הפגנה מחר

Alexco

New member
החיילים לא ילדים

אם הם רוצים הם יכולים להשליך את הקסדה הצידה ולהחזיר את עצמם הבייתה בשלום לבד. עד אז הם אחראים לכל מעשיהם.

גם אתה

אחראי למעשיך בזה שאתה תומך ברצח יהודים אתה צריך לקחת בחשבון את ההשלכות לכך

ייתכן שאתה תעמוד בקרוב לדין על סיוע

לאוייב בעת מלחמה ותחטוף קלבוש. הכלא לא יהיה זר לך - ישבת כבר כמה חודשים על עבריינות גיוס, אאל"ט.

אתה יודע מה הבעייה,אלכס?

ויסלחו לי שאני מתערבת.אני פעילת שמאל לא מעט שנים ובכל זאת צרם לי הבעייה היא-שאתה לא מסוגל לעשות את האבחנה ולגלות את ההבדל בין עזה והיושבים בה שנמצאים תחת כיבוש איום ונורא שכולנו נגדו,לבין החיזבאללה בלבנון שחטף שני חיילים והרג שמונה-רק אתמול,חלק מהחיילים עוד לא נקברו ואתה כבר מלעיז ומפציץ פה. מה אתה רוצה שנעשה אלכס?כל הצפון נמצא תחת גשם של קטשיות.אישה אחת נהרגה בנהריה היום-מדינת ישראל מחויבת לתושבייה להפסיק את הירי וזה אומר להעיף את החיזבאללה שהוא ארגון טרור-שבמצע פםשעים נוראיים מהגבול שנושק לצפון המדינה. התקיפה של חיזבאללה הייתה ללא תהגרות מצד ישראל,החיזבאללה בחר להצית את האזור לחטוף לנו חיילים ולרצוח בנו-ויש גבולות גם לכל ערכי הצדק והמוסר,ואם אנחנו לא נגן על עצמנו,אם אנחנו לא נלחם למען הבטחון של התושבים שלנו אז אפשר לסגור את הבאסטה. תאמין לי שמאז היותי נערה אני פעילה למען השלום ולא במרצ-בארגונים שמאלה ממנה אבל הגיעה העת שבו אנחנו נלחמים נגד אויב מר ואכזר שהוא לא מדינה ולא אנשים-הוא ארגון טרור שאנחנו חיביים לסלק אותו מהמיקום הנוכחי שלו-את התוצאות הקשות שהחיזבאללה ירה טיל קטיושה על בית ספר או על גן אנחנו לא נוכל לשאת.

1אברהם

New member
נכון מאד. אבל למה את עושה הנחה

לטרור היוצא מעזה - האם זה בגלל שהקאסמים פחות מזיקים מהקטיושות. הרי גם מעזה חטפו לנו חייל ורצחו עוד 2 חיילים. על איזה כיבוש איום ונורא בעזה את מדברת הרי יצאנו משם עד אחרון החיילים והמתישבים ואיננו שולטים יותר על גבולותיה החיצוניים ( לפחות עד ארוע חטיפת החיל ).

eviv

New member
אני מציע

אני מציע להפציץ כבישים מהירים, ליירט תחנות טלויזיה, ולהשמיד כפרים. יחי ביטחון מדינת ישראל וכל אזור הצפון שפעולות אלו מספקות. עם כל ההעצמה שאפשר לעשות לארגון של כמה מאות חברים לא נראה לי שמדובר בפעולות נורמאליות או פעולות עם הגיון מסויים ואשמח אם תראי לי את ההגיון שלשמו הופצצו כבישים, יורטו תחנות טלויזיה ואיומים בדבר השמדת כפר נשלחו באוויר.

angelwarth

New member
אביב, אותך לא ראיתי פה שנים

אתה, אלכס, reunion..
בכל מקרה, פוצצו תחנת טלוויזיה של חיזבאללה, כל מי שהיה בבניין היה אנשי חיזבאללה. את הגשרים ושדות התעופה פוצצו בניסיון למנוע הוצאה של החיילים החטופים מלבנון.. אם איומים כאלה ואחרים שלנו מטרידים אותך אתה מוזמן להקשיב לאיומים של הצד השני להרוג את כולנו בחרב מתלהטת. אני אישית לא מתרגש מאיומים אלא מהמעשים בשטח...

eviv

New member
מה קורה החבר איש?

