

אני יודעת במה מדובר... להפגנה קוראים מח"כים לדוגמא אישית
אח שלי הוא בין המארגנים של ההפגנה הזו אז אני יודעת מה קורה שם... אז ככה: המטרה של ההפגנה היא לגרום לשרים ולמנהיגי העם לקצף 10% משכרם, כאמירה חברתית המביעה סולידריות עם מצב המשק בישראל (ציטוט). המשתתפים הם שמיניסטים, תלמידי מכינות ובני נוער לפני גיוס. ההפגנה מתחילה במוצאי שבת, ה-28/12, בשעה 20:00 . היא תיערך באוהל מאבק בגן הורדים, מול משכן הכנסת בירושלים. טלפון: 054734488 אימייל: [email protected] אתם מוזמנים להצטרף!

מי זה אח שלך?, ומעיין

המשצים של יזראעל לא אירגנו את זה
הם מפיצים את הבשורה באזורם וכן הם חלק מהצוות המארגן בלי שום קשר לתנועה.

מאיושית

New member
איתמר

יש לך אולי פליירים שתוכל לשלוח לי? הייתי רוצה ל"הפיץ את הבשורה" באיזור שלי...

kedeman

New member
אני גם אשמח לעזור להפיץ

אני לא יודע אם יתאפשר לי להגיע מכל מני סיבות אבל לעזור להביא לשם כמה שיותר אנשים אני בהחלט מוכן

למעלה