הפגנה נגד פיטום אווזים!!!

animal111

New member
הפגנה נגד פיטום אווזים!!!

ההפגנה תתקיים ב-17/2,יום א´בשעה 16:30 מול מסעדת פיקאסו שנמצאת בהרצליה פיתוח,ברחוב האצל 1 מול מלון דניאל (טיילת הרצליה). לפרטים: אלכס 744883-054 אנונימוס עמותה לזכויות בע"ח 5226992-03 מה זה פיטום אווזים? כדי שכבד האווז יפתח מרקם שומני,מפטמים את האווז בכמויות אדירות של מזון,המגיעות לשליש ממשקל גופו מדי יום.5-3 פעמים ביום תופסים את האווז בצווארו ומחדירים בכוח לקיבתו צינור מתכת, המחובר למכונת דחיסה. המזון נדחס במהירת ובכוח עד שהוא גולש החוצה ממקור של האווז. בעקבות הפיטום סובל האווז מניוון שומני של הכבד, המלווה בהתנפחותו של כבד האווז עד פי עשרה מגודלו הנורמלי. אווזים רבים מתים בייסורים עקב התבקעות מערכת העיכול, קרעים במעיים ובכבד, פצעים ודלקות בוושט ועוד. האווז נשחט בהיותו גוסס, סובל מקשיי נשימה (הכבד המוגדל לוחץ על הריאות),מחוסר יכולת לנוע ומכאבי תופת.

.המוסד

New member
אתה חייב להודות, זה באמת

אחד הדברים הכי טעימים שיש מה אני יכול לעשות? לא אני קובע את התגובה הפיזית שלי לאוכל כזה או אחר

EverMan

New member
יודע מה?

זה יכול להיות הדבר הכי טעים בעולם .. אבל ניתן לגדל אווז בתנאים נורמלים .. לתת להם לאכול בצורה סבירה , ושיגדלו בקצב יותר איטי ... ושיהיו חצי ממשקלם .. אז קילו יעלה לך עוד שקל ... אבל לא צריך להתעלל בהם כל החיים שלהם .. גם לבע"ח יש רגשות , גם הם מרגישים כאב בדיוק כמוך !

metal_slug

New member
עוד שקל?

אבל עם המיתון הקיים, איך אני יכול להוציא עוד שקל לכל קילו? צריך לחסוך בהוצאות :)

אבנר.

New member
באמת?!?!

זה באמת לא יפה ואכזרי שמפטמים אווזים. אבל זה פי אלף אכזרי ולא יפה שכל יום נרצחים יהודים בארץ בגלל זה שהם יהודים ומצדכם זאת בושה, לארגן הפגנה נגד פיטום אווזים, ולהזניח את דמם של אחיכם שקורא אליכם מהאדמה. תתבישו!

שמאלני

New member
אבנר...

אתה רוצה שלא ירצחו יהודים,שהם יחזרו לשטחי א"י שלא יגורו בחו"ל.

איזה בוללשיט!!!!

מי שרוצח יהודים הם חיות! הם אפילו לא אנשים! אבל מהעם שלי אני מצפה לטיפת מצפון!!!!!! רועי שגם באלפי מנשה (רק שעה אחת במחסום!)

שמאלני

New member
עוגיפלצת...

אתה כנראה עדין ילד שמושפע מהשטויות של הימין,הם רוצים מדינה ולכן הם מפעילים טרור. אחרת אין להם סיבה לרצוח סתם אנשים,ומי שרוצח גם ערבים הם חיות. לפני כמה חודשיים היה פעם בשבוע שמתנחלים רצחו פלטסינים,וזה חוזר על עצמו הסיפור הזה. אז אתה רואה שאין רק רק מחבלים ערבים יש גם יהודים. אהה נכון סליחה לרצוח ערבי זה מותר אבל יהודי זה אסור,תעשה טובה אם אין לך משהו חשוב לכתוב אל תכתוב. 2. את מי זה מעניין שאתה גר באלפי מנשה? אני גר בזכרון יעקב אז מה. סביבי יש מלא כפרים ערבים ותוך 20 דקות אני בשטחים,אבל ככה זאת המציאות ואנחנו צריכים לעשות משהו בנידון. ולפי הסקר שנערך היום בעיתון,"מעריב",רוב העם בעד גדר הפרדה ונגד טרנספר. ומכיוון שאנחנו מדינה דמוקרטית הרוב מחליט בארץ הזאת,ולא 200,000 משוגעים שאני כמעט בטוח שהם על כדורים.