אירגון חיזבאללה מונה פחות מ1000 איש. הפצצת תחנת טלויזיה לא נראית לי זו שתמנע ירי ונראית לי סתם נובעת מתסכול של "צריך להראות שאנחנו יודעים להרביץ כדי להסתיר את הכישלון הצורם". התייחסתי לפתקים שהורדו כגשם מעל כפרים ואמרו לכולם לנטוש אותם כי הולכים להפציץ אותם...

1אברהם

New member
אתה חי באשליות

ארגון החיזבאללה מונה הרבה יותר מ 1000 איש ויש לו תמיכה רחבה מאד בציבור הלבנוני 10% מנציגיו בפרלמנט הלבנוני ( שזה יותר ממאה אלף תומכים בהערכה גסה ). חוץ מזה יש להם גיבוי מסוריה מאיראן מערביי יש"ע ובעיקר מערביי ישראל. תמשיך לטמון את הראש בחול ותאשים את כל הצרות בעולם במתישבים היהודים ביו"ש.

1אברהם

New member
כימעט כל לבנון זה חיזבאללה

תושבי בירות מזדהים הזדהות מוחלטת עם החיזבאללה. שנאסארללה השווה את ישראל לקורי עכביש הוא בדיוק התכוון לשמאל הישראלי שמה שמענין אותו זה הרווחה האישית ונהנתנות שלו ואינו מוכן להלחם עבור הציונות. ארגון 4 אמהות אלו הם הקורי עכביש שאליו התכוון נאסארללה. אגב זו הסיבה שהרבה מהשמאל הישראלי השפוי "חוזר בתשובה" מתלהם וקורא לפוצץ את החיזבאללה ( וזה מתבטא גם בפורום זה), כי דיברי ההתרברבות של נאסארללה כוונו בדיוק לציבור זה ושיחקו לידי הימין בטענותיו ( מבחינה זו נאסארללה עשה שגיאה שגרם לאיחוד מקיר לקיר כמעט בעם ישראל) . רק השמאל הקיצוני ביותר נשאר תקוע בהזיותיו.

מצחיקה אותי העובדה

שדווקא אתה קונה את הצגות התעמולה הזולות של החיזבאללה. כבר שכחת את ההפגנות הסוערות וההמוניות, שהיו כרוכות בסיכון החיים, נגד הנוכחות הסורית בלבנון, שחיזבאללה מייצג, ואת הפגנות הנגד שהוא ניסה לארגן?

Fackazot Hunter

New member
תמיכה מערביי ישראל? אתה חיי בסרט.

3 קטיושות נורו על כפר ערבי מ-ו-ס-ל-מ-י ושאלו את אחד התושבים מה צריך לעשות והוא אמר כמו פעיל ימין: צריך הרוג שמה את כולם. עוד אחד אמר: זה ממש לא בסדר ואגון החיזבאללה לא מראה את לבנון האמיתית. זאת לא תמיכה!

1אברהם

New member
החכי"ם הערבים הביעו לא פעם

תמיכה גלויה בחיזבאללה למשל עזמי באשארה וטלב הסנה

One Echoe

New member
2 דברים.

1)אשמח אם תראה לי את ההתבטאויות. 2)זה שחכים ערבים הביעו תמיכה לא אומר שערביי ישראל תומכים בחיזבאללה, בטח שלא כל ערביי ישראל.

