הפגנה נגד התעללות נוראית בחתולים

הפגנה נגד התעללות נוראית בחתולים

חברים יקרים ברשל"צ היה מקרה מזעזע של התעללות ורצח גורים.הזוועה צולמה לפחות (אתם יכולים לראות בלינק). משטרת בעלי החיים לא הגיעה, למרות שדווחו על התעללות, בגלל שזה קרה ברשל"צ, ואילו המשטרה עובדת רק בשרון. אין להם תקציב לפתוח פעילות בשאר חלקי הארץ. מתארגנת הפגנה ב19:00 ביום חמישי ברשל"צ. חייבים להגיע, צריך לעורר את האזרחים האדישים להפסיק לעבור בשתיקה על הזוועות האלו, והאחריות להקמת קול הצעקה היא עלינו, מי שאכפת לו. אנא בואו. כדאי גם לתרום למשטרת בעלי החיים. רק לציין - אני לא קשורה אליהם בשום צורה רשמית, פשוט ראיתי את הזוועה בפייסבוק ואני חושבת שצריך לפעול כאן. http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=161830837170050&id=659328210&il=0 לו

אם יודעים מי המתעללים

אפשר גם להציג את הצילומים למשטרת ישראל, לא? יש חוק צער בעלי חיים..? אני בטוחה שיש עם מי לדבר. או שלא
(לא ראיתי את הקישור, לא מסוגלת כבר להסתכל על דברים כאלה) מי צילם? המתעללים או מישהו אחר?

moggycat

New member
ההפגנה

ההפגנה תערך מול תחנת משטרת ראשון לציון ברח' ז'בוטינסקי 101, יום ה' בשעה 19:00 כולם מוזמנים לבוא עם שלטים. אנא הפיצו את המקום החדש של ההפגנה.

moggycat

New member
ההפגנה נדחתה לשבוע הבא

ההפגנה נדחתה לשבוע הבא חמישי 21 אוקטובר · 17:00 - 21:00 תחנת המשטרה ראשון לציון ז'בוטינסקי 101

dio3

New member
חתול עלה על המקלדת... אני לא מתכוונת להפיץ

את התמונה שמופיעה בעמוד של האיוונט בתפוצת נאט"ו ועל כן לא יכולה לעשות על זה שייר או אטנד. יש לי קרובי משפחה שהם ילדים בחברים בפייס ומספיק אנשים עם לב רגיש שלא צריכים לראות תמונה כזאת בשביל להשתכנע או לא להשתכנע ללכת להפגנה. כדאי לחשוב גם על ההיבטים האלה כשיוצרים איוונט.

למעלה