.המוסד

New member
ואם אוכיח לך שהם לא צריכים

"להתשחרר מכיבוש" בשביל לרצוח תבין שאין קשר?

.המוסד

New member
הנה ההוכחה

אז הטרור הערבי החל כבר בשנות העשרים עם פרעות תרפ"א תרפ"ט, בפרעות תרפ"ט נעזבה חברון מתושביה היהודים לאחר שכל 1 לעשר תושבים נרצח, פרעות תרפ"ט שמו קץ להתיישבות היהודית ביו"ש, לאחר מכן "המרד הערבי" וכמובן טרום מלחמת העצמאות, ומלחמת העצמאות עצמה

איי פעם חתפת אבל על המכונית???

אם לא.....אז אין לך מה להתבכיין!!! אתה פשוט לא מבין איך זה לחיות כאן!!! ואף אחד אצלינו לא על כדורים ולא הרג ערבי.... בעצם אחד יושב בכלא כי הוא הרג ערבי שפרץ לו לבית.....מה דעתך? עוגי....

שמאלני

New member
עוגיפלצת...

קודם כל מה זה "חתפת"? דבר שני,על מה אתה מדבר לעזאזל,למה אתה כותב לי קודים? תכתוב לי ברור. אתה כותב לי,"איי פעם חתפת אבל על מכונית??? אם לא אז אין לך מה להתבכיין". שוב על מה אתה מדבר????. "אתה פשוט לא מבין איך זה לחיות כאן",איפה זה כאן? "בעצם אחד יושב בכלא כיהוא הרג ערבי שפרץ לביתו,מה דעתך". אולי תכתוב לי יותר ברור. תחזור על ההודעה שלך בצורה ברורה.

• איי פעם חטפת אבן על המכונית???

אם לא.....אז אין לך מה להתבכיין!!! אתה פשוט לא מבין איך זה לחיות כאן!!! (באלפי מנשה) - (בשטחים) ואף אחד אצלינו לא על כדורים ולא הרג ערבי.... בעצם אחד יושב בכלא כי הוא הרג ערבי שפרץ לו לבית.....מה דעתך? עוגי....

שמאלני

New member
עוגיפלצת...

בטח שחטפתי אבן,על המכונית של אבא שלי. נסעתי איתו באו חרדים וזרקו עלינו אבנים,זה קרה לפני שבוע בפרדס חנה. 2. אני מבין טוב מאוד איך זה לחיות איפה שאתה גר,ולכן אני אומר לכם לחזור לשטחי א"י ולא להתקע כמו דפוקים בשטחים שגם ככה לא שלכם. כל העולם מכיר את השטחים האלה כשטחים של הפלסטינים,אז מה אתם מבלבלים את המוח שזה שלכם. 3. אתה רוצה להגיד לי שאתם לא על כדורים? אתה צודק אתם לא,אתם על סמים. איזה בן אדם שפוי הולך לגור איפה שיורים,שום בן אדם שפוי. כל השפוים ברוחים מאיפה שיורים ולא נדחפים בכוח איפה שיורים. 4. תשמע אם היה פורץ אלי ערבי הבייתה,אני לא הייתי הורג אותו. אבל כידוע אתם לא סובלים ערבים,אני לא יודע מה הייתה הסיטואציה בבית של המתנחל,יכול להיות שהוא היה מוכרח להרוג אותו,ויכול להיות שהערבי ברח אבל מרוב שהמתנחל שונא ערבים הוא ירה בו למרות שלא היה צריך. ולכן המשטרה הכניסה אותו לבית כלא,הרי לא סתם מכניסים אנשים לבית כלא יכול להיות שהוא רצח אותו סתם.

MoOsHoN16

New member
נו אז?

על זה אני אלך להפגין? אולי תפגינו נגד השימוש בכימקלים שמפרקים את האוזון? נגד ייצור פוספסט......על זה שאין רכבת נגד חוצה ישראל נגד השימוש באטום נגד מכירת אברים....ועוד מלא דברים מה לי ולברווזים? מצידי שימותו גם ככה מגדלים אותם בשביל שהם ימותו

בעולם הנשלט ע"י אריות היה קורה אותו

דבר לנו. מה לעשות, זה הטבע. מה לא בסדר בזה?

למעלה