1אברהם

New member
חברי כנסת מיצגים את ציבור בוחריהם

ולכן מה שהם אומרים זה בד"כ מה שחושבים ציבור בוחריהם. אם חבר כנסת אומר דברים בזכות החיזבאללה כנראה שהוא מאמין ובצדק שזה יוסיף לו נקודות בקרב קהל בוחריו ( הרי הוא לא יגיד דברים שעללולים לפגוע בו אלקטורלית ). במילים אחרות מותר לעשות הכללות על סקטור שלם לפי דבריו של נציגם בכנסת, זה תוצאה בילתי נמנעת של שילטון דמוקרטי יצוגי. הנה דוגמה לדברים שאמר עזמי באשארה בזכות החיזבאללה

One Echoe

New member
נכון שהם מייצגים,

אבל זה לא שערביי ישראל יסכימו(ובאופן כללי בוחרים) עם כל התטבאות של נבחר כזה או אחר. לראייה ראה למשל את תוכנית ההתנתקות של אריאל שרון. דוגמא קיצונית, אך ממחישה מאוד. יש משהו בטענה שהוא לא יגיד משהו שעלול לפגוע בו אלקטרואלית. עם זאת, אולי ערביי ישראל פשוט לא מתנגדים כ"כ כמונו לדברים האלה, אך לא תומכים בהם. ודבר שני, לכל אדם יש התבטאויות לא מחושבות שנובאות מפרץ זעם וכו'. בכל אופן, הקישור שהבאת ממש מעציב...אבל זה עדיין לא אומר שערביי ישראל תומכים בחיזבאללה...

ועוד הערה על ייצוג המגזר הערבי

עזמי בשארה עומד בראש תנועת בל"ד, שלעתים מזוהה עם אמירות קיצוניות כגון זו. ההתבטאויות ברשימות הערביות האחרות (חד"ש, רע"ם ותע"ל) מתונות יותר. שים לב להתבטאויות של אחמד טיבי (הטרוריסט הזונה של ערפאת, כן?) מאז פרוץ האירועים האחרונים: הוא רק קורא להפסקת האלימות בשני הצדדים, וכואב את כאבם של הישראלים ההרוגים, הפצועים והחטופים כמו של הפלסטינים והלבנונים. ונניח שאני מגזים, ונניח שכל נציגי המפלגות ה"ערביות" (10 במספר, 8 מתוכם ערבים, אחד בדואי ואחד יהודי) יוצאים בגלוי בעד חיזבאללה ונגד ישראל. נניח. חברי כנסת ערבים תוכל למצוא גם במפלגות "ציוניות", כמו העבודה, ובעבר היו (ועוד יהיו!) במרצ. הערבים הבכירים במפלגות אלה מתבטאים כנגד פעולות האלימות שחיזבאללה נוקט, או שגופי טרור אחרים נקטו בעבר! אל תשכח, שח"כים כאלה לא מונחתים למושבם בכנסת משום מקום. ערבים ישראלים רבים הצביעו למרצ, לעבודה, לעם אחד של עמיר פרץ בבחירות הקודמות (נואף מסאלחה), לקדימה (?), לש"ס (???). בוא נלך עם זה עוד שלב. סיכמנו שערביי ישראל מצביעים ברובם למפלגות לא ציוניות, ובחלקם גם למפלגות ציוניות. ומה עם חלק גדול (אין לי נתונים כרגע, אבל אוכל להשיגם אם תרצה) שלא מצביעים כלל? מתוך היכרות אישית עם אחדים, מדובר בכמה שפשוט לא מוצאים גוף שייצג את ערביי ישראל, ויחתור במקביל לשלום ולסיום האלימות. מפריעה להם גם האלימות מהצד הערבי בסכסוך.

אביב..

אני האחרונה שתצדיק מלחמה.אני האחרונה שחושבת שצריך לפגוע,להרוג ולהרוס.אבל אני חושבת שמדינת ישראל חייבת להגן על עצמה,מחויבת לתושבי הצפון-ואת המצב שהחיבזאללה יושב ממש על הגבול חייבים להפסיק.ולהזכיר לך,אביב שיש לנו שני חיילים חטופים? להזכיר לך שנהרגו שמונה חיילים? ללא סיבה?פשוט ללא סיבה? אתה עושה דבר חמור כי אתה לוקח את העקרונות שלך לגביי הכיבוש ומיישם אותם לגבי לבנון.עזה היא לא לבנון.בעזה יש כיבוש איום ונורא שחייב להפסק בלבנון אין כיבוש יש ארגון טרור שללא כל סיבה רוצה להשמיד אותנו-והורג בנו וחוטף לנו חיילים ורוצח אזרחים במטרי קטיושות.

למעלה