הפגנה של מגמה ירוקה

korkusal

New member
הפגנה של מגמה ירוקה

מגמה ירוקה הוא ארגון סטודנטים התנדבותי הפועל לקידום נושאים סביבתיים-חברתיים אנחנו קוראים לתושבי ראשון לציון להצטרף אלינו במאבק נגד הקמת מפעל לטיפול תרמי בבוצת שפכים שהשפד``ן מתכנן להקים בחולות העיר. הפגנה ביום חמישי 27.04.06 במדרחוב רוטשילד

korkusal

New member
הפירוט ושעה.

ב16:30 במדרחוב רוטשילד. השפד``ן ובוצה: על מה ולמה? השפד``ן הוא הגוף האחראי לטיפול בשפכים של כל גוש דן עד לאחרונה כל בוצת השפכים הושלכה לים וגרמה לנזקים אקלוגיים למערכות החיים בו. בעקבות החלטת ממשלה נאסר על השפד``ן להשליך את הבוצה לים והוא נאלץ למצוא פתרונות חלופיים.

Negative one

New member
אז מה בעצם הפתרון שמגמה ירוקה מציעה

אני גם מתנגד שהמתקן יוקם בראשון אבל מה בעצם האלטרנטיבה שאתם מציעים? להחזיר את הבוצה לים יהיה עוד יותר מסוכן סביבתית,ואני מעריך שאתם יודעים את זה. עם כן,מה הדרכים האחרות שבהם השפד"ן יכול לנקוט?

ואם הפלשתינים יזהמו את הים מה תעשו?

כאן אתם יכולים לצאת כנגד החלטות דמוקרטיות. מה תעשו אם הפלשתינים יזהמו את הים? ואם לבנון תזהם? אתם יודעים שלבנון מזהמת את הנחלים שמובילים מים לכנרת? מישהו שמע אתכם פעם מתלוננים על זה? לכן אני אף פעם לא מתייחס אליכם ברצינות. אתם גברים על מי שאתם יכולים ומתעלמים מהגורמים האחרים.

Guy Schlesnar

New member
"גברים על מי שיכולים"

צריך להיות "עושים כל מה שאפשר". למה זה צריך להיות הכל או כלום?

לא אמרתי שזה צריך להיות הכל או כלום

הבעיה עם הארגונים והאנשים האלה שהם יודעים לפתוח את הפה רק במדינות שנותנות להם חופש ביטוי. נראה אותם אמיצים להגיד כאלה דברים במצרים או באיראן...ישחטו אותם במקום. מה שמפריע לי זה שהם "נדבקים" דווקא למקרים שאין מה לעשות כנגדם אבל נאלמים דום כשמדובר בבעיות משמעותיות יותר כגון זיהום הנחלים מלבנון או למשל הסכר שירדן בונה עכשיו עם סוריה אשר יהווה מכה נוספת לייבוש ים המלח.

למעלה